Messukeskus

GASTRO HELSINKI JULKISTI OHJELMANSA | Intohimoisesta palvelusta aito kilpailutekijä

Jaa

Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki keskittyy ohjelmallaan ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Gastro Helsingin ohjelma kertoo, kuinka palvelusta rakennetaan kilpailutekijä, miten palvelu sujuu muuten digitalisoituvassa bisneksessä, minkälainen rooli johtamisella ja esimiestyöllä on ja miten palvelu pidetään korkealla tasolla henkilöstön vaihtuvuudesta huolimatta.

Palvelutarinoita ja onnistumisia jakavat muun muassa
• McDonalds Finland Oy:n henkilöstöjohtaja Maarit Latvala
• Sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov
• Kämp Collection Hotelsin liiketoimintajohtaja Krista Syväkari
• Sales Consultingin sosiaalisen myynnin konsultti Sani Leino
• Baronan ja Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen

Ammattikeittiön menestystekijät

Ammattikeittiöiden ateriapalveluista vastaaville esimiehille ja kuntapäättäjille tarkoitetut maksuttomat aamuseminaarit on jaettu kolmeen eri teemaan: johtamiseen, hankintoihin ja työhyvinvointiin.

Johtamisen aamupäivässä pohditaan ruokahuollon roolia sote-uudistuksessa ja esitellään maa- ja metsätalousministeriön Ruoka 2030 -strategia. Hankintojen aamupäivässä keskitytään julkisiin, vastuullisiin hankintoihin ja hävikin vähentämiseen. Työhyvinvoinnin aamupäivä tarjoaa esimiehille työkaluja työpaikkaosaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Business kukoistamaan

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto puntaroi askelmerkkejä tulevaisuuteen sekä digitaalisuuden, monikulttuurisuuden ja positiivisen johtamisen vaikutusta alan menestykseen huippuseminaarissa Update Forum of Restaurant Business. Maksullisen seminaarin puhujina ovat:
• Pincho Nation vanhempi asiantuntija Wilhelm Vintelescu
• Marriott Hotelsin vice president Germany, Austria, Switzerland & Nordics Tuomas Laakso 
• Fafa’s-ketjun toimitusjohtaja Doron Karavani
• Sick Oy:n toimitusjohtaja Ari Rämö
• The World’s Best Female Chef Ana Roš
• yhteiskuntatieteilijä, Ruotsin Vuoden puhuja 2017 Milad Mohammadi

Suomenmestaruudet ratkotaan messuilla

Gastro Helsingissä selviää, missä kunnassa tehdään Suomen parasta kouluruokaa. Continental Foodsin ja ELO-säätiön Parempaa kouluruokaa -kilpailun finalistijoukkueet tulevat Helsingistä, Joensuusta, Mäntsälästä, Oulusta ja Sodankylästä.

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskisat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija käydään Gastrossa. ELO-säätiön järjestämissä kilpailuissa kahdestatoista kilpailujen semifinalistista valitaan kuusi jatkoon perjantaiseen finaaliin, ja kilpailujen voittajat julistetaan Gastro-messujen huipennuksena perjantaina klo 15.30.

Gastro Helsingin koko ohjelma löytyy tapahtuman kotisivulta www.gastrohelsinki.fi.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Yhteyshenkilöt

Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailututkimus 2019: Suomalaiset kaipaavat paikallista kulttuuria ja aitoja kokemuksia16.1.2019 10:22Tiedote

Matka 2019 –messujen toteuttaman Matkailututkimuksen mukaan suomalaisia kiinnostaa matkalla erityisesti paikallisen kulttuurin ja arjen kokeminen sekä rentoutuminen. Matkalla suomalainen on vastuullinen ja noudattaa kohteiden tapoja sekä ohjeita. Matkamessujen Matkailututkimus 2019 selvitti suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matka 2019 on auki yleisölle Messukeskuksessa Helsingissä 18.-20.1.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme