Messukeskus

GASTRO HELSINKI JULKISTI OHJELMANSA | Intohimoisesta palvelusta aito kilpailutekijä

Jaa

Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki keskittyy ohjelmallaan ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Gastro Helsingin ohjelma kertoo, kuinka palvelusta rakennetaan kilpailutekijä, miten palvelu sujuu muuten digitalisoituvassa bisneksessä, minkälainen rooli johtamisella ja esimiestyöllä on ja miten palvelu pidetään korkealla tasolla henkilöstön vaihtuvuudesta huolimatta.

Palvelutarinoita ja onnistumisia jakavat muun muassa
• McDonalds Finland Oy:n henkilöstöjohtaja Maarit Latvala
• Sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov
• Kämp Collection Hotelsin liiketoimintajohtaja Krista Syväkari
• Sales Consultingin sosiaalisen myynnin konsultti Sani Leino
• Baronan ja Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen

Ammattikeittiön menestystekijät

Ammattikeittiöiden ateriapalveluista vastaaville esimiehille ja kuntapäättäjille tarkoitetut maksuttomat aamuseminaarit on jaettu kolmeen eri teemaan: johtamiseen, hankintoihin ja työhyvinvointiin.

Johtamisen aamupäivässä pohditaan ruokahuollon roolia sote-uudistuksessa ja esitellään maa- ja metsätalousministeriön Ruoka 2030 -strategia. Hankintojen aamupäivässä keskitytään julkisiin, vastuullisiin hankintoihin ja hävikin vähentämiseen. Työhyvinvoinnin aamupäivä tarjoaa esimiehille työkaluja työpaikkaosaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Business kukoistamaan

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto puntaroi askelmerkkejä tulevaisuuteen sekä digitaalisuuden, monikulttuurisuuden ja positiivisen johtamisen vaikutusta alan menestykseen huippuseminaarissa Update Forum of Restaurant Business. Maksullisen seminaarin puhujina ovat:
• Pincho Nation vanhempi asiantuntija Wilhelm Vintelescu
• Marriott Hotelsin vice president Germany, Austria, Switzerland & Nordics Tuomas Laakso 
• Fafa’s-ketjun toimitusjohtaja Doron Karavani
• Sick Oy:n toimitusjohtaja Ari Rämö
• The World’s Best Female Chef Ana Roš
• yhteiskuntatieteilijä, Ruotsin Vuoden puhuja 2017 Milad Mohammadi

Suomenmestaruudet ratkotaan messuilla

Gastro Helsingissä selviää, missä kunnassa tehdään Suomen parasta kouluruokaa. Continental Foodsin ja ELO-säätiön Parempaa kouluruokaa -kilpailun finalistijoukkueet tulevat Helsingistä, Joensuusta, Mäntsälästä, Oulusta ja Sodankylästä.

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskisat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija käydään Gastrossa. ELO-säätiön järjestämissä kilpailuissa kahdestatoista kilpailujen semifinalistista valitaan kuusi jatkoon perjantaiseen finaaliin, ja kilpailujen voittajat julistetaan Gastro-messujen huipennuksena perjantaina klo 15.30.

Gastro Helsingin koko ohjelma löytyy tapahtuman kotisivulta www.gastrohelsinki.fi.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Yhteyshenkilöt

Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Veneilijöillä mielessä jo tuleva veneilykausi ja hankinnat18.2.2018 18:42Tiedote

Vene 18 Båt -messut keräsi kymmenen päivän aikana 9. -18.2.2018 Messukeskukseen Helsinkiin 64 500 kävijää. Helsingissä järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on kaupallisesti erittäin hyvä. Tänä vuonna venekauppaa tehtiin messulla edellisvuosien tahtiin ja tulevat viikot näyttävät todelliset myyntiluvut. Pääkaupunkiseudulla ostettiin viime vuonna entistä enemmän veneitä ja kasvun uskotaan jatkuvan myös tänä vuonna.

Vene 18 Båt -messuilla 540 venettä ja 758 880 litraa vettä12.2.2018 09:54Tiedote

Helsingin venemessuilla 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa esitellään 540 eritarkoituksiin sopivaa venettä. Messuilla on harvoin esillä olevat suomalainen ClubSwan 50 sekä italialaiset Ferretti ja Riva Iseo. Reilusti yli puolet veneistä on suomalaisia. Keskiviikkona 14.2. messuilla julkaistaan Messujen avomoottorivene, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene sekä Messujen matkamoottorivene. Venemessuilla on kuusi allasta, joissa on yhteensä melkoinen määrä vettä – yhteensä 758 880 litraa. Uusin messujen altaista on Kalastusveneallas, jonka laitamilla on kahdeksan hyvin varusteltua kalastusvenettä, joissa kalastusoppaat pitävät esityksiään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme