Fujitsu

Fujitsu optimoi hybridi-it:n tallennuksen

Jaa

Fujitsu tuo markkinoille uuden sukupolven ETERNUS CS800- ja ETERNUS CS8000 -levytallennuslaitteet datan varmuuskopiointiin, arkistointiin ja toisen tason tallennukseen. Poikkeuksellisen suorituskykyisten, dataa tehokkaasti suojaavien ja ohjelmistoihin tiiviisti integroituvien laitteiden avulla organisaatiot voivat luoda yhden saumattoman datasuojauskerroksen, joka kattaa koko hybridi-it-ympäristön.

Pilvitietojenkäsittelyn houkuttelevat kustannukset ja käytön helppous ovat muuttaneet yritysten tapaa käyttää sovelluksiaan ja hallita dataansa, joka leviää konesalista pilveen ja sen reunoille. Hybridi-it-ympäristöt ovat jo arkipäivää monissa organisaatioissa, joiden on mietittävä uusiksi tallennusratkaisunsa. Nykyisin kyse ei ole enää vain kapasiteetista, vaan entistä tärkeämpää on kyky käyttää tallennettua dataa.

Hajautetuista lähteistä tulevan datan hallitsemiseksi Fujitsu on päivittänyt levytallennuslaitteensa uusien tallennusvaatimusten mukaisiksi. Uusimmat mallit ETERNUS CS800- ja ETERNUS CS8000 -laitteista mahdollistavat datan hallinnan tehokkaan keskittämisen, sillä ne hoitavat varmuuskopiot, datan palautuksen ja arkistoinnin sekä auttavat organisaatioita huolehtimaan vaatimustenmukaisuudestaan ja liiketoiminnan jatkuvuudesta. Näin uudet laitteet auttavat parantamaan datan käytettävyyttä, suojausta, jakamista ja yhteentoimivuutta hybridiympäristöissä.

Tiukka integraatio johtavien datahallintaohjelmistoihin

Uudet monipuoliset ETERNUS CS -laitteet integroituvat tiukasti Veritaksen, Veeamin ja Commvaultin datanhallintaohjelmistoihin, ja niiden avulla voi luoda tehokas ja yhtenäinen tallennuskerros. Tämä tehostaa minkä tahansa hybridiympäristön toimintaa ja varmistaa, että tallennuskustannukset pysyvät kurissa.

Uusien laitteiden ja johtavien datansuojausohjelmistojen yhdistelmän ansiosta Fujitsun asiakkaat voivat luokitella dataa ja ohjata sitä automaattisesti oikeaan välineeseen (SSD-levylle, kiintolevylle, pilveen tai nauhalle) liiketoiminnan ja palvelutason vaatimusten mukaan. Datakopiot käsitellään automaattisesti tallennustasolla, joten organisaatiot voivat hyödyntää kaikkia tallennusvälineitä vapaasti rinnakkain.

Fujitsun laitteet vapauttavat myös datansuojausohjelmistot muihin strategisiin tehtäviin, sillä ne hoitavat replikoinnin, deduplikoinnin ja nauhojen hallinnan kaltaisia tehtäviä. Tämä auttaa vähentämään palvelinten ja verkon sekä laiteympäristön ylläpitäjien työkuormia.

ETERNUS CS -laitteet pieniin ja suuriin ympäristöihin

Fujitsun ETERNUS CS800 on helppokäyttöinen, kiintolevypohjainen laite etenkin pieniin ja keskisuuriin varmuuskopiointiympäristöihin. Sen hinta–suorituskyky-suhde on luokkansa paras. Laite on erittäin skaalautuva, se hoitaa datan deduplikoinnin ja replikoinnin sekä tukee kaikkia tärkeimpiä varmistusohjelmistoja. ETERNUS CS800 maksimoi sovellusten käytettävyyden ja pitää datan turvassa normaalissa käytössä ja ongelmatilanteissa.

ETERNUS CS8000 on erittäin monipuolinen tallennusratkaisu liiketoimintakriittiselle datalle. Se on suunniteltu suuriin ja vaativiin ympäristöihin, esimerkiksi finanssilaitosten, telepalveluntarjoajien ja liikenneverkon operaattorien kaltaisille käyttäjille. Alan suurin varmuuskopiointilaite pystyy ainoana yhdistämään datat keskustietokoneista ja avoimista järjestelmistä. Laitteen monipuolisuus, tehokkuus ja joustavuus sekä helppo hallinta auttavat vähentämään monimutkaisten varmistusympäristön kokonaiskäyttökustannuksia jopa 60 prosenttia. Älykäs prosessien automatisointi ja yhteiskäyttöinen tallennuskapasiteetti takaavat, että datan ja sen kopioiden hallinta sujuu eri tallennuskerrosten ja -välineiden välillä halutun suorituskyvyn ja käytettävyyden mukaan.

Uutuudet ovat nyt saatavissa. Hinta vaihtelee kokoonpanon mukaan.

ETERNUS CS -laitteita täydentävät ETERNUS LT -nauhatallennuslaitteet, joilla pystytään hoitamaan kustannustehokkaasti pitkän aikavälin varmistuskopiointi tai arkistointi.

Uusia palveluja käyttöön

Uusi tapa suojata ja yhdistää data eri lähteistä – pilvestä, sovelluksista ja konesalista – vastaa nopeasti kasvavien datamäärien hallinnan haasteeseen. Se on riittävän joustava ja skaalautuva valtavien datapoolien käsittelyyn ja jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin vastaamiseksi. Se myös helpottaa uusien, koko yrityksen kattavien palvelujen, kuten arkistoinnin, hakujen, analytiikan ja datan hallinnoinnin käyttöönottoa.

“Hybridi-it-ympäristöistä on tullut arkipäivää. Nyt palvelut tulevat useista eri lähteistä eli omasta konesalista, pilvestä ja verkon reunalta. Kun ympäristön moninaisuus kasvaa, kaiken datan tuominen yhteen vaikeutuu. Uudet laitteet luovat yhden saumattoman tallennuskerroksen, joka kattaa kaikki datalähteet. Irrottamalla tallennuksen sovelluskerroksesta ja keskittämällä tallennuspalvelut yritykset voivat parantaa tietoturvaa ja tehostaa datan hallinnointia. Ehkä vielä tärkeämpää on se, että näin ovi on aina avoin tulevaisuuden sovelluksille”, sanoo tuotepäällikkö Petri Penttinen Fujitsusta.

Lehdistöyhteydet

Fujitsu Finland, tuotepäällikkö Petri Penttinen
petri.penttinen@fi.fujitsu.com, p. 050 576 9957

Tietoja julkaisijasta

Fujitsu
Fujitsu
Valimotie 16
00380 Helsinki

+ 358 29 302 3216http://www.fujitsu.com/fi/

Fujitsusta

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yhtiö, joka tarjoaa täyden valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 130 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n voimaa muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 3,9 triljoonaa jeniä (35 miljardia USD) 31.3.2020 päättyneellä tilikaudella. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fujitsu

Fujitsun supertietokone vauhdittaa maailmankaikkeuden alkuperän tutkimusta Regensburgin yliopistossa17.7.2020 10:00:00 EESTTiedote

Regensburgin yliopisto on ensimmäinen Fujitsun A64FX-suorittimia käyttävän PRIMEHPC FX700 -laitteen käyttäjä Euroopassa. Suorittimet ovat energiatehokkaita ja yhteensopivia Armin tehopalvelinten Armv8.2-A SVE-ohjausarkkitehtuurin kanssa. Saksalaisyliopiston tutkijat hyödyntävät merkittävää laskentakapasiteetin harppausta kvanttiväridynamiikan tutkimisessa simulaatioilla. Työ tähtää alkeishiukkasten ja protonien sisäisen rakenteen ymmärtämiseen sekä maailmankaikkeuden tilan määrittämiseen heti alkuräjähdyksen jälkeen. Yliopisto käyttää supertietokonetta myös bioinformatiikan alueella, erityisesti syöpätutkimukseen ja immunologiaan. Uusi supertietokone PRIMEHPC FX700 on varustettu Arm-pohjaisella Fujitsun A64FX-suorittimella. Tämä kasvattaa QPACE4 (QCD Parallel Computing Engine 4) -supertietokonehankkeen laskentakykyä. Laitteessa käytetään Fugaku-supertietokoneeseen kehitettyä tekniikkaa. Fugaku nousi hiljattain maailman supertietokoneiden listan kärkeen. QPACE4 on neljäs supertietokone

Fujitsun selvitys: Digitalisaatio mullistaa vähittäiskauppaa14.7.2020 09:30:00 EESTTiedote

Vähittäiskaupan digitalisaatio etenee vääjäämättä. Fujitsun globaalin selvityksen mukaan yli kaksi kolmasosaa vähittäismyyjistä yhdeksässä maassa pitää digitalisaatiota olennaisena vähittäiskaupan prosesseille. Selvityksen mukaan suurin osa vähittäismyyjistä on jo digitalisoitumassa. Rahoitustoiminnat ovat kärjessä: 63 prosentilla vastaajista ovat jo digiratkaisut käytössä tai niiden käyttöönotto on pitkällä. Myynti (62 %), asiakaspalvelu (59 %) ja asiakasrajapinta (59 %) ovat heti perässä. "Vähittäiskaupan tilanne kertoo yhteiskunnan ja elämäntapamme olennaisesta muutoksesta. Koronaviruksen vaikutus on vauhdittanut vähittäiskaupan trendien kehittymistä eikä muutosta voi enää pysäyttää. Selvityksemme osoittaa, että vähittäismyyjät ovat jo pitkällä digitalisoitumisen polulla. Rahoitus, myynti ja asiakaspalvelu ovat kehityksen vetureina, mikä heijastaa tehokkaan digitalisaatiototeutuksen vaikutusta yhtiön tulokseen", sano Fujitsun globaalin vähittäiskauppatiimin johtaja Richard Clarke. V

Fujitsu on Euroopan johtava datakeskusten ulkoistus- ja hybridi-infrapalvelujen toimittaja8.7.2020 09:30:00 EESTTiedote

Gartner on jälleen nimennyt Fujitsun Euroopan johtavaksi datakeskusten ulkoistus- ja hybridi-infrastruktuuripalvelujen toimittajaksi uusimmassa Magic Quadrant -raportissaan. Tämä on jo Fujitsun kahdeksas vuosi tässä joukossa. Fujitsun monipilvi- ja hybridi-it-ratkaisujen valikoima auttaa asiakkaita digitalisoimaan toimintaansa infrastruktuurin, sovellusten ja palvelujen yhdistelmällä. Sijoittuminen Gartnerin raportin johtajakenttään osoittaa Fujitsun tuotevalikoiman ja toimintatavan toimivuuden varsinkin silloin, kun organisaatiot haluavat modernisoida toimintaansa ja innovoida nopeasti pilven avulla. Gartner arvioi raportissaan eurooppalaisten palveluntarjoajien toimituskykyä. Tässä korostuvat Fujitsun vuosikymmenten kokemus datakeskusarkkitehtuurien hallinnoinnista, eri pilvien tuntemus ja globaalit strategiset kumppanuudet. Magic Quadrant -arviointi puntaroi myös vision kattavuutta. Hyvän sijoituksensa tällä alueella Fujitsu on saanut kehittämällä ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa ka

Fujitsun uudistuvat tallennustuotteet auttavat asiakkaita selviytymään räjähdysmäisesti kasvavista datamääristä6.7.2020 12:15:00 EESTTiedote

Fujitsu auttaa asiakkaitaan hallitsemaan dataansa ympäristössä, joka käy digitalisaation takia yhä monimutkaisemmaksi. Painopiste on verkkotallennuksessa ja tietosuojassa. Tiivis NetApp-yhteistyö tukenaan Fujitsu laajentaa tallennusratkaisujensa valikoimaa, jotta organisaatiot saavat yhdeltä toimittajalta kaiken tarvittavan hallitakseen jatkuvasti kasvavia datamääriä ja muuttaakseen ne tuotoiksi. Fujitsu ja NetApp ovat olleet kumppaneita jo yli 20 vuotta. Nyt Fujitsu laajentaa tuotevalikoimaansa NetAppin teknologiaan pohjautuvilla, pelkkää flash-muistia käyttävillä järjestelmillä sekä hybridijärjestelmillä, joissa on NVMe-valmius. Fujitsun tallennuslaitteiden valikoima on alan laajimpia, sillä se sisältää all-flash-, hybridi- ja hyperkonvergenssilaitteet, ohjelmistomääritetyt (software-defined) laitteet sekä nauha- ja tietosuojalaitteet. Uusien, heti saatavilla olevien ETERNUS-tallennuslaitteiden lisäksi Fujitsu myy myös NetAppin AFF- ja FAS-sarjan tuotteita. Nämä kaikki on optimoitu m

Fujitsulta käyttövalmis HCI-järjestelmä VMware-ympäristöihin10.6.2020 13:00:00 EESTTiedote

Fujitsu tuo markkinoille esikonfiguroidun laitteen, joka yksinkertaistaa VMware-pohjaisten hyperkonvergenssi-infrastruktuurien (HCI) elinkaarihallintaa. Uusi PRIMEFLEX for VMware vSAN auttaa virtaviivaistamaan HCI-järjestelmien käyttöönottoa, käyttöä ja ylläpitoa. Laite myös edistää VMwaren ohjelmiston ja Fujitsun datakeskuslaitteiden yhteentoimivuutta. Ketterät, kestävät ja kustannustehokkaat HCI-infrastruktuurit ovat digitalisaation perustana ja dynaamisimpien digipalvelujen käyttövoimana uuden sukupolven datakeskuksissa. Äskettäin tehty tutkimus1 vahvistaa, että 83 prosenttia tehokkaimmista it-osastoista aikoo kasvattaa investointejaan HCI:hin seuraavien kahden vuoden aikana. Datakeskusten muutoksen takia HCI-ympäristön suunnittelu, hankinta, integrointi, testaus ja ylläpito aiheuttavat kuitenkin haasteita it-tiimeille. Fujitsun PRIMEFLEX Integrated Systems -tuotteet ovat integroituja järjestelmiä, jotka on suunniteltu nopeuttamaan HCI:n ja hybridi-it:n käyttöönottoa pienentämällä t

Yhteistyö POLI.designin kanssa tuo Fujitsun ihmiskeskeisen yhteiskehittämismenetelmän yhä useampien ulottuville9.6.2020 10:00:00 EESTTiedote

Fujitsu ryhtyy yhteistyöhön POLI.designin kanssa tehostaakseen asiakkaidensa nykyhaasteiden ratkaisemisessa käytettyjä suunnitteluprosesseja. Fujitsu ja POLI.design ovat yhdessä kehittäneet opetussuunnitelman Fujitsun Human Centric Experience Design -menetelmän (HXD) tuomiseksi yhä useampien ulottuville. Tarkoitus on yhdistää strateginen muotoilu arvon luomiseen, olipa kyse liiketoiminnasta tai yhteiskunnallisista toimijoista. POLI.design on osa Politecnico di Milano -yliopistoa, joka on Italian suurin teknillinen korkeakoulu. Yhteiskehittämisprosessi perustuu Fujitsun ihmiskeskeiseen HXD-menetelmään, jossa asiakkaat, kumppanit ja Fujitsu muuntavat yhdessä digitalisaation haasteet liiketoiminnan lisäarvoksi. Tavoite on nopeuttaa innovointia tuloksista tinkimättä. Menetelmä huolehtii, että osallistujat ymmärtävät asiakkaan haasteet ja strategian sekä tarkastelevat ongelmia monipuolisesti. Osallistujat tuovat mukaan oman asiantuntemuksensa esimerkiksi liikkeenjohdosta, teknologiasta, toi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme