Messukeskus

GoExpo Winter urheilijoiden mukana ylä- ja alamäessä

Jaa

GoExpo Winterissä on lauantaina luvassa superpäivä niille, jotka kaipaavat kunnon haasteita ja haluavat etsiä omia rajojaan. Vapaalaskuiltamat ja kiipeilijöiden tapahtuma, Helsinki Adventure Night tuovat lauantaina 16.11. Messukeskukseen leffoja ja huippuesiintyjiä. Talviurheilutapahtuma GoExpo Winter järjestetään Messukeskuksessa 15.-17.11.2019.

Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen

Helsinki Adventure Night tarjoaa kiipeilyn harrastajille ainutlaatuisen tilaisuuden inspiroitua elokuvista ja nähdä lajin maailman huippuja. Tämän vuoden tapahtuman pääesiintyjä on yksi kiipeilymaailman suurimmista sankareista. Brittiläinen kirjailija ja elokuvantekijä Andy Kirkpatrick tuo Helsinkiin paitsi huimat tarinansa, myös palkitun kiipeilyelokuvansa Psycho Verticalin. Kiipeilyelokuvakimaran odotetuin osuus on Reel Rock 14, joka kertoo Tommy Caldwellin ja Alex Honoldin yhteisestä nopeusennätyksestä Yosemiten Kansallispuiston El Capitanin The Nose -reitillä. Saavutusta pidetään yhtenä maailman kovimmista urheilusuorituksista kautta aikojen.

Kiipeilijöiden ohjelmassa on lauantaina myös työpajoja ja luentoja, joissa käydään läpi harjoittelua, motivaatiota ja ammattilaisuraa kiipeilijänä. Lavalle kipuaa Suomen parhaimmisto, kuten jääkiipeilijä Tapio Alhonsuo, kilpailuja ammattilaisena maailmalla kiertävä Annaliina Laitinen, kiipeilyn monilahjakkuus Juho Knuutila sekä Mount Everestin huiputtamiseen valmistautuva Anni Penttilä.

Vapaalaskijat tankkaavat tietoa ja nauttivat leffoista

GoExpo Winterin yhteydessä juhlitaan lauantaina Vapaalaskufestareiden 10-vuotisjuhlia. Tapahtuma tarjoilee kiinnostavia luentoja, hyviä keskusteluja, kovia uutuuksia ja hienoja elokuvia. Asiaa on laidasta laitaan muun muassa lumiturvallisuudesta, vastuullisuudeesta ja ”hiihtopummin” elämästä. Lisäksi kuullaan matkakertomuksia Perusta ja Norjasta, missä vuonoilla ja tuntureilla voi yhdistää vapaalaskun ja purjehtimisen.

Leffaohjelmistossa nähdään legendaarinen kotimainen laskuelokuva Virne, jonka ensi-ilta oli ensimmäisillä Vapaalaskufestareilla kymmenen vuotta sitten. Juhlavuoden kattauksessa on myös Suomen ensimmäinen vapaalaskuelokuva Pyhä Extreme, laskuaiheinen vuoden paras lyhytelokuva -finaali ja illan huipentava Antti Ollilan Collective - the movie.

Iltaohjelma jatkuu molempien tapahtumien osalta klo 1.30 saakka GoExpo Winterin iltabileissä, jossa menosta vastaavat J. Kiesi Grandes ja Talonpoika Lalli.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Helsinki Adventure Night järjestetään lauantaina 16.11.2019 Messukeskuksen kokoustiloissa, Siivessä. Tapahtuman lippu maksaa verkkokaupassa 29 € ja se sisältää pääsyn myös GoExpo Winteriin lauantaina. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen Messukeskuksen sisäänkäynnin palvelupisteessä. Tapahtuma on K18.

Vapaalaskuiltamat on osa Vapaalaskufestivaaleja, joita vietetään perjantaista sunnuntaihin. 10-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan erityisesti lauantaina. Vapaalaskuiltamien ohjelma kuulu GoExpo Winterin messulipun hintaan.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi
IG: goexpo_official
https://www.facebook.com/GoExpoWinter/
#goexpowinter2019

Helsinki Adventure Night: https://www.helsinkiadventurenight.com/

Vapaalaskuiltamat: https://www.facebook.com/events/461453371107591/

Kuvia edellisestä tapahtumasta median edustajien käyttöön: bit.ly/GoExpoWinter_2018

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ääni tulee mukaan kuvaan valo- ja videokuvauksen tapahtumassa29.1.2020 08:13:08 EETTiedote

Erilaiset soundit pääsevät tänä keväänä aivan uudella tavalla kuuluviin Kuva & Ääni -messuilla, jonka sisältö laajenee äänitykseen sekä äänenkäsittelyyn- ja jakeluun. Kävijämäärältään pohjoismaiden suurimassa kuluttajille ja alan ammattilaisille suunnatussa valo- ja videokuvauksen tapahtumassa on esillä vaikuttava kattaus erilaista ohjelmaa, näyttelyitä ja uutuustuotteita. Tapahtuma järjestetään 28.2. – 1.3.2020 Helsingin Messukeskuksessa.

Suomen Ratsastajainliitto viettää 100-vuotisjuhlia näyttävästi GoExpo Horse -messuilla28.1.2020 13:54:56 EETTiedote

Suomen Ratsastajainliitto, SRL, viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlia. Juhlavuoden yksi tapahtuma on GoExpo Horsessa, jossa ratsastuksen harrastajilla on mahdollisuus päästä mukaan juhlahumuun. Liitto jalkautuu messuilla harrastajien pariin tuottaen heille kiinnostavaa ohjelmaa seminaarissa, tietoiskuissa ja klinikalla. GoExpo Horse järjestetään 28.2.-1.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

VENEMESSUT TUO KESÄN KYMMENEKSI PÄIVÄKSI MESSUKESKUKSEEN28.1.2020 12:43:52 EETTiedote

Vene 20 Båt -messut on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma ja järjestetään 7. – 16.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Venemessuilla komeilee 500 venettä ja tarjolla on monipuolisesti veneilytarvikkeita ja -varusteita sekä kalastukseen ja vesiharrasteisiin liittyviä tuotteita. Kiinnostava ohjelma vie maailman merille, opastaa veneen valinnassa ja kunnostamisessa, kertoo parhaat veneilykohteet ja kalastajien vinkit. Messuilla pääsee kokeilemaan suppausta, sukeltamista ja merenneitouintia. Tänä vuonna on vahvasti esillä ympäristöasiat ja tarjolla paljon tieto aloitteleville veneilijöille.

Kansainvälinen kokonaisuus ja laadukas sisältö houkuttelivat Educa-messuille jälleen ennätysmäärän kävijöitä25.1.2020 17:26:06 EETTiedote

Kasvatus- ja opetusalan ammattitapahtuma Educa päättyi tänään Messukeskuksessa. Tapahtuman uusi kansainvälinen kokonaisuus sekä ajankohtainen ja laadukas sisältö houkuttelivat paikalle alustavien tietojen mukaan ennätysyleisön, 19 300 alan ammattilaista. Educa-messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 29.–30.1.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme