Vaasan kaupunki - Vasa stad

Gläd en åldring med ett julkort - insamlingslådan och pysselbord på huvudbiblioteket

Dela

På huvudbiblioteket i Vasa kan man delta i en julkortsinsamling, där julkort skickas till åldringar inom hemvård och serviceboendet. Insamlingslådan finns i huvudbibliotekets aula t.o.m. 7.12. På barn- och ungdomsavdelningen finns 22.11-7.12 även ett pysselbord, där man kan pyssla julkort.

Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster välkomnar alla med i kampanjen så att så många åldringar som möjligt får en varm julhälsning i år.

Samfundet för kreativ omsorg, Siskot ja Simot, arrangerar redan för nionde gången kampanjen Julpost till åldringar. Syftet med kampanjen är att samla julkort till de äldre klienterna inom hemvården och serviceboenden.

Insamlingslådan finns i huvudbibliotekets aula 8.11-7.12. På huvudbibliotekets barn- och ungdomsavdelning finns 22.11-7.12 ett pysselbord, där man kan pyssla julkort.

Kampanjen beskyddas av republikens president Sauli Niinistö.

Nyckelord

Kontakter

Tf. Kulturchef Leena Nyqvist, Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster, leena.nyqvist@vaasa.fi tfn. 0400 668197

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum