Messukeskus

GoExpo Winter esittelee talviurheilun trendit

Jaa

Tänään avautunut GoExpo Winter esittelee alkavan talven trendikkäimmät varusteet. Ne ovat helppoja käyttää, ja tuotekehitys on vienyt varusteiden ominaisuudet uudelle tasolle. Tapahtumassa näkyy myös harrastamisen monipuolistuminen, sillä mukana on lajeja talvipyöräilystä pulkkailuun ja alamäkiluistelusta kiipeilyyn. GoExpo Winter on käynnissä Messukeskuksessa 3.–5.11.

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.

Mukavuus ja ympäristötietoisuus muodissa

Ulkoiluvaatteissa alkavan talven trendeinä ovat korjattavuus ja käyttömukavuus. Myös tietoisuus ympäristöasioista on noussut ja tämä näkökulma otetaan aiempaa tarkemmin huomioon kehitystyössä. Ulkoiluvaatteiden kankaat ovat ohentuneet, mutta jousto-ominaisuudet ja hengittävyys ovat entisellään. Monipuolisuus mahdollistaa saman vaatteen käytön sekä rinteessä että kaupunkikäytössä. 

Helppous korostuu urheiluvälineissä

Mukavuuden ja suorituskyvyn samanaikainen kohentuminen näkyy talven uutuusvarusteissa. Perinteinen hiihto tekee vahvaa paluuta, sillä uudet karvapohjasukset eivät vaadi voiteluhifistelyä ennen ladulle lähtöä. Alppihiihtosukset kevyempiä ja kengät pitävämpiä. Laskettelu levittäytyy yhä useammin myös hoidettujen rinteiden ulkopuolelle. Myös lautailijat pärjäävät aiempaa paremmin takamaastoissa, sillä uusi suksiksi muuttuva split-lauta helpottaa kapuamista takamaastoissa.

Pyörävalmistajat ovat panostaneet tuotekehityksessä ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistamiseen. Leveät renkaat ja sähkömoottorit helpottavat pyöräilyä talvella. Talven varusteuutuuksia esitellään GoExpo Winterissä sekä osastoilla että ohjelmissa. Talvipyöräilyn makuun pääsee ulkoradalla, jossa on lunta ja soraa.

Hiihtokeskukset toimivat alueellisina talousvetureina

Hiihtokeskukset toimivat oman alueensa matkailumagneetteina, ja niiden ympärille on viime vuosina kasvanut laaja palveluverkosto. Matkailijoille tarjottavien elämysten lisäksi myös peruspalvelut, kuten terveydenhoito, ravintolapalvelut ja vähittäiskaupan palvelut lisääntyvät.

- Menestyvä matkailuelinkeino luo hyvinvointia ympärilleen. Matkailu on yrittäjille ja myös kunnalle tärkeä elinkeino, sillä matkailutuloista hyötyvät kunnassa kaikki. Matkailulla on iso työllistävä vaikutus etenkin niillä paikkakunnilla, joilla on vähän muita työpaikkoja, arvioi hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Laskettelun ja hiihdon lisäksi keskuksissa on usein mahdollista kokeilla muitakin lajeja, kuten jääkolkkaa ja alamäkiluistelua. GoExpo Winter esittelee näiden lajien lisäksi muun muassa luistelua, trampoliinihyppyjä ja kiipeilyä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi #goexpowinter

Kuvia tapahtumasta median edustajien ja bloggaajien käyttöön tulee Messukeskuksen mediapankkiin: http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maatalouskonemessuilla hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue18.10.2018 12:40Tiedote

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä. Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Autokorjaamo-messuilla Marilyn, Nuuskija ja Formula Student -autot16.10.2018 15:30Tiedote

Autokorjaamo-messujen demoalueella kurkistetaan tulevaisuuteen ja tutustutaan robottiauto Marilyniin, liikenteenkin päästöjä mittaavaan Nuuskijaan ja alan oppilaitosten kehittämiin upeisiin Formula Student -autoihin. Tietovarikon tietoiskut päivittävät korjaamo-alan ammattilaisten tiedot ja tubettaja Lakko ottaa nuorison haltuunsa. Autokorjaamo-messut järjestetään perjantaista lauantaihin 9. – 10.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Käytössä on Messukeskuksen kolme hallia.

Nuoria kiinnostaa ilmastonmuutos, tasa-arvo, mielenterveys ja vaikuttaminen16.10.2018 13:02Tiedote

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jo seitsemättä kertaa nuortenohjelman Helsingin Kirjamessuille 25.-28.10.2018. Tänä vuonna opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa voi seurata uudistuneella Kallio-lavalla. Ohjelmassaan KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä maailmasta. Neljällä messupäivällä on kullakin oma teemansa. Aiheita pohditaan messupäivien kirjahaastatteluissa ja niihin syvennytään kunkin päivän paneelikeskustelussa klo 12.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme