Docendo

Frieda Klein tekee paluun Nicci Frenchin tiukassa trillerissä

Jaa
Kirjailijapariskunta Nicci Frenchin (Nicci Gerrard ja Sean French) viikonpäiväsarja yltää viikonloppuun Lauantain sielumessussa, jossa psykoterapeutti Frieda Klein saa eteensä uransa synkimmän tapauksen.
Lauantain sielumessu julkaistaan 7.11. Kuva: Johnny Ring
Lauantain sielumessu julkaistaan 7.11. Kuva: Johnny Ring

18-vuotias Hannah Docherty on tuomittu perheensä murhaamisesta vankimielisairaalaan. 13 vuotta myöhemmin Frieda Kleinilta pyydetään lausuntoa Hannahin mielentilasta. Tapaaminen järkyttää Kleinia: tapaus ei olekaan niin selvä kuin kuviteltiin, ja Hannah saattaa olla uhri siinä missä perheensäkin. Lisäksi on olemassa joku, joka ei halua, että perhesurmaa tutkitaan uudelleen, ja tämä joku tekee mitä tahansa estääkseen sen. 

Nicci Frenchin viikonpäiväsarja, josta on aiemmin suomeksi ilmestynyt viisi psykologista trilleriä, koostuu itsenäisistä teoksista. Yhdistävä tekijä on päähenkilö, terapeutti Frieda Klein. Sarjaa on kritiikeissä ylistetty ”muita päätään pidemmäksi tässä lajityypissä” ja ”loistavasti rakennetuiksi” sekä ”hienostuneiksi ja inhimillisiksi”. Nicci Frenchin kirjoja on myyty yhteensä yli kahdeksan miljoonaa nidettä. 

Nicci Frenchiä suomeksi julkaiseva Blue Moon siirtyi kesällä 2022 Docendon lipun alle. 

Nicci French: Lauantain sielumessu (alkuteos Saturday Requiem), Suomentanut Raimo Salokangas, sidottu, 351 sivua. 

Toimittaja, pyydä mediavedos ennakkoon 
tiedotus@docendo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lauantain sielumessu julkaistaan 7.11. Kuva: Johnny Ring
Lauantain sielumessu julkaistaan 7.11. Kuva: Johnny Ring
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Martti J. Karin ja Antero Holmilan kirja kertoo, miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii5.4.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

On sanottu, ettei Venäjää voi ymmärtää järjellä. Väite ei pidä paikkaansa. Venäjän järjettömältäkin vaikuttavaa toimintaa voi ymmärtää, kun tietää maan johdon päätöksiin vaikuttavat tekijät. Suomalaisille Venäjän toimintalogiikan ymmärtäminen on elintärkeää. Kirjassa yleistajuisesti kerrottu Venäjän tarina alkaa 800-luvun lopulta ja kulkee tsaarien Venäjän sekä Neuvostoliiton ajan kautta aina Ukrainan sotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme