Fujitsu

Fujitsu uudistaa palvelinmallistoaan digitaalisen maailman tarpeisiin

Jaa

Fujitsu tuo markkinoille täysin uudistetut kaksi- ja nelikantaiset PRIMERGY-palvelimet ja kahdeksankantaiset liiketoimintakriittiset PRIMEQUEST-palvelinjärjestelmät, jotka käyttävät Intelin skaalautuvia Xeon Scalable -suorittimia. Laitteet yhdistävät poikkeuksellisen korkean suorituskyvyn ja joustavat mahdollisuudet kokoonpanon muokkaamiseen.

Järjestelmät on optimoitu niin, että ne pystyvät vastaamaan esimerkiksi edistyneen analytiikan ja tekoälyn luomiin vaihteleviin laskentatehon tarpeisiin kaikenkokoisissa yrityksissä. Fujitsun uutuusmallit ovat täydellinen perusta turvallisten, ketterien, monen pilvipalvelun datakeskusten rakentamiselle ihmiskeskeisessä ja digitaalisessa maailmassa.

Nyt julkistettu palvelinuudistus on suurimpia tällä vuosikymmenellä. Tuoreiden palvelininnovaatioiden keihäänkärkenä on moninoodinen Fujitsu Server PRIMERGY CX400 M4, joka tarjoaa työkuormaan sovitettua laskentatehoa modulaarisesti kompaktissa kotelossa.

PRIMERGY CX400 M4 yhdistää korttipalvelinten pienen tilankäytön ja suorituskyvyn räkkipalvelinten yksinkertaisuuteen ja kustannustehokkuuteen. Se tuo monipuolisen ja tulevaisuuden muutoksiin valmiin alustan integroitujen järjestelmien toteuttamiseen sekä software-defined-teknologioiden käyttöön. Se on ihanteellinen modulaaristen ja tilankäytön suhteen optimoitujen palvelininfrastruktuurien toteuttamiseen virtuaaliympäristöihin, suurta laskentatehoa vaativiin järjestelmiin, pilvipalveluihin sekä hyperkonvergoitujen verkko- ja tallennusympäristöjen toteuttamiseen.

Kaikki uudet PRIMERGY- ja PRIMEQUEST-palvelimet käyttävät skaalautuvia IntelinXeon Scalable -suorittimia. Laitteiden turvallisuutta on vahvistettu laitetason ratkaisuilla.

Luotettavaan datapalvelujen toimittamiseen rakennetut laitteet ottavat merkittäviä harppauksia käsiteltävien tapahtumien määrässä, muistissa, tallennustilassa ja verkkoteknologiassa. Suorituskyvyn ja tehokkuuden ohella seuraavan sukupolven palvelimet on optimoitu hyvin laajaa sovellusvalikoimaa varten yli toimialojen. Laitteet sopivat yritysten ydinprosesseille ja bisneskriittisimmille sovelluksille, kuten tietokannoille, hyperkonvergoiduille järjestelmille, pilvi- ja virtuaaliympäristöihin sekä dataa hyödyntäville sovelluksille kuten suurten datamäärien analysointiin, virtuaalitodellisuuteen ja tekoälylle.

“Digitaaliteknologia on nyt useimpien liiketoimintojen sydämessä, kun organisaatiot hyödyntävät juuri heille räätälöityä teknologioiden yhdistelmää. Siihen voi sisältyä pilveä, mobiilia, esineiden internetiä sekä data-analytiikkaa. Tämä tuo uudenlaista vaatimuksia laskentateholle ja suorituskyvylle, ja ne vaikuttavat suuresti datakeskusten olemassa olevaan infrastruktuuriin. Yritysten täytyy kerätä, prosessoida ja varastoida yhä enemmän dataa, joten niiden täytyy toimia yhä nopeammin, joustavammin ja ketterämmin, Palvelimet ovat keskeinen osa tällaista digitaalista muutosta”, tuotepäällikkö Petri PenttinenFujitsusta kertoo.

Uuden sukupolven järjestelmät sisältävät useita teknologisia edistysaskelia

Nelikantaiset PRIMERGY-palvelimet käyttävät tehostettuja DDR4-muistimoduleja, ja niissä on levytilaa jopa kuusi teratavua. Laitteiden kokoonpanoa voi vaihdella joustavasti – tallennuksessa eri tallennuslaitteita voidaan yhdistellä tarpeen mukaan. Palvelimet tukevat edistyneimpiä näytönohjaimia vaativinta suorituskykyä tarvitseviin käyttökohteisiin, kuten suurteholaskentaan, hyperskaalautuvuuteen sekä suuryritysten datakeskusten työkuormaan. Laitteet liitetään verkkoon lähiverkon tai DynamicLoM-liitännän avulla.

PRIMEQUEST-palvelimet venyttävät SAP HANA -ratkaisujen muistinvaraisen laskentatilan enimmillään 12 teratavuun.

Laitteiden sisäänrakennetut hallintaominaisuudet sallivat tietohallinnon ottaa käyttöön, valvoa ja tukea palvelimia etähallinnan kautta. Uusi Fujitsu ServerView Infrastructure Software Manager -sovellus mahdollistaa konvergoidun infrastruktuurin konsolidoidun, tehokkaan toiminnan ja hallinnan sekä datakeskusten ja palvelintilojen laitehallinnan.

Uudet PRIMERGY-palvelimet ja PRIMEQUEST-palvelinjärjestelmät ovat jo saatavissa lukuun ottamatta PRIMERGY RX4770 M4 -palvelinta, jonka toimitukset alkavat syyskuussa.

Lisätietoja

Fujitsu Finland Oy
Product Business Unit
Tuotepäällikkö Petri Penttinen
P. 050 576 9957, petri.penttinen@fi.fujitsu.com

Kuvapankki: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/search.php?search=!collection4&bc_from=themes

Fujitsu-uutishuone: http://www.fujitsu.com/fi/about/resources/

Blogi: http://blogi.fujitsu.fi

Twitter: https://twitter.com/Fujitsu_FI

Facebook: https://www.facebook.com/FujitsuSuomi

Tietoja julkaisijasta

Fujitsu
Fujitsu
Valimotie 16
00380 Helsinki

+ 358 29 302 3216http://www.fujitsu.com/fi/

Fujitsusta
Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,5 triljoonaa jeniä (40 miljardia USD) 31.3.2017 päättyneellä tilikaudella. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fujitsu

Fujitsun tutkimuksen mukaan yritysten it-palvelut kaipaavat lisää automaatiota6.9.2017 08:35Tiedote

-    Tietohallintojohdon pitäisi ohjata henkilöstön työpanosta kohti strategisia liiketoimintatavoitteita, mutta rutiiniylläpitotehtävät vievät tutkimuksen mukaan liikaa aikaa-    Rahan ja ajan puute sekä järjestelmien monimutkaisuus ovat pääasialliset syyt siihen, miksi tietotekniikan automaatiosta ei saada kaikkia hyötyjä irti 6.9.2017 – Tietotekniikan automaation avulla henkilöstön työpanos voidaan siirtää rutiinityöstä liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin tehtäviin, jolloin yritykset pystyvät paremmin vastaamaan muuttuviin liiketoimintavaatimuksiin. Tätä mieltä on suuri osa it-johtajista Fujitsun vastikään teettämän tutkimuksen mukaan. Suurin osa organisaatioista on myös yhtä mieltä siitä, että tietotekniikkaa on automatisoitava, jotta it-yksiköiden paineita saisi helpotettua. Samalla voidaan tuottaa uutta hyötyä liiketoiminnalle. Kuitenkin moni vastaaja myöntää, että heidän yrityksissään asia on vielä lapsenkengissä. Paine it-infraa ja sen toimintaprosesseja kohtaan kasvaa nopeasti

Fujitsun CELSIUS-tehotyöasemien koko pienenee ja suojaus paranee5.7.2017 12:40Tiedote

Fujitsu julkistaa kolme uutta, suorituskykyistä CELSIUS-tehotyöasemaa. Uutuusmallit on paketoitu aiempaa pienempikokoisiksi, suorituskyky on kasvanut ja muut ominaisuudet on säilytetty ennallaan. Yksi laitteista on 15,6-tuumainen kannettava tehotyöasema, johon saa markkinoiden turvallisimman biometrisen tunnistuksen. Toinen puolestaan on markkinoiden pienin, 21 litran kokoinen mikrotorni ja yksi vain kymmenen litran kokoinen minitehotyöasema. Tehotyöasemat sopivat innovaattoreille, luoville suunnittelijoille ja visuaalisen alan ammattilaisille. Laitteiden NVIDIA Quadro -ammattilaisnäytönohjainten ja Intelin Xeon- ja Core i -suorittimien suorituskyvyn vuoksi ne kykenevät vaativien visuaalisten töiden käsittelyyn merkittävästi perustason laitteita paremmin. Laitteiden laajennettavuuden ja luotettavuuden ansiosta insinöörit, arkkitehdit ja erilaiset sisällöntuotannon ammattilaiset suosivat tehotyöasemia toimistossa ja liikkuessaan toimiston ulkopuolella. Uusi sulavalinjainen kannettava te

Fujitsun Finplex-ratkaisu luo digitaalisen pankkiekosysteemin5.7.2017 10:24Tiedote

Helsinki 5.7.2017 – Fujitsu tuo Finplex-finanssiratkaisunsa Euroopan markkinoille. Finplex sisältää joukon työkaluja, joiden avulla finanssialan yritykset voivat tarjota asiakkailleen houkuttelevia ja räätälöityjä verkkopalveluja. Näin Finplex tukee finanssiyritysten pitkän aikavälin kasvua. Fujitsun MetaArc-alustalla toimiva ratkaisu yksilöi palvelut yhdistämällä useita datalähteitä pilvestä, big dataa ja kehittyneitä tekniikoita − IoT, mobiili ja tekoäly mukaan lukien. Palvelut voi räätälöidä liiketoimintatavoitteiden, suunnitelmien, budjettien sekä tuote- ja palvelutarjoomien mukaan, ja siksi asiakkaiden on helppo ottaa ne käyttöön. Finplexin avulla innovatiiviset finanssipalvelut syntyvät nopeasti. Finplex-ratkaisut koostuvat Finplex-palvelualustasta ja sovellusrajapinnoista. Näitä yhdistämällä uusia palveluja voidaan toteuttaa aiempaa nopeammin ja tehokkaammin kevyillä kehitysresursseilla. Ratkaisu avaa finanssiyrityksille myös uusia mahdollisuuksia kehittää uusia palveluja yhteis

Fujitsu lahjoitti 20 tietokonetta Hope ry:lle19.6.2017 08:30Tiedote

Helsinki 19.6.2017 – Fujitsu Finland Oy on lahjoittanut 20 tietokonetta Hope – Yhdessä ja Yhteisesti -yhdistykselle. Fujitsu on tukenut Hopen toimintaa vuoden 2017 aikana monin tavoin. Yksi osa tukitoimintaa ovat olleet henkilöstölle järjestetyt vapaaehtoistempaukset, joissa fujitsulaiset tiimit ovat osallistuneet hyllytys- ja lajittelutehtäviin Hopen lajittelukeskuksessa Pitäjänmäellä. Lisäksi henkilöstö keräsi toukokuussa Hyvinvointipäivän yhteydessä peräti kolme rullakollista käytettyjä mutta hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita jaettavaksi edelleen Hopen asiakkaille. ”Vastuullisuus on tekoja ja vastuullinen toiminta on Fujitsun arvomaailmassa vahvasti läsnä. Haluamme olla rakentamassa meille kaikille turvallista ja antoisaa tulevaisuutta. Yrityksellemme on tärkeää toimia eettisesti ja avoimesti sekä kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja yhteiskuntaa. Toivomme, että nyt Hopelle lahjoitetut laitteet pääsevät ahkeraan käyttöön ja niistä on vastaanottajilleen iloa ja hyötyä moniksi vuosiksi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme