MessukeskusMessukeskus

Globaalisti kasvavan tapahtuma-alan onnistujia palkitaan Mesoaja-gaalassa

Jaa

Tapahtumamarkkinointi ja messumedia uivat markkinoinnin ja median murroksessa vastavirtaan. Globaalisti kasvussa oleva ala nousee yhdessä digitaalisuuden kanssa. Alan onnistujia ja taitavia toteutuksia palkitaan Mesoaja-gaalassa 25.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

”Alan globaali kasvu on näkynyt meillä tänä vuonna esimerkiksi ennätyksellisessä kongressikesässä, jonka ansiosta pääkaupunkiseudulle jäi yli 50 miljoonaa euroa. Syksyllä teimme kävijäennätykset Helsingin Kirjamessuilla, jonka kävijämäärä oli yli 84 000, sekä terveyden, kauneuden ja muodin tapahtumassa I love me:ssa, jonka kävijämäärä oli yli 50 000”, kertoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue

Ehdolle hakenut jo yli 50 – ehdokasasettelu täydentyy vielä 

Ehdolle voi hakea valtakunnallisesti vielä vuoden loppuun asti. Ehdolle on hakenut hakenut jo nyt yli 50 yritystä ja henkilöä. Palkintokategorioita on kaikkiaan 11, sillä tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian kenttä on laaja.  

”Haluamme nostaa esiin yrityksiä ja markkinoijia, jotka osaavat tehokkaasti käyttää tapahtumamarkkinointia ja messumediaa oman liiketoimintansa edistämiseen. Ehdokkaiden joukossa on huikeita ja suuria toteutuksia, mutta yhtä lailla pienempiä, mutta sitäkin tehokkaampia ratkaisuja. Kyseessä ei ole ensisijaisesti kauneuskilpailu, vaan palkitsemisperusteista tärkein on tuloksellisuus”, Mroue kuvailee. 

Ehdolla ovat mm. GlaxoSmithKline, joka onnistui innovatiivisella ja avoimella ratkaisullaan lisäämään tunnettavuuttaan Lääkäripäivillä, Gugguu, joka rakensi vahvasti myyntiään ja yllätti logistiikallaan Lapsimessuilla sekä saaristoalueiden edustajien yhteistyönä Matkamessuille toteutettu Saaristoalue, jossa eri toimijoiden yhteistyön voima mahdollisti hienot tulokset. Muut  julkaistut ehdokkaat: www.mesoaja.fi

Tuomaristossa Anne Korkiakoski, Pekka Mattila ja muita huippuosaajia 

Mesoajan voittajat valitsee huippuasiantuntijoista koottu raati, johon kuuluvat mm. Aalto-yliopiston professori Pekka Mattila, hallitusammattilainen Anne Korkiakoski ja Kauppalehti Option esimies Jenny Jännäri

Tuomaristoon kuuluvat lisäksi Mainostoimisto Halon perustaja Aapo Hollanti, radiokanava Business FM:n Pekka Hurme, Factor Nova Oy:n toimitusjohtaja Mikko Noronen, konsultti Lauri Sipilä BrandWorxx Oy:stä, kouluttaja ja puhuja Helena Wallo Faustuksesta sekä Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. Lisäksi tuomariston työskentelyyn osallistuu suomalaisten messutoimijoiden edustajia sekä niiden asiakasyritysten edustajia. 

Gaala on kutsuvierastapahtuma, johon voi ostaa myös illalliskortteja. Ne tulevat myyntiin viikolla 47 (www.shop.messukeskus.com). Tapahtuman kumppaneita ovat muun muassa Fazer, BusinessFM, Mainostoimisto Halo ja tapahtumajärjestäjä Factor Nova Oy. Osan palkinnoista rahoittaa Suomen Messusäätiö. 

Lisätietoja: Markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, www.messukeskus.com | www.mesoaja.fi 

#mesoaja #messukeskus 

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kutsu: PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy 29.-31.5.16.5.2018 15:46Kutsu

Hyvä toimittaja, tervetuloa metsä- ja pakkausteollisuutta monipuolisesti käsittelevään tapahtumakokonaisuuteen 29.–31.5.2018 Messukeskukseen Helsinkiin. Samaan aikaan järjestetään kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma PulPaper, pakkausalan ykköstapahtuma PacTec ja uusi Wood & Bioenergy. Ohjelmaa median edustajille: 29.5. klo 9.00: Welcoming words & Introduction to PulPaper for media (Media Partner Center, hall 6) - Sales group manager Marcus Bergström, Messukeskus - CEO Antti Lindqvist, Forest Products Engineers 29.5. klo 10.00 Avajaiset / Opening Ceremony (Future Square, halli 6) Messuohjelmassa on useita ajankohtaisia seminaareja, jotka ovat maksuttomia median edustajille: 29.5. Business Forum tuo eturivin vaikuttajat Suomesta ja ulkomailta keskustelemaan mm. johtamisen muutoksesta, kulutustottumuksista ja kestävästä kehityksestä. 29.5. 3D Printing of Biomaterials on VTT:n ja FPInnovations:n isännöimä seminaari, joka käsittelee 3D-tulostukseen liittyviä kysymyksiä. 30.–31.5. Pul

Metsäjätit ja start up -yritykset kohtaavat PulPaperin kansainvälisessä tunnelmassa15.5.2018 15:19Tiedote

PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy muodostavat metsäteollisuuden kansainvälisen tapahtumakokonaisuuden, joka koostuu näyttelystä ja laajasta ohjelmasta. Tapahtumassa kohtaavat noin 500 yritystä metsäteollisuuden jättiläisistä pieniin start up -yrityksiin. Messupäiviin kuuluu myös runsaasti ohjelmaa kolmessa eri seminaarissa ja kolmella tietoiskulavalla. Yhteensä tapahtumissa kuullaan noin 100 asiantuntijaa.

Moottoripyörien koeajokiertueella yli 100 prätkää15.5.2018 13:47Tiedote

Kevään suuret moottoripyörien koeajopäivät tarjoavat laajan kattauksen suurimpien moottoripyörämerkkien uutuusmalleja. Koeajossa on yli 100 moottoripyörää 16 merkiltä. Koeajopäivissä voi kokeilla erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja sekä vertailla niiden ominaisuuksia. Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella 6.6. ja Turussa 7.6. Helsingissä tapahtuma on jo kolmatta kertaa Prätkällä -päivänä 8.6.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme