Fujitsu

Fujitsulle korkein asiantuntijastatus Microsoft Azure Managed Service Provider -ohjelmassa

Jaa

Merkkipaalu Fujitsulle sen käynnistäessä monipilvikeskusten globaalia käyttöönottoa

Tokio, 29. maaliskuuta 2019

Tämä tiedote on käännös Fujitsu Ltd:n englanninkielisestä tiedotteesta, joka julkaistiin 29. maaliskuuta 

https://www.fujitsu.com/global/about/resources/news/press-releases/2019/0329-01.html

Fujitsu on saavuttanut globaalin Microsoft Azure Expert Managed Services Provider (MSP) -statuksen – vain kolme kuukautta siitä, kun se julkisti globaalin järjestelmäintegraattorikumppanuutensa Microsoftin kanssa. Arvostettu akkreditointi korostaa kumppanuuden nopeaa kehitystä ja kertoo Fujitsun ainutlaatuisesta hybrid-it- ja monipilvi-osaamisesta, joka kattaa johtavat yksityiset ja hyperscale-pilvialustat ja teknologiat.

Microsoftin tunnustuksessa Fujitsu arvioitiin eliittiasiantuntijaksi Azuren toimituksissa, integroinneissa ja hallinnassa. Tunnustus korostaa Fujitsu Cloud Service for Microsoft Azure -palvelun kokonaisvaltaista hallintaa ja vahvistaa, että Fujitsu osaa laajasti ja syvällisesti hyödyntää Azure-pilvialustaa infrastruktuurin, sovellusten ja liiketoimintamuutoksen toteuttamisessa globaalissa mittakaavassa.                               

Yritykset ympäri maailmaa siirtävät työkuormiaan yhä enemmän pilveen, ja johtava tutkimusyhtiö Gartner ennustaakin, että yritysten pilvipohjaisiin palveluihin tekemät investoinnit kasvavat vuoteen 2022 mennessä nopeammin kuin investoinnit perinteisiin it-palveluihin. Näin pilvipalveluista on tulossa yksi it-markkinoiden mullistavimmista voimista sitten digitalisaation alkuvuosien. Pilvipalvelujen nopeasta etenemisestä huolimatta monet yritykset ovat Fujitsun vastikään tekemän tutkimuksen mukaan huolissaan yhä kirjavamman it-järjestelmäkokonaisuutensa hallinnan mutkikkuudesta ja kääntyvät luotettavien kumppaneiden puoleen liiketoimintahyötyjen saavuttamiseksi.

Fujitsu on pitkän järjestelmäintegraatiokokemuksensa ansiosta erinomaisessa asemassa opastamaan asiakkaitaan mutkikkaimpien monipilviympäristöjen käyttöönotoissa. Yritys on myös sijoittanut merkittävästi globaaliin osaamiseen, eri toimintoihin, ihmisiin ja teknologiaan varmistaakseen, että sen asiakkaat saavat parhaan mahdollisen tuen Azure-käyttöönotoissa huolimatta liiketoiminnan vaatiman digitalisoinnin mutkikkuudesta tai laajuudesta.

Microsoft Azure Expert MSP -arvo, eli korkein mahdollinen Azure-ratkaisutoimittajan tunnustus, on perusteellisen auditoinnin lopputulos. Microsoft hyväksyy tähän harvojen ja valittujen ohjelmaan vain osaavimmat hallintapalvelutoimittajat, jotka täyttävät asiakastoimitusten ja teknisen asiantuntemuksen tiukat vaatimukset. Ehdokkaiden on onnistuneesti läpäistävä riippumaton Azure-kokonaispalvelujen, osaamisalueiden, henkilökunnan, prosessien ja teknologioiden auditointi. Osana auditointia Fujitsu esitti näyttöä yli 25:stä Azureen liittyvästä palvelusta, joista jokaisen kohdalla asiakkaat vahvistivat, että keskeiset vaatimukset täyttyivät useilla osa-alueilla – mukaan lukien kriittinen infrastruktuuri, sovellukset ja DevOps-toimintamallin toimitus.

Fujitsu jatkaa monipilvikeskusten globaalia käyttöönottoa

Tunnustuksen vauhdittamana Fujitsu jatkaa hallintapalveluidensa globaalin toimitusvalmiuden käyttöönottoa vastatakseen asiakkaiden kasvavaan korkeatasoisen tuen kysyntään laajentamalla monipilvipalvelukeskustaan Japanin markkinoille huhtikuun alusta lähtien. Globaalit Fujitsu-monipilvikeskukset tarjoavat asiakkaille yhdestä ja samasta paikasta kattavan tuen alustavasta konsultoinnista varsinaiseen konsultointiin ja arviointiin, suunnitteluun ja toteutukseen, sekä operatiiviseen hallintaan ja optimointipalveluihin.

"Keskitymme auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään pilvipohjaisen toimitusmallin mahdollistamat edut ja taloudelliset hyödyt. Tämä viimeksi saavutettu virstanpylväs suhteessamme Microsoftin kanssa ei korosta vain sitoutuneisuuttamme tähän kumppanuuteen, vaan myös asemaamme alan johtavana globaalina pilvi-integraattorina. Fujitsun osaaminen monimutkaisissa monipilvikäyttöönotoissa ja järjestelmäintegraatiossa takaa, että meillä on osaamista toimittaa hybridi-it-ympäristöjä ja kriittisiä sovelluksia suurille organisaatioille ympäri maailman. Microsoft Azure -käyttöönottojen globaali palvelutarjooma säästää asiakkaille selvää rahaa, kun he saavat nopeasti entistä korkeatasoisemmat toiminnot, maksimijoustavuuden ja pienemmät riskit, kun pilvimigraatio hoituu nopeammin", sanoo Megumi Shimazu, Fujitsu Limitedin digitaalisten infrastruktuuripalvelujen johtaja.

Microsoftin kumppanuusjohtaja Gavriella Schuster jatkaa: "Ryhdyimme kehittämään Microsoft Azure Expert MSP -ohjelmaamme auttaaksemme kumppaneitamme saavuttamaan ja ylläpitämään korkeimman mahdollisen osaamistason, jotta nämä voivat tukea asiakkaita digitalisaatioprosessin toteuttamisessa niin, että se hoituu varmoin ottein. Uskomme, että Microsoft Azure -alusta ja Fujitsun järjestelmäintegraatio-osaaminen ovat lyömätön yhdistelmä, ja Fujitsu on osoittanut sitoutuneisuutensa yhteisten asiakkaidemme menestymiseen saavuttamalla aseman yhtenä eliittikumppaneistamme. Odotamme innokkaina tulevia yhteisiä merkkipaaluja."

Viimeksi valmistuneita asiakasprojekteja, joissa Fujitsu on toimittanut Microsoft Azure -palveluita, ovat muun muassa AdvanSixin sovellusalustojen digitalisaatio, johon kuului siirtyminen SAP HANA:an Microsoft Azurella, sekä järjestelmien jatkuvien palveluiden hallinta Azurella suomalaiselle työeläkeyhtiö Kevalle.

Lehdistöyhteydet

Fujitsu Finland Oy
Viestintäjohtaja Satu Pelttari
Puh. 045 7880 9624, satu.pelttari@fi.fujitsu.com

Tietoja julkaisijasta

Fujitsu
Fujitsu
Valimotie 16
00380 Helsinki

+ 358 29 302 3216http://www.fujitsu.com/fi/

Fujitsusta

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 132 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,0 triljoonaa jeniä (36 miljardia USD) 31.3.2019 päättyneellä tilikaudella. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fujitsu

Fujitsu on Euroopan johtava datakeskusten ulkoistus- ja hybridi-infrapalvelujen toimittaja28.8.2019 10:30:00 EESTTiedote

Gartner on jälleen nimennyt Fujitsun Euroopan johtavaksi datakeskusten ulkoistus- ja hybridi-infrastruktuuripalvelujen toimittajaksi uudessa Magic Quadrant -raportissaan. Fujitsu on ollut johtajien joukossa nyt seitsemän vuotta peräkkäin. Fujitsun kiihdyttää digitalisoitumista luomalla yhdessä asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa räätälöityjä monipilvi- ja hybridiratkaisuja. Kun pilven käyttö kehittyy, alun perin pilveä kilpailuvalttina käyttäneet Fujitsun yritysasiakkaat voivat nyt ottaa seuraavan askeleen ja muuttaa alansa toimintamalleja. Kesäkuussa julkaistun Gartnerin raportin mukaan datakeskuspalvelujen kasvu tulee jatkossa siitä, että ”asiakkaat haluavat yhä enemmän pienentää omaa datakeskusjalanjälkeään ja hyödyntää pilvipalveluja tarjoavia jättejä ja niiden mittakaavaetuja, järeitä valmiuksia ja älykästä automaatiota”. Raportissa sanotaan, että alan johtajilla on selvä visio markkinoiden suunnasta ja ne kehittävät osaamistaan pitääkseen johtoasemansa. Ne muokkaavat markkinoi

Fujitsun NEXTGenIO-laitealusta avaa tietä eksalaskentaan27.8.2019 10:30:00 EESTTiedote

Fujitsu venyttää suurteholaskennan rajoja hiljan kehitetyllä laiteklusterilla. Se vauhdittaa tieteellistä tutkimusta ja auttaa ymmärtämään sään ennustamisen kaltaisia monimutkaisia järjestelmiä aiempaa paremmin ja nopeammin. Alustan mullistava suorituskyky on todennettu Edinburghin yliopiston supertietokonekeskuksessa (EPCC). Fujitsu loi laitteiston prototyypin tiiviissä yhteistyössä laite- ja sovellustoimittajien, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa osana NEXTGenIO-tutkimushanketta, jota on rahoitettu EU:n Horizon 2020 -ohjelmasta. NEXTGenIO-hankkeen tavoitteena on poistaa laskennan pullonkauloja suunnittelemalla ja kehittämällä uusi skaalautuva ja hyvin suorituskykyinen laskenta-alusta, joka kykenee skaalaamaan kirjoitus- tai lukuoperaatioiden suorituskyvyn eksaluokkaan. Fujitsun suunnittelema ja Intelin komponenteilla toteutettu 34 noodin eli tietokoneen laskentaklusteri on nyt siirretty EPCC:n käyttöön. Fujitsu kehitti järjestelmää ja sen sovelluksia kaventaakseen kuilua muist

Fujitsu torjuu petoksia ja piratismia lohkoketjuilla26.8.2019 10:30:00 EESTTiedote

Fujitsu julkaisee uuden, huijaukset havaitsevan DocumentFlow-verkkosovelluksen. Helppokäyttöinen sovellus käyttää lohkoketjuteknologiaa tarkistaakseen minkä tahansa digitaalisen tiedoston, kuten tekstidokumentin, ääni- tai kuvatiedoston tai lähes minkä tahansa sovelluksen aitouden ja mahdolliset muokkaukset. DocumentFlow on osa Fujitsun lohkoketjua palveluna -tarjontaa, kuten myös laskupetoksia vahtiva InvoiceFlow. Kun yritykset toimivat verkostoituneesti toistensa kanssa, niiden on vaikea hallita kertyviä valtavia datamääriä. Koska tämä data on arvokasta, yritysten välisen luottamuksen merkitys kasvaa jatkuvasti. Luottamuksen rakentamisessa Fujitsu auttaa yrityksiä hyödyntämällä lohkoketjujen hajautettujen tilikirjojen tekniikkaa: sillä voidaan luoda muuttumaton ja pysyvä kirjaus, joita ei voida muokata jälkikäteen ja joka toimii kaikille osapuolille todistuksena dokumentin aitoudesta bittitasolle saakka. Lohkoketjuun perustuvat notaaripalvelut kaikille digitaalisille dokumenteille Fu

Fujitsu ja VTT jatkoivat laajaa ict-palvelusopimustaan7.8.2019 11:00:00 EESTTiedote

Fujitsu menestyi VTT:n ICT-palvelujen tarjouskilpailussa. Laaja ict-palvelusopimus jatkuu, ja Fujitsu toimittaa VTT:lle useita erilaisia hallinnoituja infrastruktuuripalveluja mukaan lukien käyttötukipalvelut sekä asiantuntijapalvelut esimerkiksi O365-käyttönoton jatkovaiheessa. VTT on yritysten ja yhteiskunnan visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. VTT kehittää asiakkailleen ratkaisuja suuriin globaaleihin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen sekä kestävän kasvun ja hyvinvoinnin luomiseen. Fujitsun avoimessa kilpailutuksessa voittama sopimus edustaa uutta vaihetta 14-vuotisessa kumppanuudessa, jossa Fujitsu on ollut uudistamassa VTT:n it-järjestelmiä vuodesta 2005 lähtien. Uuden sopimuksen mukaisesti Fujitsu hallinnoi VTT:n hybridi-infrastruktuuria sekä huolehtii siitä, että VTT:n liiketoimintakriittiset sovellukset ovat aina käytettävissä. Fujitsu hoitaa VTT:n 2100 työntekijän siirtämisen Windows 10 -ympäristöön sekä jatkuvan tuen Office 365 -palvelulle. Sopimus si

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme