Espoon kaupunki - Esbo stad

Föreslå var vi ska placera stadscyklarna i Esbo

Jaa

Esbo stad ber om kommentarer och förslag om planeringen av stationsnätet för stadscyklar. För ändamålet har vi öppnat en kartenkät.

Foto: Olli Urpela
Foto: Olli Urpela

I enkäten kan du kommentera stadens preliminära plan för ett stationsnät för stadscyklar och komma med egna förslag om var stadscykelstationerna borde placeras. Kommentarerna och förslagen används i planeringen av det slutliga stationsnätet. Enkäten kan besvaras till 10.12.2017.

Tekniska nämnden fastställer planen för stationsnätet i början av 2018. Den exakta placeringen av stationerna bestäms när planen för stationsnätet blir färdig.

Esbos stadscyklar tas i användning i närheten av Västmetron och möjligen i Alberga våren 2018.  Sammanlagt 700 cyklar placeras ut på 70 stationer. Nätet kan dessutom utvidgas med 350 cyklar och 35 stationer.

Esbo fattade beslut om att ta i bruk ett stadscykelnät i oktober 2017. Som cykelleverantör valdes CityBike Finland.

Svara på enkäten: https://app.maptionnaire.com/sv/3554/.

Yhteyshenkilöt

Trafikstyrningschef Johanna Nyberg, tfn 040 526 8331, johanna.nyberg@esbo.fi

Kuvat

Foto: Olli Urpela
Foto: Olli Urpela
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Esbo är en ansvarsfull och human föregångare med fem stadscentrum och nätverksstruktur, där det är bra att bo, lära, arbeta och företaga för alla och där invånaren kan påverka på riktigt.

Facebook

Twitter

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme