Messukeskus

GoExpo Winter esittelee talviurheilun trendit

Jaa

Tänään avautunut GoExpo Winter esittelee alkavan talven trendikkäimmät varusteet. Ne ovat helppoja käyttää, ja tuotekehitys on vienyt varusteiden ominaisuudet uudelle tasolle. Tapahtumassa näkyy myös harrastamisen monipuolistuminen, sillä mukana on lajeja talvipyöräilystä pulkkailuun ja alamäkiluistelusta kiipeilyyn. GoExpo Winter on käynnissä Messukeskuksessa 3.–5.11.

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.

Mukavuus ja ympäristötietoisuus muodissa

Ulkoiluvaatteissa alkavan talven trendeinä ovat korjattavuus ja käyttömukavuus. Myös tietoisuus ympäristöasioista on noussut ja tämä näkökulma otetaan aiempaa tarkemmin huomioon kehitystyössä. Ulkoiluvaatteiden kankaat ovat ohentuneet, mutta jousto-ominaisuudet ja hengittävyys ovat entisellään. Monipuolisuus mahdollistaa saman vaatteen käytön sekä rinteessä että kaupunkikäytössä. 

Helppous korostuu urheiluvälineissä

Mukavuuden ja suorituskyvyn samanaikainen kohentuminen näkyy talven uutuusvarusteissa. Perinteinen hiihto tekee vahvaa paluuta, sillä uudet karvapohjasukset eivät vaadi voiteluhifistelyä ennen ladulle lähtöä. Alppihiihtosukset kevyempiä ja kengät pitävämpiä. Laskettelu levittäytyy yhä useammin myös hoidettujen rinteiden ulkopuolelle. Myös lautailijat pärjäävät aiempaa paremmin takamaastoissa, sillä uusi suksiksi muuttuva split-lauta helpottaa kapuamista takamaastoissa.

Pyörävalmistajat ovat panostaneet tuotekehityksessä ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistamiseen. Leveät renkaat ja sähkömoottorit helpottavat pyöräilyä talvella. Talven varusteuutuuksia esitellään GoExpo Winterissä sekä osastoilla että ohjelmissa. Talvipyöräilyn makuun pääsee ulkoradalla, jossa on lunta ja soraa.

Hiihtokeskukset toimivat alueellisina talousvetureina

Hiihtokeskukset toimivat oman alueensa matkailumagneetteina, ja niiden ympärille on viime vuosina kasvanut laaja palveluverkosto. Matkailijoille tarjottavien elämysten lisäksi myös peruspalvelut, kuten terveydenhoito, ravintolapalvelut ja vähittäiskaupan palvelut lisääntyvät.

- Menestyvä matkailuelinkeino luo hyvinvointia ympärilleen. Matkailu on yrittäjille ja myös kunnalle tärkeä elinkeino, sillä matkailutuloista hyötyvät kunnassa kaikki. Matkailulla on iso työllistävä vaikutus etenkin niillä paikkakunnilla, joilla on vähän muita työpaikkoja, arvioi hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Laskettelun ja hiihdon lisäksi keskuksissa on usein mahdollista kokeilla muitakin lajeja, kuten jääkolkkaa ja alamäkiluistelua. GoExpo Winter esittelee näiden lajien lisäksi muun muassa luistelua, trampoliinihyppyjä ja kiipeilyä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi #goexpowinter

Kuvia tapahtumasta median edustajien ja bloggaajien käyttöön tulee Messukeskuksen mediapankkiin: http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin17.1.2018 12:39Tiedote

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Matkailututkimus 2018: Suomalaiset matkustavat pois arjesta ja kiireestä – vastuullisesti17.1.2018 09:00Tiedote

Matka 2018 -messujen Matkailututkimuksen mukaan arjesta irrottautuminen, rentoutuminen ja halu nähdä maailmaa saavat suomalaiset matkustamaan. Vastuullisuus näkyy erityisesti paikallisten palveluiden suosimisessa. Matkamessujen Matkailututkimus 2018 selvitti suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matka 2018 -messut on auki yleisölle Messukeskuksessa Helsingissä 19.-21.1.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme