HUS

Förlossningsverksamheten vid Lojo och Hyvinge sjukhus fortsätter

Dela

HUS återkallar stängningen av förlossningsverksamheten vid Lojo och Hyvinge sjukhus eftersom den andra fasen av vårdarorganisationernas strejk inte förverkligas.

HUS meddelade 19.4 att man stänger förlossningsverksamheten vid Lojo och Hyvinge sjukhus tills vidare på grund av vårdarorganisationernas strejk. Strejkens andra fas skulle inledas 20.4 kl. 6, men Tehy och SuPer meddelade i ett pressmeddelande (på finska) som skickades 19.4 att strejken annulleras. Därför fortsätter förlossningsverksamheten på Lojo och Hyvinge sjukhus normalt från och med 19.4 kl. 16.30.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum