Fysios Group

Fysios osti Lahden Diakonialaitoksen (Dilan) fysioterapiatoiminnot

Jaa

Lahden Diakonialaitoksen fysioterapiatoiminnot siirtyvät liiketoimintakaupalla Fysios-ketjuun 1.2.2018. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 57 toimipistettä 26:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

Lahden keskustassa, uudistetuissa Diakonialaitoksen tiloissa sijaitsevat fysioterapiatoiminnot tarjoavat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, leikkauksesta ja tapaturmista kuntoutumiseen sekä kuntoutukseen liikunta- ja toimintakyvyn alennuttua vamman tai sairauden vuoksi. Palvelutarjonta sisältää yksilöfysioterapiaa ja kuntoutusta, kuntosali- ja liikuntaryhmiä sekä päivä- ja kotikuntoutusta. Yksilöllisesti suunniteltua kuntoutusta voidaan toteuttaa kotona, työpaikalla sekä Dilan toimipisteessä Lahden keskustassa. 

”Vahva kumppanuusverkosto on osa Dilan liiketoimintastrategiaa. Fysioterapiatoimintojemme siirtyminen Fysiosiin takaa sen, että fysioterapiapalvelut kehittyvät ja voimme tarjota erinomaisia fysioterapiapalveluita asiakkaillemme jatkossakin. Fysios tuo mukanaan uusia kuntouttavia palveluja ja toimintamalleja Dilan asiakasryhmille, erityisesti ikäihmisille. Yhteistyö Fysiosin fysioterapiatoimintojen ja Dilan palveluasumisen ja kotipalvelujen kanssa jatkuu tiiviinä liiketoimintakaupan jälkeenkin”, sanoo Tiina Mäkelä, Dilan toimitusjohtaja.

”Fysiosin toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toiminnassamme painottuu terapeutin ja asiakkaan välinen hoitosuhde, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valtakunnallinen Fysios-ketju pitää huolen työntekijöidensä ammatillisesta kehittämisestä ja tiedon jakamisesta sen eri yksiköiden välillä. Dilan fysioterapiatoimintojen pitkä historia ja toimipaikan tunnettavuus sekä hyvä sijainti vahvistaa Fysiosin toimintaa erinomaisesti Lahden alueella”, iloitsee Fysios Lahden alueen toimitusjohtaja Sami Rantanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja, Fysios, p. 0400 648 663, heikki.tiitinen@fysios.fi
Sami Rantanen, toimitusjohtaja, Fysios Lahti p. 010 237 7236
Tiina Mäkelä, toimitusjohtaja Lahden Diakonialaitos p. 044 713 2200

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fysios Group
Fysios Group
Annankatu 16 B 49
00120 Helsinki

0405459006http://www.fysios.fi

Fysios Group lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 57 toimipistettä 26 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fysios Group

Attendo ja Fysios tuovat erityisesti senioreille räätälöidyt fysioterapiapalvelut hoivakoteihin12.12.2017 08:30Tiedote

Attendo ja Fysios aloittavat Uudellamaalla yhteistyömallin, jossa ikäihmiset saavat haluamansa fysioterapiapalvelut suoraan hoivakotiin heille sopivana ajankohtana. Yhteistyömallia kokeillaan alkuun 10:ssä ikäihmisten hoivakodissa. Jokainen lisäpalveluista kiinnostunut ikäihminen saa maksuttoman kuntokartoituksen, minkä pohjalta hänelle laaditaan yksilöllinen fysioterapeuttinen kuntoutussuunnitelma. Tämän jälkeen räätälöidyt palvelut ovat halukkaiden saatavilla normaalia selkeästi huokeampaan hintaan.

ENNALTAEHKÄISEVIEN TERVEYSPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄT YHTEISTYÖHÖN17.10.2017 08:30Tiedote

Suomen suurin yksityinen fysioterapiaketju Fysios ja työterveyspalveluiden uudistaja Heltti aloittavat yhteistyön lokakuussa 2017. Heltin toiminta-ajatuksena on työkyvyn tehokas ja ennakoiva ylläpitäminen, ja yhteistyö täydentää Heltin ennakoivaa työterveyshuoltoa Fysioksen fysioterapiapalveluilla. Yhteistyö näkyy Heltin asiakkaille Fysioksen palveluiden hankkimisen helppoutena ja kustannusetuina kaikilla Heltin paikkakunnilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme