Akava ry

FM Hanna-Maija Kause johtavaksi asiantuntijaksi Akavaan 1.7.2018 alkaen

Jaa

Kausen vastuulla ovat terveyspolitiikan, sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä sote-uudistuksen asiantuntijatehtävät. Kause vastaa myös työsuojelusta sekä työsuojelun kehittämisestä. Kause siirtyy tehtävään perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon erityisavustajan paikalta.

– Olen iloinen ja innostunut saadessani mahdollisuuden liittyä Akavan vahvojen asiantuntijoiden tiimiin. Toivon, että voin osaamisellani tuoda panoksen siihen tärkeään yhteiskunnalliseen keskustelun ja vaikuttamisen työhön, jota Akava tekee, Kause kertoo.

– Hanna-Maija Kausen rekrytointi vahvistaa merkittävästi Akavan osaamista sosiaali- ja terveyspolitiikan sektoreilla. Kausen laaja osaaminen ja kattavat verkostot lisäävät Akavan mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia jäsentensä puolestapuhujana, toteaa Akavan työelämäasioiden päällikkö Lotta Savinko.

Kausella on monipuolista kokemusta erityisavustajan ja viestinnän tehtävistä niin eduskunnassa, sosiaali- ja terveysministeriössä kuin yksityiseltä sektorilta.

Lisätietoja:

Työelämäasioiden päällikkö Lotta Savinko, puh. 0405044356
Johtava asiantuntija Hanna-Maija Kause, puh. 0505667949

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Akava: Uuden liikesalaisuuslain mukaan työntekijällä on oikeus kysyä neuvoa ammattiliitostaan ongelmatilanteissa28.6.2018 13:39Tiedote

Eduskunta on hyväksynyt uuden liikesalaisuuslain, johon on koottu liikesalaisuuksia koskevaa sääntelyä ja jolla toimeenpannaan Suomessa EU:n liikesalaisuusdirektiivi. Liikesalaisuuslaki laajentaa liikesalaisuuksien sääntelyn soveltamisalaa ja muuttaa liikesalaisuuksien salassapitovelvollisuutta. Akava pitää valitettavana, että uusi laki ei selkiytä työntekijän salassapitovelvollisuuden laajuutta tai kestoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme