Messukeskus

GoExpo Golfista draivi lajin pariin

Jaa

Pohjoismaiden suurin lajitapahtuma GoExpo Golf 2020 avaa uuden pelikauden ja tuo viheriöt talven harmaaseen. Tänä vuonna keskiössä on pyrkimys innostaa uusia pelaajia golfin pariin. Lisäksi messukävijä pääsee poimimaan bägiinsä koko setin golf-aiheista asiaa, kokemuksia sekä uutuuskohteita ja -tuotteita. GoExpo Golf järjestetään 28.2.-1.3. Messukeskuksessa Helsingissä osana urheilun ja ulkoilun GoExpo-messuja.

GoExpo Golf tarjoaa matalan kynnyksen kokeilumahdollisuuksia. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
GoExpo Golf tarjoaa matalan kynnyksen kokeilumahdollisuuksia. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.

GoExpo Golf -messuilla on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa sekä aloitteleville että kokeneemmille golfareille. Golfin harrastajat pääsevät haastamaan itseään simulaattorialueella Minnin & Roopen Golf koulussa, jossa pääsee treenaamaan mm. wedge-lyöntejä ja toistettavia svingejä. Lisäksi golfareille on luvassa infoa mm. tasoituksesta, Tokion olympiagolfista, säännöistä ja lajin digitalisaatiosta.

Kotimaisia kenttiä nähdään tänä vuonna enemmän kuin koskaan; 28 GoGolfin osastolla ja lisää kenttiä eri puolilla messualuetta. Mukana ovat tutusti Suomen parhaat kentät, kuten Kytäjä Golf, Linna Golf ja Nordcenter. Kotimaan kentillä on ennätysmäärä messutarjouksia, joilla voi lunastaa itselleen messuhintaan green feen tulevalle kesälle.

Kansainvälisistä kohteista Espanja on edustettuna 15 eri kentällä, ja myös Italiasta on mukana yli kymmenen kohdetta. Euroopasta esillä on kohteita myös muun muassa Ranskasta, Bulgariasta, Kreikasta, Portugalista, Tsekeistä, Baltian maista ja Venäjältä. Lisäksi esillä on Marokon ja Dominikaanisen tasavallan kohteita. Golfmatkaa suunnittelevat messukävijät löytävät helpot ja erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt paketit matkanjärjestäjien pisteiltä.

Vanha tuttu range, aina uudet mailat

Golfarit pääsevät tänäkin vuonna testaamaan uusimmat välineet messujen rangella. Uutuuksien joukossa komeilevat Callawayn uusi huipputekninen draiveri Callaway Mavrik, Mizunon kokonaan uusi, pallon lentokaareen optimointiin suunniteltu ST200-puumailasarja, Cleveland uudella turbonopean Cup Face -teknologian sisältävällä lyöntipinnalla sekä Pingin uusi, golfmessuilla julkaistava Heppler-puttermallisto. Lisäksi Rangella on testissä Cobran ja Titleistin 2020 uutuusmallistot sekä TaylorMaden SIM-mailat, jotka lupaavat anteeksiantavuutta huonoihin osumiin. Wilson tuo messuille uuden Launch Pad -tuoteperheen, ja mailat mitoitetaan rangella henkilökohtaisesti kullekin pelaajalle.

Eri osastoilta voi hankkia kaiken, mitä lajissa tarvitsee, kuten mailat, bägin, kärryt, personoituja palloja, pelaamisen tukena toimivan älykellon sekä vaatteita ja kenkiä. Messuilta voi tilata myös kotipihaan asennettavan viheriön ja tutustua swingiä analysoivaan videopalveluun.

Uusille harrastajille hyvä grippi lajiin

Tänä vuonna uusia harrastajia houkutellaan lajin pariin aloittelijoille suunnatulla omalla osastolla ja ohjelmalla. Aloita golf -osastolla on tarjolla maksuttomia pikakursseja, jotka johdattavat golfin saloihin käytännön kokeilujen avulla. Messukävijät pääsevät puttailemaan, chippaamaan ja heilauttamaan koko swingin.

Uusille harrastajille suunnattu Koko Suomi golfaa -kampanja juhlistaa tapahtumantäyteistä golfvuotta 2020 ja tuo teeman myös osaksi messuja. Kampanjan golflähettiläs Minea Blomqvist-Kakko on mukana kannustamassa uusia pelaajia mukaan lajiin. Lavaohjelmien puheenvuoroissa kuullaan tietoiskuja lajin aloittamisesta ja tuuletetaan vanhentuneita käsityksiä golfista pelkkänä setämiesten pönöttämisenä.

Lauantaina kynnys lajin kokeilemiseen madalletaan satumaisen alas. Muumipeikko ja Pikku Myy saapuvat Muumilaaksosta rohkeisemaan perheen pienempiä golfkokeiluihin Golf Coatin simulaattorialueella.

Pohjoismaiden suurin golftapahtuma GoExpo Golf järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 28.2.–1.3.2020. Samaan aikaan myös Suomen suurin ulkoilu- ja urheiluareena GoExpo, GoExpo Horse ja Kuva & Ääni. Kävijät pääsevät tapahtumiin samalla lipulla. Tapahtumat ovat avoinna pe 28.2. klo 12−20 (Kuva & Ääni yleisölle klo 12−17), la 29.2. klo 10-19, su 1.3. klo 10-17.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.golfmessut.fi | www.goexpo.fi

www.facebook.com/goexpo.fi

#golfmessut

Kuvia aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Goexpo/

Median akkreditoituminen http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ tai messujen aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Riikka Luomapää, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.goexpo.fi

Kuvat

GoExpo Golf tarjoaa matalan kynnyksen kokeilumahdollisuuksia. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
GoExpo Golf tarjoaa matalan kynnyksen kokeilumahdollisuuksia. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa
Uudet mailat ovat testattavana GoExpo Golfissa. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Uudet mailat ovat testattavana GoExpo Golfissa. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa
GoExpo Golfissa on lyöntiklinikoita ja tekniikkaopastusta. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
GoExpo Golfissa on lyöntiklinikoita ja tekniikkaopastusta. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää luomalla kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 50 exhibitions and 1,000 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Muotoilu on nyt omaperäistä ja tinkimätöntä – laita nämä neljä nousevaa suunnittelijaa seurantaan19.3.2020 08:00:00 EETTiedote

Habitaren Talentshop esittelee neljä kiinnostavinta muotoilijaa, joita Suomen ja maailman kannattaa laittaa merkille juuri nyt: Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen ja Zuzana Zmatekova. Valittuja muotoilijoita yhdistää omaperäinen ajattelu ja tinkimätön suhtautuminen laatuun. Muotoilijat saavat omat osastonsa Habitareen, jossa ne ovat esillä Helsingissä Messukeskuksessa 9.-13.9.2020.

Design today is original and uncompromising – look out for these four emerging designers19.3.2020 08:00:00 EETPress release

Habitare’s Talentshop will present the four most interesting designers whom Finland and the world should be watching at the moment: Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen and Zuzana Zmatekova. What these featured designers have in common is originality in their ideas and an uncompromising attitude to quality. Each of the designers will get their own stand at Habitare, to be shown at Messukeskus in Helsinki from 9 to 13 September 2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme