MessukeskusMessukeskus

Globaalisti kasvavan tapahtuma-alan onnistujia palkitaan Mesoaja-gaalassa

Jaa

Tapahtumamarkkinointi ja messumedia uivat markkinoinnin ja median murroksessa vastavirtaan. Globaalisti kasvussa oleva ala nousee yhdessä digitaalisuuden kanssa. Alan onnistujia ja taitavia toteutuksia palkitaan Mesoaja-gaalassa 25.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

”Alan globaali kasvu on näkynyt meillä tänä vuonna esimerkiksi ennätyksellisessä kongressikesässä, jonka ansiosta pääkaupunkiseudulle jäi yli 50 miljoonaa euroa. Syksyllä teimme kävijäennätykset Helsingin Kirjamessuilla, jonka kävijämäärä oli yli 84 000, sekä terveyden, kauneuden ja muodin tapahtumassa I love me:ssa, jonka kävijämäärä oli yli 50 000”, kertoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue

Ehdolle hakenut jo yli 50 – ehdokasasettelu täydentyy vielä 

Ehdolle voi hakea valtakunnallisesti vielä vuoden loppuun asti. Ehdolle on hakenut hakenut jo nyt yli 50 yritystä ja henkilöä. Palkintokategorioita on kaikkiaan 11, sillä tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian kenttä on laaja.  

”Haluamme nostaa esiin yrityksiä ja markkinoijia, jotka osaavat tehokkaasti käyttää tapahtumamarkkinointia ja messumediaa oman liiketoimintansa edistämiseen. Ehdokkaiden joukossa on huikeita ja suuria toteutuksia, mutta yhtä lailla pienempiä, mutta sitäkin tehokkaampia ratkaisuja. Kyseessä ei ole ensisijaisesti kauneuskilpailu, vaan palkitsemisperusteista tärkein on tuloksellisuus”, Mroue kuvailee. 

Ehdolla ovat mm. GlaxoSmithKline, joka onnistui innovatiivisella ja avoimella ratkaisullaan lisäämään tunnettavuuttaan Lääkäripäivillä, Gugguu, joka rakensi vahvasti myyntiään ja yllätti logistiikallaan Lapsimessuilla sekä saaristoalueiden edustajien yhteistyönä Matkamessuille toteutettu Saaristoalue, jossa eri toimijoiden yhteistyön voima mahdollisti hienot tulokset. Muut  julkaistut ehdokkaat: www.mesoaja.fi

Tuomaristossa Anne Korkiakoski, Pekka Mattila ja muita huippuosaajia 

Mesoajan voittajat valitsee huippuasiantuntijoista koottu raati, johon kuuluvat mm. Aalto-yliopiston professori Pekka Mattila, hallitusammattilainen Anne Korkiakoski ja Kauppalehti Option esimies Jenny Jännäri

Tuomaristoon kuuluvat lisäksi Mainostoimisto Halon perustaja Aapo Hollanti, radiokanava Business FM:n Pekka Hurme, Factor Nova Oy:n toimitusjohtaja Mikko Noronen, konsultti Lauri Sipilä BrandWorxx Oy:stä, kouluttaja ja puhuja Helena Wallo Faustuksesta sekä Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. Lisäksi tuomariston työskentelyyn osallistuu suomalaisten messutoimijoiden edustajia sekä niiden asiakasyritysten edustajia. 

Gaala on kutsuvierastapahtuma, johon voi ostaa myös illalliskortteja. Ne tulevat myyntiin viikolla 47 (www.shop.messukeskus.com). Tapahtuman kumppaneita ovat muun muassa Fazer, BusinessFM, Mainostoimisto Halo ja tapahtumajärjestäjä Factor Nova Oy. Osan palkinnoista rahoittaa Suomen Messusäätiö. 

Lisätietoja: Markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, www.messukeskus.com | www.mesoaja.fi 

#mesoaja #messukeskus 

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme