Messukeskus

GoExpo Winter urheilijoiden mukana ylä- ja alamäessä

Jaa

GoExpo Winterissä on lauantaina luvassa superpäivä niille, jotka kaipaavat kunnon haasteita ja haluavat etsiä omia rajojaan. Vapaalaskuiltamat ja kiipeilijöiden tapahtuma, Helsinki Adventure Night tuovat lauantaina 16.11. Messukeskukseen leffoja ja huippuesiintyjiä. Talviurheilutapahtuma GoExpo Winter järjestetään Messukeskuksessa 15.-17.11.2019.

Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen

Helsinki Adventure Night tarjoaa kiipeilyn harrastajille ainutlaatuisen tilaisuuden inspiroitua elokuvista ja nähdä lajin maailman huippuja. Tämän vuoden tapahtuman pääesiintyjä on yksi kiipeilymaailman suurimmista sankareista. Brittiläinen kirjailija ja elokuvantekijä Andy Kirkpatrick tuo Helsinkiin paitsi huimat tarinansa, myös palkitun kiipeilyelokuvansa Psycho Verticalin. Kiipeilyelokuvakimaran odotetuin osuus on Reel Rock 14, joka kertoo Tommy Caldwellin ja Alex Honoldin yhteisestä nopeusennätyksestä Yosemiten Kansallispuiston El Capitanin The Nose -reitillä. Saavutusta pidetään yhtenä maailman kovimmista urheilusuorituksista kautta aikojen.

Kiipeilijöiden ohjelmassa on lauantaina myös työpajoja ja luentoja, joissa käydään läpi harjoittelua, motivaatiota ja ammattilaisuraa kiipeilijänä. Lavalle kipuaa Suomen parhaimmisto, kuten jääkiipeilijä Tapio Alhonsuo, kilpailuja ammattilaisena maailmalla kiertävä Annaliina Laitinen, kiipeilyn monilahjakkuus Juho Knuutila sekä Mount Everestin huiputtamiseen valmistautuva Anni Penttilä.

Vapaalaskijat tankkaavat tietoa ja nauttivat leffoista

GoExpo Winterin yhteydessä juhlitaan lauantaina Vapaalaskufestareiden 10-vuotisjuhlia. Tapahtuma tarjoilee kiinnostavia luentoja, hyviä keskusteluja, kovia uutuuksia ja hienoja elokuvia. Asiaa on laidasta laitaan muun muassa lumiturvallisuudesta, vastuullisuudeesta ja ”hiihtopummin” elämästä. Lisäksi kuullaan matkakertomuksia Perusta ja Norjasta, missä vuonoilla ja tuntureilla voi yhdistää vapaalaskun ja purjehtimisen.

Leffaohjelmistossa nähdään legendaarinen kotimainen laskuelokuva Virne, jonka ensi-ilta oli ensimmäisillä Vapaalaskufestareilla kymmenen vuotta sitten. Juhlavuoden kattauksessa on myös Suomen ensimmäinen vapaalaskuelokuva Pyhä Extreme, laskuaiheinen vuoden paras lyhytelokuva -finaali ja illan huipentava Antti Ollilan Collective - the movie.

Iltaohjelma jatkuu molempien tapahtumien osalta klo 1.30 saakka GoExpo Winterin iltabileissä, jossa menosta vastaavat J. Kiesi Grandes ja Talonpoika Lalli.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Helsinki Adventure Night järjestetään lauantaina 16.11.2019 Messukeskuksen kokoustiloissa, Siivessä. Tapahtuman lippu maksaa verkkokaupassa 29 € ja se sisältää pääsyn myös GoExpo Winteriin lauantaina. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen Messukeskuksen sisäänkäynnin palvelupisteessä. Tapahtuma on K18.

Vapaalaskuiltamat on osa Vapaalaskufestivaaleja, joita vietetään perjantaista sunnuntaihin. 10-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan erityisesti lauantaina. Vapaalaskuiltamien ohjelma kuulu GoExpo Winterin messulipun hintaan.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi
IG: goexpo_official
https://www.facebook.com/GoExpoWinter/
#goexpowinter2019

Helsinki Adventure Night: https://www.helsinkiadventurenight.com/

Vapaalaskuiltamat: https://www.facebook.com/events/461453371107591/

Kuvia edellisestä tapahtumasta median edustajien käyttöön: bit.ly/GoExpoWinter_2018

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin kirjallisuustapahtuma on nyt vahvasti valtakunnallinen23.9.2020 00:01:00 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassa 22. - 25.10.2020 pääsee seuraamaan upeita kirjallisuuskeskusteluja ja -haastatteluja. Verkkotapahtuma tekee kirjamessuista entistä valtakunnallisemman, sillä tapahtumaa pääsee seuraamaan suoraan omalta tai ystävän kotisohvalta. Ohjelmasta nousevat tänä vuonna entistä vahvemmin kansainväliset tähdet ja monipuolisesti suomalaiset kirjailijat uutuusteoksineen, yhteiskunnalliset keskustelut sekä tapahtuman teema tulevaisuus.

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme