Fujitsu

Fujitsun flash-optimoitu ETERNUS DX8900 S4 tuo petatavujen tallennuskapasiteettia datakeskuksiin

Jaa

Fujitsu tuo markkinoille seuraavan sukupolvenETERNUS DX8900 S4 -tallennusratkaisun, joka tuo datakeskuksiin flash-optimoitua petatavuluokan tallennusta. Uuden sukupolven järjestelmä yksinkertaistaa tallennusta: erilaisille työkuormille ei enää tarvita omia tallennuskerroksiaan ja erilliset tallennussiilot voidaan yhdistää yhdeksi järjestelmäksi. Näin helpotetaan siirtymistä kohti täysin flash-muisteihin perustuvaa tallennusta silloinkin, kun datakeskus käsittelee petatavuja.

Yritysten pitää tallentaa tietomääriä, joita aiemmin voitiin vain kuvitella. Datamääriä kasvattavat muun muassa esineiden internet, verkon reunoille hajautettu tietojenkäsittely (edge computing), virtuaalinen todellisuus, kehittynyt analytiikka, robotiikka, koneoppiminen ja tekoäly. Ne kaikki tuottavat erittäin suuria määriä strukturoitua ja strukturoimatonta dataa. Petatavujen aika on siksi ovella.

Datakeskukset kasvavat jatkuvasti yhä suuremmiksi, ja niihin tarvitaan lisää automaatiota ja virtualisointia. Tämän taustalla on halu alentaa pääomamenoja ja pienentää käyttökuluja. Datan keskittäminen tietokantojen, toiminnanohjausjärjestelmien ja OLTP-järjestelmien kaltaisiin sovelluksiin edellyttää joustavia tallennusratkaisuja, jotka ovat erittäin tiheitä, skaalautuvia ja luotettavia, jotka tukevat useita eri palvelutasoja ja jotka mahdollistavat automaation.

Fujitsu vastaa näihin tarpeisiin uuden sukupolven ETERNUS DX8900 S4:llä. Se auttaa yrityksiä valmistautumaan petatavujen käsittelyyn tallennuksessa, missä vain flash-pohjaiset järjestelmät pystyvät riittävään nopeaan vasteaikaan. Siirtyminen flashin käyttöön vähentää myös datakeskusten sähkönkulutusta ja jäähdytystarvetta.

“Reilusti yli puolet datakeskusten tallennuksesta arvioidaan olevan kolmen vuoden sisällä flash-pohjaista. Uusi ETERNUS on flash-optimoitu, ja se tukee uusimpia 30 teratavun SSD-levyjä yhdistäen luokkansa parhaan suorituskyvyn huimaan skaalautuvuuteen. Järjestelmän avulla yritykset voivat keskittää tallennusinfrastruktuuriaan ja kesyttää alati kasvavat datamäärät”, sanoo tuotepäällikkö Petri Penttinen Fujitsusta.

ETERNUS DX8900 S4 on suunniteltu, niin, että sitä on helppo kasvattaa modulaarisesti – kahdesta aina 24 ohjaimeen. Perinteisiä pyöriviä levyjä ja SSD-levyjä voidaan yhdistellä siten, että kapasiteetti, datan hakunopeus ja kulut pysyvät tasapainossa. Yksittäisen ETERNUS-järjestelmän huippusuorituskyky on jopa 10 000 000 IOPSia, ja siihen mahtuu enimmillään 140 petatavua flash-tallennustilaa – tuplasti edeltäjäänsä verrattuna.

ETERNUS DX helpottaa siirtymistä vain flashiä käyttävään datakeskukseen

ETERNUS DX8900 S4 -järjestelmässä voidaan käyttää SSD-levyjä, perinteisiä pyöriviä kiintolevyjätai niiden eri yhdistelmiä. Tuote on täysin yhteensopiva Fujitsun ETERNUS AF -flash-järjestelmien kanssa. ETERNUS DX8900:ssa voidaan käyttää Extreme Cache -välimuistia (enimmillään 307,2 teratavua), jonka tehon taustalla on NVMe-protokolla lukunopeuden kiihdyttämiseksi.

Palvelunlaatu (QoS) ja laitekiihdytetty datan pakkaus

ETERNUS DX8900 S4 -järjestelmässä datan pakkaus hoidetaan laitetasolla, mikä tehostaa pakkausta jopa kuusinkertaisesti. Suurissa kokoonpanoissa suorituskyky paranee sitä enemmän, mitä enemmän niissä on ohjainmoduuleja.

Fujitsun uusi järjestelmä pitää huolen siitä, että sovellusten toiminta ei häiriinny. Se minimoi myös ylläpidosta johtuvaa työtä,joka syntyy erilaisten työkuormien ja tallennuskerrosten yhdistämisestä. Sisäänrakennettu palvelun laatu -toiminto (QoS) hoitaa automaattisesti suoritinten priorisoinnin, kaistanleveyden jakamisen ja kerrostamisen määritettyjen vasteaikojen mukaan. Näiden toimintojen ja datan pakkausteknologioiden ansiosta ETERNUS DX8900 S4 soveltuu erinomaisesti dynaamisiin sovelluksiin, kuten online-tapahtumankäsittelyyn, tietokantoihin, toiminnanohjausjärjestelmiin, data-analytiikkaan ja suurteholaskentaan (HPC).

Joustava ongelmista toipuminen

Kaikki tärkeät komponentit ovat vähintäänkin kahdennettuja eli levyt ja levyohjaimet, jopa koko järjestelmän voi tarvittaessa kahdentaa. Liiketoiminnan jatkuvuutta edistävät myös toimintojen siirtyminen ilman toimintahäiriöitä, tilannevedokset (snapshot), etäreplikointi ja läpinäkyvä toimintojen siirto vikatilanteessa. Fujitsun samaan tuoteperheeseen kuuluvat pienemmät ETERNUS DX- ja ETERNUS AF -järjestelmät voivat replikoida helposti dataa ETERNUS DX8900 S4:een ja muodostaa näin joustavan keinon toipua ongelmatilanteista sivutoimipisteissä tai etäällä olevissa tytäryhtiöissä.

Fujitsu ETERNUS DX8900 S4 on saatavissa tammikuusta 2019 alkaen.


-           Kuvapankki: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php

-           Fujitsu-uutishuone: https://www.fujitsu.com/fi/about/resources/

-           Blogi: https://www.blogi.fujitsu.fi

-           Twitter: https://twitter.com/Fujitsu_FI

-           LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fujitsu-finland/

-          Facebook: https://www.facebook.com/FujitsuSuomi


Lehdistöyhteydet

Fujitsu Finland, tuotepäällikkö Petri Penttinen
petri.penttinen@fi.fujitsu.com, p. 050 576 9957

Tietoja julkaisijasta

Fujitsu
Fujitsu
Valimotie 16
00380 Helsinki

+ 358 29 302 3216http://www.fujitsu.com/fi/

Fujitsusta

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 132 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,0 triljoonaa jeniä (36 miljardia USD) 31.3.2019 päättyneellä tilikaudella. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fujitsu

Fujitsulta uusi roiskeet ja pölyn kestävä STYLISTIC Q509 -tabletti2.7.2019 12:27:38 EESTTiedote

Fujitsun uutuustabletti STYLISTIC Q509 on suunniteltu käytettäväksi rankimmissa olosuhteissa. Sen kestävyys sekä roiske- ja pölysuojattu kuori täyttävät sotilasstandardit, sitä voidaan käyttää ulkonakin, ja laite painaa tehokkuudestaan huolimatta vain 620 grammaa. STYLISTIC Q509 sopii liikkuville käyttäjille esimerkiksi logistiikassa, valmistuksessa, terveydenhuollossa, koulutuksessa ja vähittäiskaupassa. Tuottavuuden takaamiseksi uutuustabletin akun kestoa on pidennetty koko työpäivän ajaksi ja siinä on kaikki tietojensyöttövaihtoehdot. 10,1 tuuman IPS-näytössä on monipistetunnistus, ja se tukee Wacomin EMR-kyniä, jotka tunnistavat yli 4 000 painetasoa. Kynällä käyttäjän on helppo lisätä sähköisiä allekirjoituksia, piirtää ja kirjoittaa muistiinpanoja käsin. Kun kynälle ei ole käyttöä, se solahtaa turvaan tabletin lataavaan kynäpidikkeeseen. Näppäimistötelakka muuntaa työasemaksi STYLISTIC Q509 muuntuu toimistossa työasemaksi näppäimistötelakalla ergonomian ja työskentelymukavuuden pa

Fujitsu on nostettu maailman johtavaksi mobiilipalvelujen toimittajaksi18.6.2019 10:08:00 EESTTiedote

Gartner on nostanut Fujitsun Magic Quadrant -raportissaan maailman johtavaksi mobiliteettipalvelujen toimittajaksi*. Fujitsun pilvipohjaiset ja modulaariset palvelut mobiililaitteiden ja -palveluiden hallinnoimiseksi ja turvaamiseksi sekä mobiilikäyttäjien tukemiseksi auttavat yrityksiä optimoimaan organisaation tuottavuuden. Palvelujen avulla yritykset voivat mobilisoida myös luottamuksellisimmat liiketoimintasovelluksensa ja antaa käyttäjien käyttää haluamiaan laitteita. Fujitsun osaamiskeskukset kehittävät uutta teknologiaa, joilla mobiilipalveluja parannetaan jatkuvasti esimerkiksi tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan avulla. Fujitsun asiakkaat voivat hyödyntää yhtiön digitalisaatiokeskuksia, jotka tuovat yhteen eri alojen ja teknologian asiantuntijat Fujitsulta ja sen kumppaneilta kunkin asiakkaan oman ongelman ratkaisemiseksi. Työssä käytetään Fujitsun omaa ja käytännössä hyväksi havaittua Human Centric Experience Design -menetelmää. Palveluvalikoimaan kuuluvat identiteetin hallinta

Fujitsu tuo älyä ruokailuun Turun yliopistossa27.5.2019 15:00:00 EESTTiedote

Fujitsun digitaalinen tapahtumanhallinta-alusta auttaa Turun yliopiston Flavoria-tutkimusravintolassa ruokailevia seuraamaan omaa syömistään. Samalla järjestelmä kerää ja tallentaa tietoja Turun yliopiston tutkimusta varten. Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Medisiina D -rakennuksessa toimivan Flavorian ruokalinjasto tunnistaa lautaselle kerätyt ruoka-aineet, ja lähettää taustajärjestelmässä olevan reseptin mukaiset ravintoarvot tietokantaan. ”Sieltä rekisteröityneet asiakkaat saavat tietoa syömänsä ruoan määrästä ja sen ravintoarvoista”, kertoo projektia johtava Mari Norrdal Turun yliopistosta. Lounaan lopuksi asiakas vie astiansa keräyspisteeseen, jossa biojätteeksi menevä ruokamäärä punnitaan älyvaa’oilla. Tämän tiedon perusteella ravintola voi esimerkiksi pyrkiä vähentämään ruokahävikkiä. Flavoriassa on lounasravintola ja kahvila, sekä moniaistinen ruokailutila, Aistikattila. Se toimii yliopiston koelaboratoriona, jossa voidaan muun

Fujitsu tehostaa meriurakoitsija Van Oordin tietoturvaa24.5.2019 10:45:35 EESTTiedote

Fujitsu on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen meriurakoitsija Van Oordin kanssa sen globaalin liiketoiminnan tietoturvan tehostamiseksi. Yhtiön kyky osoittaa toimintansa vaatimustenmukaisuus avaa sille mahdollisuuksia osallistua suurten kansainvälisten sopimusten kilpailutuksiin uudella tavalla. Fujitsu tuo yritykseen valikoiman hallittuja tietoturvapalveluja, joihin kuuluu turvallinen tiedon ja tapahtumien hallinta palveluna (Security Information and Event Management as a Service (SIEMaaS) sekä konsultointia turvavalvonnan parhaista käytännöistä. World Economic Forumin mukaan kyberhyökkäykset ja tietovuodot ovat kymmenen suurimman uhan joukossa yrityksille ja yhteiskunnalle kaikkialla maailmassa. Neljä uutta haittaohjelmaa luodaan joka sekunti. Suuriin yrityksiin kohdistuvien hyökkäysten kasvava määrä on tuonut organisaatioihin jatkuvuussuunnitelmat, joilla vahvistetaan niiden järjestelmiä kyberhyökkäyksiä vastaan. Van Oord valitsi Fujitsun kumppanikseen nostaakseen kybersuojauksensa tas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme