Väestörekisterikeskus

Futuristi Gerd Leonhard vierailee Helsingissä 3.4. Keväthumaus-tapahtumassa – haastattelumahdollisuus tapahtumassa

Jaa

Futuristi Gerd Leonhard vierailee Helsingissä 3.4. ja on yksi Väestörekisterikeskuksen järjestämän digitalisaatioon ja tulevaisuuteen keskittyvän Keväthumaus-seminaarin pääpuhujista. Tarjoamme mahdollisuutta haastatella Gerd Leonhardia 3.4.2019 kello 12.15 alkaen Finlandia-talolla.

Samassa tilaisuudessa on mahdollisuus myös haastatella Väestörekisterikeskuksen ylijohtajaa Janne Viskaria, joka aloittaa vuoden 2020 alussa syntyvän uuden Digi- ja väestötietoviraston pääjohtajana.

Mikäli kiinnostuitte mahdollisuudesta, olettehan yhteydessä Väestörekisterikeskuksen viestintään sähköpostitse vrk.viestinta(at)vrk.fi.

Tutustu Gerd Leonhardin työhön ja ajatuksiin Leonhardin omilla sivuilla.

Keväthumaus-tapahtuman teema vuonna 2019 on älykäs ja palveleva yhteiskunta. Tutustu tapahtumaan täällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Väestörekisterikeskus
vrk.viestinta@vrk.fi

Tietoja julkaisijasta

Väestörekisterikeskus
Väestörekisterikeskus
Lintulahdenkuja 4
00530 HELSINKI

0295 535 001http://www.vrk.fi

Väestörekisterikeskus edistää yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia Suomessa. Vastuullamme olevien kokonaisuuksien häiriötön ja sujuva toiminta on yhteiskunnalle elintärkeää. Ylläpidämme ja kehitämme maamme tärkeintä tietovarantoa, väestötietojärjestelmää, ja tarjoamme väestötietojärjestelmään pohjautuvia tietopalveluja viranomaisille sekä yrityksille. Vastaamme varmennetun sähköisen asioinnin tuottamisesta Suomessa. Tuottamamme varmenteet takaavat turvallisen ja sujuvan sähköisen asioinnin ja työskentelyn mm. julkisessa hallinnossa ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.

Tuotamme ja kehitämme Suomi.fi-palveluja kansalaisten, julkisen hallinnon ja yritysten käyttöön. Palvelujen muodostama kansallinen palveluarkkitehtuurikokonaisuus luo perusedellytykset julkisten sähköisten asiointipalveluiden toteuttamiselle ja suomalaisen yhteiskunnan digitalisoinnille. Väestörekisterikeskus  toimii myös digituen valtakunnallisena kehittäjänä ja digituen tuottajien tukijana. Vaalitehtävistä vastuullamme ovat mm. äänioikeusrekisterin ja ehdokasrekisterien luominen, äänioikeusilmoitusten toimittaminen ja äänestyspaikkapalvelun tuottaminen.

www.vrk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Väestörekisterikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme