Messukeskus

GASTRO HELSINKI JULKISTI OHJELMANSA | Intohimoisesta palvelusta aito kilpailutekijä

Jaa
Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki keskittyy ohjelmallaan ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Gastro Helsingin ohjelma kertoo, kuinka palvelusta rakennetaan kilpailutekijä, miten palvelu sujuu muuten digitalisoituvassa bisneksessä, minkälainen rooli johtamisella ja esimiestyöllä on ja miten palvelu pidetään korkealla tasolla henkilöstön vaihtuvuudesta huolimatta.

Palvelutarinoita ja onnistumisia jakavat muun muassa
• McDonalds Finland Oy:n henkilöstöjohtaja Maarit Latvala
• Sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov
• Kämp Collection Hotelsin liiketoimintajohtaja Krista Syväkari
• Sales Consultingin sosiaalisen myynnin konsultti Sani Leino
• Baronan ja Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen

Ammattikeittiön menestystekijät

Ammattikeittiöiden ateriapalveluista vastaaville esimiehille ja kuntapäättäjille tarkoitetut maksuttomat aamuseminaarit on jaettu kolmeen eri teemaan: johtamiseen, hankintoihin ja työhyvinvointiin.

Johtamisen aamupäivässä pohditaan ruokahuollon roolia sote-uudistuksessa ja esitellään maa- ja metsätalousministeriön Ruoka 2030 -strategia. Hankintojen aamupäivässä keskitytään julkisiin, vastuullisiin hankintoihin ja hävikin vähentämiseen. Työhyvinvoinnin aamupäivä tarjoaa esimiehille työkaluja työpaikkaosaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Business kukoistamaan

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto puntaroi askelmerkkejä tulevaisuuteen sekä digitaalisuuden, monikulttuurisuuden ja positiivisen johtamisen vaikutusta alan menestykseen huippuseminaarissa Update Forum of Restaurant Business. Maksullisen seminaarin puhujina ovat:
• Pincho Nation vanhempi asiantuntija Wilhelm Vintelescu
• Marriott Hotelsin vice president Germany, Austria, Switzerland & Nordics Tuomas Laakso 
• Fafa’s-ketjun toimitusjohtaja Doron Karavani
• Sick Oy:n toimitusjohtaja Ari Rämö
• The World’s Best Female Chef Ana Roš
• yhteiskuntatieteilijä, Ruotsin Vuoden puhuja 2017 Milad Mohammadi

Suomenmestaruudet ratkotaan messuilla

Gastro Helsingissä selviää, missä kunnassa tehdään Suomen parasta kouluruokaa. Continental Foodsin ja ELO-säätiön Parempaa kouluruokaa -kilpailun finalistijoukkueet tulevat Helsingistä, Joensuusta, Mäntsälästä, Oulusta ja Sodankylästä.

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskisat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija käydään Gastrossa. ELO-säätiön järjestämissä kilpailuissa kahdestatoista kilpailujen semifinalistista valitaan kuusi jatkoon perjantaiseen finaaliin, ja kilpailujen voittajat julistetaan Gastro-messujen huipennuksena perjantaina klo 15.30.

Gastro Helsingin koko ohjelma löytyy tapahtuman kotisivulta www.gastrohelsinki.fi.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Yhteyshenkilöt

Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kestävyysraportti 2023: Messukeskus vakiinnutti hiilijalanjälkilaskentansa ja uusiokäyttää liki kaikki rakenteensa18.4.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin Messukeskus on sitoutunut kestävyyden edistämiseen koko liiketoiminnassaan ja tekee työtä sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun alueilla. Vuonna 2023 Messukeskus nosti kestävyyden painopistealueeksi strategiaan ja linjasi keskeisimmät kestävyysteemansa tavoitteineen ja mittareineen. Kestävyystyön etenemisestä kertoo Messukeskuksen Kestävyysraportti 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye