Fysios ja PerusTerveys tuovat markkinoille edulliset lääkärin ja fysioterapeutin yhteisvastaanotot

Jaa

Uusi toimintatapa tehostaa hoidon aloitusta ja potilaan hoitopolkua sekä parantaa alkuvaiheen diagnostiikkaa. Fysios ja PerusTerveys ovat jo avanneet ensimmäiset lääkärin ja fysioterapeutin yhteisvastaanotot Vantaalla ja Oulussa.

”Asiakas saa helposti ja edullisesti kahden ammattilaisen avun yhdellä käyntikerralla. Ennen lääkärin kohtaamista fysioterapeutti tekee arvion potilaan ongelmasta. Tämä taas helpottaa ja tehostaa lääkärin työtä. Lääkärin tekemän diagnoosin jälkeen potilaan hoito jatkuu tarvittaessa samalla fysioterapeutilla”, sanoo Fysiosin toimitusjohtaja Heikki Tiitinen.

Malli on jo käytössä PerusTerveyden lääkäriasemilla Vantaan Myyrmannissa ja Isokadulla Oulun keskustassa. Palvelu laajenee jatkossa muillekin PerusTerveyden asemille. Vastaanottokäynnin omavastuuhinta on vain 33 euroa.

”PerusTerveys haluaa tuoda yksityiset lääkäripalvelut kaikkien ulottuville. Tässä keskeinen tekijä on hinta. Fysioterapeutin ja lääkärin yhteistyöstä on paljon hyviä kokemuksia, mutta kustannusnäkökulmasta prosesseja ei ole hiottu. Meidän toimintamallissa fysioterapeutti korvaa sairaanhoitajan näillä käynneillä ja yhteistyö prosessina toimii hyvin”, toteaa PerusTerveyden toimitusjohtaja Simo Lohi.

 

Lääkärit arvostavat fysioterapeuttien asiantuntemusta

Yhteisvastaanotto on toivottu käytäntö hoitotahojen keskuudessa. Fysiosin tänä vuonna Lääkäripäivillä Helsingissä tekemän kyselyn mukaan lääkärit arvostavat fysioterapeuttien asiantuntemusta ja toivovat yhteisvastaanottoja.

-Suomessa on noin miljoona tuki- ja liikuntaelinongelmaista. Tyypillisimmät ongelmat ovat selkä-, niska-hartia, ja polviongelmat.

-Fysios on Suomen suurin fysioterapiaketju, jossa työskentelee 400 ammattilaista, joista puolet on palkkasuhteessa ja puolet ammatinharjoittajia.

- Fysiosissa toimii fysioterapeuttien lisäksi hierojia, toimintaterapeutteja, psykoterapeutteja, osteopaatteja ja naprapaatteja.

- PerusTerveys on uusi suomalaisessa omistuksessa oleva lääkäriasemaketju, joka avaa kuudennen lääkäriasemansa Espoon Iso Omenaan 21.2.2018

- PerusTerveyden ensimmäinen lääkäriasema Oulussa avattiin syksyllä 2016.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja, Fysios Group p. 040 064 8663
Simo Lohi, toimitusjohtaja, PerusTerveys Suomi p. 041 454 7884

Tietoja julkaisijasta

Fysios Group
Fysios Group
Annankatu 16 B 49
00120 Helsinki

0405459006http://www.fysios.fi

Fysios Group

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiosiin kuuluu 57 toimipistettä 26 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysiosin tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysiosin johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

PerusTerveys lyhyesti

PerusTerveys on vuonna 2016 perustettu oululaislähtöinen lääkäriasemaketju. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa (21.2.). Tavoitteena on rakentaa seuraavan viiden vuoden aikana valtakunnallinen lääkäriasemaverkosto. Yrityksen enemmistö on avainhenkilöiden omistuksessa. Vähemmistöomistajana on Barona Group. www.perusterveys.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fysios Group

Attendo ja Fysios tuovat erityisesti senioreille räätälöidyt fysioterapiapalvelut hoivakoteihin12.12.2017 08:30Tiedote

Attendo ja Fysios aloittavat Uudellamaalla yhteistyömallin, jossa ikäihmiset saavat haluamansa fysioterapiapalvelut suoraan hoivakotiin heille sopivana ajankohtana. Yhteistyömallia kokeillaan alkuun 10:ssä ikäihmisten hoivakodissa. Jokainen lisäpalveluista kiinnostunut ikäihminen saa maksuttoman kuntokartoituksen, minkä pohjalta hänelle laaditaan yksilöllinen fysioterapeuttinen kuntoutussuunnitelma. Tämän jälkeen räätälöidyt palvelut ovat halukkaiden saatavilla normaalia selkeästi huokeampaan hintaan.

ENNALTAEHKÄISEVIEN TERVEYSPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄT YHTEISTYÖHÖN17.10.2017 08:30Tiedote

Suomen suurin yksityinen fysioterapiaketju Fysios ja työterveyspalveluiden uudistaja Heltti aloittavat yhteistyön lokakuussa 2017. Heltin toiminta-ajatuksena on työkyvyn tehokas ja ennakoiva ylläpitäminen, ja yhteistyö täydentää Heltin ennakoivaa työterveyshuoltoa Fysioksen fysioterapiapalveluilla. Yhteistyö näkyy Heltin asiakkaille Fysioksen palveluiden hankkimisen helppoutena ja kustannusetuina kaikilla Heltin paikkakunnilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme