Genesta Property Nordic

GENESTA OSTAA PORKKALANKATU 3:SSA SIJAITSEVAN TOIMISTOKIINTEISTÖN HELSINGIN RUOHOLAHDESTA

Jaa

Genesta on ostanut Niamilta Porkkalankatu 3:ssa sijaitsevan maamerkkikiinteistön Helsingin Ruoholahdesta.

Usean käyttäjän, 15 200 neliömetrin kokoinen kiinteistö remontoidaan vastaamaan vuokralaisten kasvaneita tarpeita nykyaikaisista toimivista ja kestävistä tiloista. Porkkalankatu 3 sijaitsee lähellä metroa ja Länsiväylää.

”Tämä on yhdestoista GNRE Fund II ‑rahastolle tehty hankinta, ja loistava lisäys Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitsevien toimistokiinteistöjemme salkkuun. Kiinteistön potentiaali ja sijainti sopivat täydellisesti sijoitusstrategiaamme. Helsinki on ollut meille jo pitkään keskeinen markkina-alue, jossa näemme edelleen paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Jatkossa toivomme, että voimme hankkia lisää Porkkalankatu 3:n kaltaisia kiinteistöjä”, kertoo Genestan toimitusjohtaja David Neil.

Asianajotoimisto Aleksandra toimi Genestan juridisena neuvonantajana kaupassa.

GNRE Fund II

Tämä on yhdestoista GNRE Fund II -rahaston sijoitus. Rahaston strategiana on tarjota institutionaalisille sijoittajille value-add toimitilakiinteistöjä Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Helsingissä ja Oslossa. Rahasto sijoittaa myös liike- ja logistiikkakiinteistöihin Pohjoismaiden pääkaupunkiseuduilla. Rahastolla on 373 milj. euroa pääomaa 12:lta institutionaaliselta sijoittajalta.

Lisätietoja:

David C. Neil, Toimitusjohtaja
Genesta +46 8 506 497 14 (suora) david.neil@genesta.se

Henrik Bastman, Head of Transactions 
Genesta Property Nordic +46 8 506 497 15 (suora) henrik.bastman@genesta.se

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Genesta Property Nordic
Erottajankatu 7 A
00130 Helsinki

09 611 280http://www.genesta.eu/fi

Genesta on riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö. Keskitymme sijoitustoiminnassamme pohjoismaisiin toimitilakiinteistöihin. Salkussamme on monipuolinen valikoima toimisto-, liike- ja logistiikkakiinteistöjä. Toimistomme sijaitsevat Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa. Lisätietoja on osoitteessa www.genesta.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Genesta Property Nordic

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme