Messukeskus

GASTRO HELSINKI JULKISTI OHJELMANSA | Intohimoisesta palvelusta aito kilpailutekijä

Jaa

Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki keskittyy ohjelmallaan ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Gastro Helsingin ohjelma kertoo, kuinka palvelusta rakennetaan kilpailutekijä, miten palvelu sujuu muuten digitalisoituvassa bisneksessä, minkälainen rooli johtamisella ja esimiestyöllä on ja miten palvelu pidetään korkealla tasolla henkilöstön vaihtuvuudesta huolimatta.

Palvelutarinoita ja onnistumisia jakavat muun muassa
• McDonalds Finland Oy:n henkilöstöjohtaja Maarit Latvala
• Sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov
• Kämp Collection Hotelsin liiketoimintajohtaja Krista Syväkari
• Sales Consultingin sosiaalisen myynnin konsultti Sani Leino
• Baronan ja Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen

Ammattikeittiön menestystekijät

Ammattikeittiöiden ateriapalveluista vastaaville esimiehille ja kuntapäättäjille tarkoitetut maksuttomat aamuseminaarit on jaettu kolmeen eri teemaan: johtamiseen, hankintoihin ja työhyvinvointiin.

Johtamisen aamupäivässä pohditaan ruokahuollon roolia sote-uudistuksessa ja esitellään maa- ja metsätalousministeriön Ruoka 2030 -strategia. Hankintojen aamupäivässä keskitytään julkisiin, vastuullisiin hankintoihin ja hävikin vähentämiseen. Työhyvinvoinnin aamupäivä tarjoaa esimiehille työkaluja työpaikkaosaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Business kukoistamaan

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto puntaroi askelmerkkejä tulevaisuuteen sekä digitaalisuuden, monikulttuurisuuden ja positiivisen johtamisen vaikutusta alan menestykseen huippuseminaarissa Update Forum of Restaurant Business. Maksullisen seminaarin puhujina ovat:
• Pincho Nation vanhempi asiantuntija Wilhelm Vintelescu
• Marriott Hotelsin vice president Germany, Austria, Switzerland & Nordics Tuomas Laakso 
• Fafa’s-ketjun toimitusjohtaja Doron Karavani
• Sick Oy:n toimitusjohtaja Ari Rämö
• The World’s Best Female Chef Ana Roš
• yhteiskuntatieteilijä, Ruotsin Vuoden puhuja 2017 Milad Mohammadi

Suomenmestaruudet ratkotaan messuilla

Gastro Helsingissä selviää, missä kunnassa tehdään Suomen parasta kouluruokaa. Continental Foodsin ja ELO-säätiön Parempaa kouluruokaa -kilpailun finalistijoukkueet tulevat Helsingistä, Joensuusta, Mäntsälästä, Oulusta ja Sodankylästä.

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskisat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija käydään Gastrossa. ELO-säätiön järjestämissä kilpailuissa kahdestatoista kilpailujen semifinalistista valitaan kuusi jatkoon perjantaiseen finaaliin, ja kilpailujen voittajat julistetaan Gastro-messujen huipennuksena perjantaina klo 15.30.

Gastro Helsingin koko ohjelma löytyy tapahtuman kotisivulta www.gastrohelsinki.fi.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Yhteyshenkilöt

Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kutsu: PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy 29.-31.5.16.5.2018 15:46Kutsu

Hyvä toimittaja, tervetuloa metsä- ja pakkausteollisuutta monipuolisesti käsittelevään tapahtumakokonaisuuteen 29.–31.5.2018 Messukeskukseen Helsinkiin. Samaan aikaan järjestetään kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma PulPaper, pakkausalan ykköstapahtuma PacTec ja uusi Wood & Bioenergy. Ohjelmaa median edustajille: 29.5. klo 9.00: Welcoming words & Introduction to PulPaper for media (Media Partner Center, hall 6) - Sales group manager Marcus Bergström, Messukeskus - CEO Antti Lindqvist, Forest Products Engineers 29.5. klo 10.00 Avajaiset / Opening Ceremony (Future Square, halli 6) Messuohjelmassa on useita ajankohtaisia seminaareja, jotka ovat maksuttomia median edustajille: 29.5. Business Forum tuo eturivin vaikuttajat Suomesta ja ulkomailta keskustelemaan mm. johtamisen muutoksesta, kulutustottumuksista ja kestävästä kehityksestä. 29.5. 3D Printing of Biomaterials on VTT:n ja FPInnovations:n isännöimä seminaari, joka käsittelee 3D-tulostukseen liittyviä kysymyksiä. 30.–31.5. Pul

Metsäjätit ja start up -yritykset kohtaavat PulPaperin kansainvälisessä tunnelmassa15.5.2018 15:19Tiedote

PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy muodostavat metsäteollisuuden kansainvälisen tapahtumakokonaisuuden, joka koostuu näyttelystä ja laajasta ohjelmasta. Tapahtumassa kohtaavat noin 500 yritystä metsäteollisuuden jättiläisistä pieniin start up -yrityksiin. Messupäiviin kuuluu myös runsaasti ohjelmaa kolmessa eri seminaarissa ja kolmella tietoiskulavalla. Yhteensä tapahtumissa kuullaan noin 100 asiantuntijaa.

Moottoripyörien koeajokiertueella yli 100 prätkää15.5.2018 13:47Tiedote

Kevään suuret moottoripyörien koeajopäivät tarjoavat laajan kattauksen suurimpien moottoripyörämerkkien uutuusmalleja. Koeajossa on yli 100 moottoripyörää 16 merkiltä. Koeajopäivissä voi kokeilla erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja sekä vertailla niiden ominaisuuksia. Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella 6.6. ja Turussa 7.6. Helsingissä tapahtuma on jo kolmatta kertaa Prätkällä -päivänä 8.6.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme