FREDMAN GROUP UUDISTAA YHTIÖRAKENNETTAAN JA JOHTOAAN
Muutosten taustalla ovat food tech -konserni Fredman Groupin uusi strategia ja vahvat panostukset älyliiketoimintansa kehittämiseen. Yhtiön tavoitteena on kansainvälistyä, kasvattaa keittiöille suunnattua palveluliiketoimintaansa ja siirtyä tuotantokeskeisestä ajattelusta yhä voimakkaammin ylivoimaisen asiakaskokemuksen luomiseen. Uudistukset tuovat myös lisää resursseja Fredmanin rakastettujen Eskimo-kuluttajatuotteiden ja Fredman-ammattilaistuotteiden kehitykseen ja tuotantoon.
Fredman Perfect Kitchen Oy aloittaa toimintansa 1.1.2019
Uusi Fredman Perfect Kitchen Oy tulee vastaamaan konsernin Food Tech -palveluliiketoiminnasta, kuten kansainvälisestä myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta, palvelukehityksestä, palveluiden teknisestä tuesta ja hallintopalveluista. Uuden yhtiön toimitusjohtajana tulee toimimaan Peter Fredman, joka jatkaa myös perheyrityksen emoyhtiön Fredman Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Veljensä Clas Fredman lopettaa yhtiörakenteen uudistuksessa Fredman Operations Oy:n toimitusjohtajana ja keskittyy emoyhtiö Fredman Groupin toimitusjohtajuuteen.
Per-Henrik Hagberg Fredman Operations Oy:n toimitusjohtajaksi
Fredman Groupin tuotannosta, hankinnasta, logistiikasta ja päivittäistavaroiden myynnistä vastaavan tytäryhtiön Fredman Operations Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Per-Henrik Hagberg 27.8.2018. Hagberg siirtyy tehtäväänsä Fiskarsilta, jossa hän on aiemmin toiminut Fiskars Iittalan lasitehtaanjohtajana.
“Olen erittäin ylpeä siitä, että saamme Per-Henrik Hagbergin kaltaisen suuren ja kansainvälisen bränditalon tuotannon, myynnin ja markkinoinnin osaajan taloon. Hänellä on lisäksi myös vahvat näytöt kansainvälisestä kaupasta, mikä tukee meidän strategiaamme laajentaa palvelutarjontamme myös Suomea suurempiin keittiöihin”, iloitsee konsernin toimitusjohtaja Clas Fredman ja jatkaa: ”Konserniuudistuksemme myötä Operations-yksikkömme tulee olemaan entistä palvelukeskeisempi yritys, joka palvelee niin konsernimme ulkoisia, kuin myös sisäisiä asiakaskuntia ja panostaa vahvasti uusien sopimusvalmistusasiakkaiden hankintaan.”
Yksi Fredman Operations Oy:n päätavoitteista tulee olemaan uusien palvelu- ja tuotekonseptien kehitys ja niiden myötä tapahtuva kilpailuaseman vahvistaminen.
Markku Lukkari Fredman Professional Kitchen Oy:n toimitusjohtajaksi
Fredman Groupin Horeca-tuotteiden myynnistä vastaavan tytäryhtiön Fredman Professional Kitchen Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.6.2018 Markku Lukkari. Lukkari on vastannut aiemmin Fredman Professional Kitchen Oy:n strategisista asiakkuuksista ja kumppanuuksista sekä toiminut yhtiön myyntijohtajana.
”Markku Lukkarin pitkä kokemus myynnistä ja asiakasyhteistyöstä luo erinomaisen pohjan lähteä rakentamaan entistä vahvempaa liiketoimintaa Horeca-toimialalle. Olemme määritelleet strategiamme ytimeen ylivoimaisen asiakaskokemuksen ja olen täysin vakuuttunut, että Markku ja hänen tiiminsä pystyvät vastaamaan tähän haasteeseen menestyksekkäästi uusia innovatiivisia palvelumalleja hyödyntäen”, kertoo Fredman Groupin hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman.
Fredman tavoittelee täydellistä keittiötä
Konserniuudistuksen ja sitä seuranneiden rekrytointien taustalla on Fredman Groupin uusi strategia, jonka keskiössä ovat kansainvälistyminen, keittiöille suunnatun palveluliiketoiminnan kasvattaminen ja tuotantokeskeisyydestä ylivoimaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen keskittyminen.
”Digitalisoituminen avaa suuria mahdollisuuksia kaikille yrityksille. Verkossa erilaisten aihepiirien ympärille rakentuvat yhteisöt sekä kaupankäynnin ja asiakaspalvelun sähköistyminen mullistavat maailmaa enemmän kuin mikään muu asia vuosikymmeniin. Tuotannollisten yritysten on elintärkeää kyetä muuttumaan tuotekeskeisistä asiakas- ja myyntikeskeisiksi. Meidän strategiamme keskiöön on nostettu asiakaskokemus, sillä haluamme olla muutoksen edelläkävijöitä”, jatkaa Peter Fredman ja lisää:
”Palveluidemme laatu on asiakaskokemuksemme kivijalka, jonka päälle alamme rakentaa täydennystä yhdessä henkilöstön ja asiakkaidemme kanssa. Asiakaskokemuksesta puhutaan paljon, mutta siinä onnistuminen vaatii vahvaa tahtoa, sekä arkisten tekojen ja asenteiden muuttamista. Siinäkin mielessä on hyvä, että saamme kivijalkayhtiöidemme johtoon perheen ulkopuolista osaamista ja itse pystymme keskittymään kokonaisuuden hallinnan ohella täydellisen keittiön varmistaviin teknologisiin innovaatioihin.”
Fredman Group on suomalainen perheyritys, joka tavoittelee täydellistä keittiötä ja taistelee parhaiden makujen puolesta. Yhdistämme tietoa, teknologiaa ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan puolesta. Olemme ruokaturvallisuuden, omavalvonnan ja keittiöjohtamisen, ammattikeittiöiden korkean hygieniatason turvaamisen ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetyt Food Tech -palvelut ovat mukana sadoissa ammattikeittiöissä tehostamassa keittiön johtamista ja omavalvontaa. Fredmanin työvälineet, kuten Carita-liinat, Comple-ateriapalvelujärjestelmä ja Elmukelmu, tunnetaan kaikissa suomalaisissa ammattikeittiöissä. Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 24 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 80 henkilöä.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman, Fredman Group Oy
050 4011 616, peter.fredman@fredmangroup.com
Toimitusjohtaja Clas Fredman, Fredman Group Oy
050 524 0112, clas.fredman@fredmangroup.com
Samuel Sorainen, viestintätoimisto Wolfcom Oy
0400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Minor Hotels yhtenäistää yritysilmeensä, NH Hotel Groupin uudeksi nimeksi Minor Hotels Europe & Americas23.4.2024 09:00:41 EEST | Tiedote
Globaaliin Minor Hotels -konserniin kuuluva NH Hotel Groupin vuosikokous päätti, että yhtiö toimii jatkossa nimellä Minor Hotels Europe & Americas.
Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote
Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.
Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote
Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.
Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen3.4.2024 14:58:16 EEST | Tiedote
Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Passio täyttää 5. huhtikuuta 10 vuotta. Pohjoismaiseen ruokaan ja ranskalaiseen keittiötyyliin intohimoisesti suhtautuva ravintola on kulkenut kestävästi omaa polkuaan läpi ravintolakentän ylä- ja alamäkien säilyttäen paikkansa asiakkaiden sydämissä ja ravintoloiden huipun tuntumassa. Passion menestys perustuu sesongeittain vaihtuvaan yllätysmenuun, mikä on paitsi synnyttänyt positiivisia kokemuksia, myös saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen yllätettäväksi.
Suomen ensimmäinen luomuviski valmis nautittavaksi15.3.2024 13:49:40 EET | Tiedote
The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä torstaina Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on taidokas sekoitus perinteistä käsityötaitoa ja moderneja makutrendejä. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. Sen maussa ovat tasapainossa hedelmäisyys ja tammitynnyrin hehkuva lämpö.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme