Messukeskus

GoExpo Winter esittelee talviurheilun trendit

Jaa

Tänään avautunut GoExpo Winter esittelee alkavan talven trendikkäimmät varusteet. Ne ovat helppoja käyttää, ja tuotekehitys on vienyt varusteiden ominaisuudet uudelle tasolle. Tapahtumassa näkyy myös harrastamisen monipuolistuminen, sillä mukana on lajeja talvipyöräilystä pulkkailuun ja alamäkiluistelusta kiipeilyyn. GoExpo Winter on käynnissä Messukeskuksessa 3.–5.11.

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.

Mukavuus ja ympäristötietoisuus muodissa

Ulkoiluvaatteissa alkavan talven trendeinä ovat korjattavuus ja käyttömukavuus. Myös tietoisuus ympäristöasioista on noussut ja tämä näkökulma otetaan aiempaa tarkemmin huomioon kehitystyössä. Ulkoiluvaatteiden kankaat ovat ohentuneet, mutta jousto-ominaisuudet ja hengittävyys ovat entisellään. Monipuolisuus mahdollistaa saman vaatteen käytön sekä rinteessä että kaupunkikäytössä. 

Helppous korostuu urheiluvälineissä

Mukavuuden ja suorituskyvyn samanaikainen kohentuminen näkyy talven uutuusvarusteissa. Perinteinen hiihto tekee vahvaa paluuta, sillä uudet karvapohjasukset eivät vaadi voiteluhifistelyä ennen ladulle lähtöä. Alppihiihtosukset kevyempiä ja kengät pitävämpiä. Laskettelu levittäytyy yhä useammin myös hoidettujen rinteiden ulkopuolelle. Myös lautailijat pärjäävät aiempaa paremmin takamaastoissa, sillä uusi suksiksi muuttuva split-lauta helpottaa kapuamista takamaastoissa.

Pyörävalmistajat ovat panostaneet tuotekehityksessä ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistamiseen. Leveät renkaat ja sähkömoottorit helpottavat pyöräilyä talvella. Talven varusteuutuuksia esitellään GoExpo Winterissä sekä osastoilla että ohjelmissa. Talvipyöräilyn makuun pääsee ulkoradalla, jossa on lunta ja soraa.

Hiihtokeskukset toimivat alueellisina talousvetureina

Hiihtokeskukset toimivat oman alueensa matkailumagneetteina, ja niiden ympärille on viime vuosina kasvanut laaja palveluverkosto. Matkailijoille tarjottavien elämysten lisäksi myös peruspalvelut, kuten terveydenhoito, ravintolapalvelut ja vähittäiskaupan palvelut lisääntyvät.

- Menestyvä matkailuelinkeino luo hyvinvointia ympärilleen. Matkailu on yrittäjille ja myös kunnalle tärkeä elinkeino, sillä matkailutuloista hyötyvät kunnassa kaikki. Matkailulla on iso työllistävä vaikutus etenkin niillä paikkakunnilla, joilla on vähän muita työpaikkoja, arvioi hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Laskettelun ja hiihdon lisäksi keskuksissa on usein mahdollista kokeilla muitakin lajeja, kuten jääkolkkaa ja alamäkiluistelua. GoExpo Winter esittelee näiden lajien lisäksi muun muassa luistelua, trampoliinihyppyjä ja kiipeilyä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi #goexpowinter

Kuvia tapahtumasta median edustajien ja bloggaajien käyttöön tulee Messukeskuksen mediapankkiin: http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihmisen parhaaksi -palkinto Terhokodille22.3.2018 10:00Tiedote

Vuoden 2018 Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutettiin tänään Terhokodille Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä. Terhokoti on kehittänyt merkittävällä tavalla saattohoitoa 30-vuotisen olemassaolonsa aikana sekä osallistunut aktiivisesti saattohoidosta käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. 5000 euron arvoisen Ihmisen parhaaksi -palkinnon lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy.

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme