Fysios Group

Fysioterapiaketju Fysios laajenee Etelä-Karjalassa - Fysikaalinen Hoitolaitos Ultra osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua

Jaa

Joutsenossa toimiva Fysikaalinen Hoitolaitos Ultra Ay siirtyy osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 1.1.2018 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 57 toimipistettä 26:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

Joutsenon keskustassa sijaitseva Fysikaalinen Hoitolaitos Ultra on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan sekä ikääntyneiden fysioterapiaan. Toimipisteessä toteutetun fysioterapian lisäksi Ultra tekee kotikäyntejä asiakkaan luo kotiin tai palvelutaloihin. Ultran toimipiste tulee säilymään samassa osoitteessa ja yrittäjäpariskunta Jouni Ropponen ja Anna-Leena Aarnio jatkavat Fysios-ketjun työntekijöinä.

 Ultran toimitusjohtaja Jouni Ropponen kommentoi:

”Liityimme mukaan Fysiokseen, koska haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista ja laadukasta fysioterapiaa. Resurssimme toiminnan kehittämiseen ja kouluttautumiseen olivat kuitenkin rajalliset. Osana Fysios-ketjua pysymme ajan hermoilla, voimme tehdä yhteistyötä eri toimipisteiden kanssa ja mikä tärkeintä, pystymme keskittymään asiakkaiden hoitoon hallinnollisten töiden sijaan. Tästä on todella hyvä jatkaa".

Fysioksen toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toiminnassa painottuu terapeutin ja asiakkaan välinen hoitosuhde, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valtakunnallinen Fysios-ketju pitää huolen työntekijöidensä ammatillisesta kehittämisestä ja tiedon jakamisesta sen eri yksiköiden välillä. Fysioksen palvelut ovat saatavilla ympäri Suomen. Lappeenrannassa Fysioksella on entuudestaan kolme toimipistettä ja Imatralla yksi. Joutsenon Ultra täydentää hyvin Fysioksen toimintaa Etelä-Karjalassa.

Fysioksen toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi:

”Me Fysioksessa kehitämme koko fysioterapian toimialaa, luomme erilaisia keskitettyjä palveluita ja työkaluja, joihin pienillä erillisillä yksiköillä ei ole yksin mahdollisuutta panostaa. Tänä päivänä noin puolet asiakkaistamme tulevat hoitoon oma-aloitteisesti, mutta valitettavan moni ei vielä tiedä, mitä fysioterapia on ja mitä sen avulla voidaan parantaa. Laajentumalla valtakunnallisesti teemme vähitellen koko toimialaa tunnetummaksi. Hienoa saada Ultran myötä taas yksi uusi toimipiste ketjuumme, sillä yhdessä olemme enemmän kuin yksin”.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja Fysios Group Oy, p. 0400 648 663
Jouni Ropponen, toimitusjohtaja Fysikaalinen Hoitolaitos Ultra Ay, p. 010 231 0100

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fysios Group
Fysios Group
Annankatu 16 B 49
00120 Helsinki

0405459006http://www.fysios.fi

Fysios Group

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 57 toimipistettä 26 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fysios Group

Attendo ja Fysios tuovat erityisesti senioreille räätälöidyt fysioterapiapalvelut hoivakoteihin12.12.2017 08:30Tiedote

Attendo ja Fysios aloittavat Uudellamaalla yhteistyömallin, jossa ikäihmiset saavat haluamansa fysioterapiapalvelut suoraan hoivakotiin heille sopivana ajankohtana. Yhteistyömallia kokeillaan alkuun 10:ssä ikäihmisten hoivakodissa. Jokainen lisäpalveluista kiinnostunut ikäihminen saa maksuttoman kuntokartoituksen, minkä pohjalta hänelle laaditaan yksilöllinen fysioterapeuttinen kuntoutussuunnitelma. Tämän jälkeen räätälöidyt palvelut ovat halukkaiden saatavilla normaalia selkeästi huokeampaan hintaan.

ENNALTAEHKÄISEVIEN TERVEYSPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄT YHTEISTYÖHÖN17.10.2017 08:30Tiedote

Suomen suurin yksityinen fysioterapiaketju Fysios ja työterveyspalveluiden uudistaja Heltti aloittavat yhteistyön lokakuussa 2017. Heltin toiminta-ajatuksena on työkyvyn tehokas ja ennakoiva ylläpitäminen, ja yhteistyö täydentää Heltin ennakoivaa työterveyshuoltoa Fysioksen fysioterapiapalveluilla. Yhteistyö näkyy Heltin asiakkaille Fysioksen palveluiden hankkimisen helppoutena ja kustannusetuina kaikilla Heltin paikkakunnilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme