Akava ry

FM Hanna-Maija Kause johtavaksi asiantuntijaksi Akavaan 1.7.2018 alkaen

Jaa

Kausen vastuulla ovat terveyspolitiikan, sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä sote-uudistuksen asiantuntijatehtävät. Kause vastaa myös työsuojelusta sekä työsuojelun kehittämisestä. Kause siirtyy tehtävään perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon erityisavustajan paikalta.

– Olen iloinen ja innostunut saadessani mahdollisuuden liittyä Akavan vahvojen asiantuntijoiden tiimiin. Toivon, että voin osaamisellani tuoda panoksen siihen tärkeään yhteiskunnalliseen keskustelun ja vaikuttamisen työhön, jota Akava tekee, Kause kertoo.

– Hanna-Maija Kausen rekrytointi vahvistaa merkittävästi Akavan osaamista sosiaali- ja terveyspolitiikan sektoreilla. Kausen laaja osaaminen ja kattavat verkostot lisäävät Akavan mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia jäsentensä puolestapuhujana, toteaa Akavan työelämäasioiden päällikkö Lotta Savinko.

Kausella on monipuolista kokemusta erityisavustajan ja viestinnän tehtävistä niin eduskunnassa, sosiaali- ja terveysministeriössä kuin yksityiseltä sektorilta.

Lisätietoja:

Työelämäasioiden päällikkö Lotta Savinko, puh. 0405044356
Johtava asiantuntija Hanna-Maija Kause, puh. 0505667949

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Palkansaaja- ja korkeakoulujärjestöt esittävät Henna Pursiaista Allianssin varapuheenjohtajaksi2.11.2018 13:17Tiedote

Akava, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL), Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto kannattavat valtiotieteiden opiskelija Henna Pursiaista Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssin varapuheenjohtajaksi seuraavalle toimikaudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme