Kustannusosakeyhtiö Siltala

Geir Gulliksenin romaanissa ihastumisella on kauaskantoiset seuraukset

Jaa

Norjalaisen Geir Gulliksenin uusi romaani Katso meitä nyt kertoo siitä, miten helposti ihastumme ja rakastumme, kadotamme itsemme ja siitä, miten vaikeaa on koota itsensä uudelleen.

Graafinen suunnittelu Mika Tuominen
Graafinen suunnittelu Mika Tuominen

Halu nousee pintaan, kun sitä vähimmin odottaa. Joskus satunnaiset kohtaamiset panevat liikkeelle mitä kummallisimpia asioita.

Hans Kaasajordet tapaa Harriet Aakren. He eivät edes pidä toisistaan, mutta tuntevat kummaa vetovoimaa toisiinsa.

Heidän kohtaamisellaan on kauaskantoisia seurauksia. Heille itselleen, heidän puolisoilleen Ingunnille ja Pålille, heidän lapsilleen, työtovereilleen, kaikille lähimmäisille.

***

Kirjan on suomentanut Outi Menna. Kirjan julkaisuun on saatu rahoitusta Euroopan unionin Luova Eurooppa -ohjelmasta.

*** 

Geir Gulliksen (s. 1963) on norjalainen kirjailija ja kustantaja, joka työskentelee Oktober-kustantamossa muun muassa Karl Ove Knausgårdin editorina. Hänen edellinen romaaninsa Kertomus eräästä avioliitosta (suom 2017) oli Pohjoismaiden Neuvoston kirjallisuuspalkintoehdokkaana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Graafinen suunnittelu Mika Tuominen
Graafinen suunnittelu Mika Tuominen
Lataa
Kuvaaja Baart Henriksen
Kuvaaja Baart Henriksen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Siltala
Suvilahdenkatu 7
00500 Helsinki

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Uusi kauneus – Suomalaista taidetta Tangen-kokoelmasta6.5.2021 09:15:00 EEST | Tiedote

Taidekriitikko Timo Valjakan toimittama UUSI KAUNEUS -kirja esittelee valikoiman suomalaista modernismia. Teokset kuuluvat norjalaisen keräilijän Nicolai Tangenin laajaan pohjoismaisen taiteen kokoelmaan. Kokoelma käsittää runsaat 4500 teosta. – Kokoelman helmiä nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, Hämeenlinnan taidemuseossa. Uusi kauneus -näyttely on avoinna koronarajoituksin yleisölle 13.5.–17.10.

Taina Kuuskorpi porautuu kirjassaan ihmisen pahuuden ytimeen23.3.2021 09:35:24 EET | Tiedote

Jo pitkään on tiedetty, että pahimpien väkivaltarikollisten persoonallisuus on vakavasti häiriintynyt. Psykologian tohtorin ja tietokirjailijan Taina Kuuskorven teos PAHAT MIELESSÄ – TIETEEN NÄKÖKULMIA PAHUUTEEN käy läpi persoonallisuuden vakavimmat häiriöt ja tunne-elämän vauriot. Narsistien kostorikokset, psykopaattien sarjamurhat, antisosiaalisten raivokohtaukset ja machiavellistien petokset on mahdollista selittää nykytietämyksen mukaan yhä tarkemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme