Messukeskus

GoExpo Winter esittelee talviurheilun trendit

Jaa

Tänään avautunut GoExpo Winter esittelee alkavan talven trendikkäimmät varusteet. Ne ovat helppoja käyttää, ja tuotekehitys on vienyt varusteiden ominaisuudet uudelle tasolle. Tapahtumassa näkyy myös harrastamisen monipuolistuminen, sillä mukana on lajeja talvipyöräilystä pulkkailuun ja alamäkiluistelusta kiipeilyyn. GoExpo Winter on käynnissä Messukeskuksessa 3.–5.11.

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.

Mukavuus ja ympäristötietoisuus muodissa

Ulkoiluvaatteissa alkavan talven trendeinä ovat korjattavuus ja käyttömukavuus. Myös tietoisuus ympäristöasioista on noussut ja tämä näkökulma otetaan aiempaa tarkemmin huomioon kehitystyössä. Ulkoiluvaatteiden kankaat ovat ohentuneet, mutta jousto-ominaisuudet ja hengittävyys ovat entisellään. Monipuolisuus mahdollistaa saman vaatteen käytön sekä rinteessä että kaupunkikäytössä. 

Helppous korostuu urheiluvälineissä

Mukavuuden ja suorituskyvyn samanaikainen kohentuminen näkyy talven uutuusvarusteissa. Perinteinen hiihto tekee vahvaa paluuta, sillä uudet karvapohjasukset eivät vaadi voiteluhifistelyä ennen ladulle lähtöä. Alppihiihtosukset kevyempiä ja kengät pitävämpiä. Laskettelu levittäytyy yhä useammin myös hoidettujen rinteiden ulkopuolelle. Myös lautailijat pärjäävät aiempaa paremmin takamaastoissa, sillä uusi suksiksi muuttuva split-lauta helpottaa kapuamista takamaastoissa.

Pyörävalmistajat ovat panostaneet tuotekehityksessä ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistamiseen. Leveät renkaat ja sähkömoottorit helpottavat pyöräilyä talvella. Talven varusteuutuuksia esitellään GoExpo Winterissä sekä osastoilla että ohjelmissa. Talvipyöräilyn makuun pääsee ulkoradalla, jossa on lunta ja soraa.

Hiihtokeskukset toimivat alueellisina talousvetureina

Hiihtokeskukset toimivat oman alueensa matkailumagneetteina, ja niiden ympärille on viime vuosina kasvanut laaja palveluverkosto. Matkailijoille tarjottavien elämysten lisäksi myös peruspalvelut, kuten terveydenhoito, ravintolapalvelut ja vähittäiskaupan palvelut lisääntyvät.

- Menestyvä matkailuelinkeino luo hyvinvointia ympärilleen. Matkailu on yrittäjille ja myös kunnalle tärkeä elinkeino, sillä matkailutuloista hyötyvät kunnassa kaikki. Matkailulla on iso työllistävä vaikutus etenkin niillä paikkakunnilla, joilla on vähän muita työpaikkoja, arvioi hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Laskettelun ja hiihdon lisäksi keskuksissa on usein mahdollista kokeilla muitakin lajeja, kuten jääkolkkaa ja alamäkiluistelua. GoExpo Winter esittelee näiden lajien lisäksi muun muassa luistelua, trampoliinihyppyjä ja kiipeilyä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi #goexpowinter

Kuvia tapahtumasta median edustajien ja bloggaajien käyttöön tulee Messukeskuksen mediapankkiin: http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
GoExpo Winterissä voi tehdä hankitoja tulevaa talvea varten. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme