Messukeskus

GoExpo Winter inspiroi liikkumaan talvella

Jaa

Tänään päättyneillä GoExpo Winter -messuilla virittäydyttiin talvitunnelmaan. Kävijät tulivat tutustumaan uutuustuotteisiin ja saivat samalla ideoita talviliikuntaan. Samaan aikaan järjestettiin myös pelitapahtuma GameXpo ja ostoksiin keskittynyt Outlet Expo. Yhteensä tapahtumissa vieraili kolmen päivän aikana yli 31 000 kävijää.

GoExpo Winter toi lumen Messukeskukseen. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winter toi lumen Messukeskukseen. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.

GoExpo Winter tarjoili monenlaista inspiraatiota talviliikuntaan. Lajiliitot ja erilaisten talviaktiviteettien edustajat kertoivat omista lajeistaan, ja messuilla pääsi testaamaan muun muassa laskettelua, luistelua ja lumisotaa. Lisäksi vinkkejä annettiin talvijuoksuun ja -pyöräilyyn sekä retkeilyyn. Talvimatkailu oli hyvin edustettuna, kun mukana oli 30 hiihtokeskusta. Niissä on tarjontaa laskettelusta, hiihtämisestä tai ihan vaan lumesta ja talvisista olosuhteista kiinnostuneille. Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan yli puolet messuvieraista löysi tapahtumasta uutta inspiraatiota talviliikuntaan ja -matkailuun.

Uutuuksiin tutustuminen on kävijätutkimuksen mukaan tärkein syy tulla messuille. Tuotteiden lisäksi uutuuksia oli tarjolla myös matkailupuolella, kun monet hiihtokeskukset ovat investoineet rinteisiin, hisseihin ja oheispalveluihin. Ruka esitteli messuilla omia uutuuksiaan: gondolihissiä ja huippunopeaa Village Express -hissiä. Lisäksi lapsia opetettiin Rukan Rosa&Rudolf Family Parkissa laskettelemaan, ja lumimäessä pääsi myös laskemaan tubing-renkaalla, liukurilla ja rattikelkalla.

-        Messut on hyvä paikka tuoda uutuudet esille. Ruka on avannut laskukauden ensimmäisenä Suomessa, ja nyt saimme messuilla tuoda lumen riemua myös Etelä-Suomeen. Lapset selvästi nauttivat lumesta, ja myös aikuisilla olisi ollut hinkua rinteeseen, kertoo Rukan ja Pyhän markkinointijohtaja Jenni Ihatsu.

GoExpo Winter, GameXpo ja Outlet Expo järjestetään ensi vuonna 15.-17.11.2019. Seuraava yleisötapahtuma Messukeskuksessa on Auto, joka järjestetään 9.-11.11.2018.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.‒4.11.2018. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo ja ostostapahtuma OutletExpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta. #oispatalvi #goexpowinter2018

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi #goexpowinter2018 IG: goexpo_official

Kuvia tapahtumasta median edustajien ja bloggaajien käyttöön: http://bit.ly/GoExpoWinter2018

Kuvat

GoExpo Winter toi lumen Messukeskukseen. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winter toi lumen Messukeskukseen. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa
GoExpo Winterissä pääsi testaamaan erilaisia talvilajeja.  Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winterissä pääsi testaamaan erilaisia talvilajeja. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa
Talvimatkailun uutuudet kiinnostivat GoExpo Winterissä. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Talvimatkailun uutuudet kiinnostivat GoExpo Winterissä. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Messukeskus begins its jubilee year with light-hearted fun: Slide your way to exhibitions and fairs17.1.2019 07:30Tiedote

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre’s centenary gets off to a playful start with a slide set up in its facilities. You can slide your way to the largest hall in Messukeskus, starting with the Matka Travel Fair. The slide was a great audience attraction already at the country’s first fair a hundred years ago. Messukeskus will also celebrate its hundred-year-long story with its redesigned logo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme