MessukeskusMessukeskus

GameXpossa pelattavaa enemmän kuin koskaan

Jaa

Pelaamisen erikoistapahtuma GameXpo kokosi e-urheilun, arcade-pelien, lauta- ja roolipelaamisen sekä cosplayn ystävät Messukeskukseen. Goexpo Winterin ja Outlet Expon kanssa samaan aikaan järjestetty tapahtuma keräsi yhteensä yli 31 000 kävijää.

Pelaamisen erikoistapahtuma GamXpo tarjosi kävijöilleen enemmän pelaamista ja seurattavaa kuin koskaan aikaisemmin. Esports-turnauksissa kisattiin mm. IS Cup 3:n NHL 6vs6 Suomen mestaruus ja 1vs1 paikalliskarsinnat, yli tuhannen pelaajan PUBG-turnaus, Suomen suurin CS-turnaus ja kolmen eri pelin OnePlus Masters-turnaus. Tapahtumassa pelattiin myös Suomen ensimmäinen megapeli, Cosplayn SM:t sekä erilaisia lautapeliturnauksia. Esports-turnausten yhteenlaskettu rahapotti oli 29 500 euroa ja tuotepalkintojen summa liikkui tuhansissa euroissa. Paikan päällä pääsi pelaamaan PUBG-turnauksen 80:n pelikoneen lisäksi yli 170 konsoli-, mobiili- ja arcade-laitteella.

GameXpo kokosi pelaamisen ystävät Messukeskukseen

Toista kertaa järjestettävä GameXpo lunasti paikkansa peliharrastajien tapahtumana.

”Yleisö löysi hyvin paikalle ja eri turnausten katsomot täyttyivät kiinnostuneista katsojista. GameXpossa kirjoitettiin Suomen esports-historiaan pari uutta sivua. Esimerkiksi palkintopotiltaan vuoden isoimman CS:GO-turnauksen lisäksi yli 1 000 hengen PUBG-liveturnaus oli Suomessa ensimmäinen laatuaan ja myös kansainväliset kriteerit täyttävä veto. Lisäksi NHL 6vs6 Suomen Mestaruudesta taisteltiin niin ikään ensimmäisen kerran. Tästä on hyvä jatkaa”, toteaa myyntipäällikkö Antti Hassinen Messukeskuksesta.

GameXpo Award tuottaja Juha Lahdelle

Suomen Messusäätiön rahoittama GameXpo Award myönnettiin YLE:n tuottaja Juha Lahdelle. Lahti on edistänyt suomalaista e-urheilua ja ollut merkittävällä panoksella mukana nostamassa pelaamista esille positiivisessa valossa.

GameXpo ja sen kanssa samaan aikaan järjestettävät Goexpo Winter ja Outlet Expo järjestetään seuraavan kerran 15.–17.11.2019. Seuraava yleisötapahtuma Messukeskuksessa on Auto, joka järjestetään 9.–11.11.2018.

www.gamexpo.fi, #gamexpo2018

Kuvia tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com

Lisätiedot: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme