Messukeskus

GoExpo Winter urheilijoiden mukana ylä- ja alamäessä

Jaa

GoExpo Winterissä on lauantaina luvassa superpäivä niille, jotka kaipaavat kunnon haasteita ja haluavat etsiä omia rajojaan. Vapaalaskuiltamat ja kiipeilijöiden tapahtuma, Helsinki Adventure Night tuovat lauantaina 16.11. Messukeskukseen leffoja ja huippuesiintyjiä. Talviurheilutapahtuma GoExpo Winter järjestetään Messukeskuksessa 15.-17.11.2019.

Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen

Helsinki Adventure Night tarjoaa kiipeilyn harrastajille ainutlaatuisen tilaisuuden inspiroitua elokuvista ja nähdä lajin maailman huippuja. Tämän vuoden tapahtuman pääesiintyjä on yksi kiipeilymaailman suurimmista sankareista. Brittiläinen kirjailija ja elokuvantekijä Andy Kirkpatrick tuo Helsinkiin paitsi huimat tarinansa, myös palkitun kiipeilyelokuvansa Psycho Verticalin. Kiipeilyelokuvakimaran odotetuin osuus on Reel Rock 14, joka kertoo Tommy Caldwellin ja Alex Honoldin yhteisestä nopeusennätyksestä Yosemiten Kansallispuiston El Capitanin The Nose -reitillä. Saavutusta pidetään yhtenä maailman kovimmista urheilusuorituksista kautta aikojen.

Kiipeilijöiden ohjelmassa on lauantaina myös työpajoja ja luentoja, joissa käydään läpi harjoittelua, motivaatiota ja ammattilaisuraa kiipeilijänä. Lavalle kipuaa Suomen parhaimmisto, kuten jääkiipeilijä Tapio Alhonsuo, kilpailuja ammattilaisena maailmalla kiertävä Annaliina Laitinen, kiipeilyn monilahjakkuus Juho Knuutila sekä Mount Everestin huiputtamiseen valmistautuva Anni Penttilä.

Vapaalaskijat tankkaavat tietoa ja nauttivat leffoista

GoExpo Winterin yhteydessä juhlitaan lauantaina Vapaalaskufestareiden 10-vuotisjuhlia. Tapahtuma tarjoilee kiinnostavia luentoja, hyviä keskusteluja, kovia uutuuksia ja hienoja elokuvia. Asiaa on laidasta laitaan muun muassa lumiturvallisuudesta, vastuullisuudeesta ja ”hiihtopummin” elämästä. Lisäksi kuullaan matkakertomuksia Perusta ja Norjasta, missä vuonoilla ja tuntureilla voi yhdistää vapaalaskun ja purjehtimisen.

Leffaohjelmistossa nähdään legendaarinen kotimainen laskuelokuva Virne, jonka ensi-ilta oli ensimmäisillä Vapaalaskufestareilla kymmenen vuotta sitten. Juhlavuoden kattauksessa on myös Suomen ensimmäinen vapaalaskuelokuva Pyhä Extreme, laskuaiheinen vuoden paras lyhytelokuva -finaali ja illan huipentava Antti Ollilan Collective - the movie.

Iltaohjelma jatkuu molempien tapahtumien osalta klo 1.30 saakka GoExpo Winterin iltabileissä, jossa menosta vastaavat J. Kiesi Grandes ja Talonpoika Lalli.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Helsinki Adventure Night järjestetään lauantaina 16.11.2019 Messukeskuksen kokoustiloissa, Siivessä. Tapahtuman lippu maksaa verkkokaupassa 29 € ja se sisältää pääsyn myös GoExpo Winteriin lauantaina. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen Messukeskuksen sisäänkäynnin palvelupisteessä. Tapahtuma on K18.

Vapaalaskuiltamat on osa Vapaalaskufestivaaleja, joita vietetään perjantaista sunnuntaihin. 10-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan erityisesti lauantaina. Vapaalaskuiltamien ohjelma kuulu GoExpo Winterin messulipun hintaan.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi
IG: goexpo_official
https://www.facebook.com/GoExpoWinter/
#goexpowinter2019

Helsinki Adventure Night: https://www.helsinkiadventurenight.com/

Vapaalaskuiltamat: https://www.facebook.com/events/461453371107591/

Kuvia edellisestä tapahtumasta median edustajien käyttöön: bit.ly/GoExpoWinter_2018

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Helsinki Adventure Night järjestetään Messukeskuksessa GoExpo Winterin yhteydessä. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsinki Chemicals Forum’s five themes on chemicals safety selected for debate in the 2020 conference11.12.2019 19:31:15 EETPress release

The discussion topics of the 2020 Helsinki Chemicals Forum conference have this week been proposed by its international Programme Committee and validated by the Advisory Board. The next, twelfth Helsinki Chemicals Forum will be held in Messukeskus convention centre in Helsinki on 4 and 5 June 2020. Its partner, the European Chemicals Agency (ECHA), also offers chemical safety experts and journalists access to its own Conference in the same week, on 2 and 3 June.

Lääkäri 2020 uutuudet: digiteknologia, genomitieto ja uudenlaiset hoitomenetelmät11.12.2019 09:47:07 EETTiedote

Lääkäri 2020 on Suomen suurin lääkärien, lääkealan ja terveysalan vaikuttajien kohtaamispaikka ja vuoden tärkein lääkäreiden koulutustapahtuma. Näyttelyn oheisohjelma esittelee lääketieteen ja terveydenhoidon uusimmat ratkaisut. Aiheina ovat muun muassa hyvinvoinnin edistäminen mittaamalla ja genomitiedon avulla sekä uusien teknologioiden ja hoitomenetelmien hyödyntäminen terveydenhuollossa. Lääkäreille suunnattu Lääkäri 2020 -tapahtuma on avoinna 8.-10.1. Messukeskuksessa Helsingissä.

Matkamessujen ohjelmassa esillä vastuullisuus, maata pitkin matkustaminen ja partnerimaa Viro4.12.2019 08:00:00 EETTiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matkamessujen ohjelman julkistus on aloitettu. Ohjelmassa näkyy entistä voimakkaammin vastuullinen matkailu. Myös Matkamessujen partnerimaa Viro on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. Matkailun trendit ja matkailun merkitys muuttuvassa yhteiskunnassa ovat voimakkaasti esillä Matkamessuilla. Matkailuteollisuus tuottaa 10 % maailman bruttokansantuotteesta ja työllistää maailmanlaajuisesti joka kymmenennen ihmisen, mutta turismin kasvaessa maapallon kestokyky on kuitenkin koetuksella. Kuinka vastuullisuus tulisi ottaa huomioon matkailuteollisuudessa? Onko vastuullisuus ja kestävyys muuttumassa ”uudeksi normiksi” matkailualalla? Matkailualan ammattilainen ja The Global Sustainable Tourism Councilin Ruotsin edustaja Jeppe Klockareson pohtii puheenvuorossaan matkailun haasteita, mahdollisuuksia, sekä Ruotsin #flygskam -ilmiötä Inspiration Stagella torstaina 16.1. kello 12.30. Samaa

Opiskelijoiden aktiivista osallistumista palkittiin Studia-messuilla3.12.2019 16:18:39 EETTiedote

Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. Messukeskuksen lahjoittamasta 4000 euron summasta jaettiin neljä stipendiä, jotka myönnettiin Jyväskylän Lyseon lukion Let’s Get Global -projektin kahdeksanhenkiselle ydinryhmälle, Helsingin normaalilyseon lukion opiskelijakunnan hallitukselle, Sysmän lukion opiskelijakunnan hallitukselle sekä Luostarivuoren Lyseon opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Kasper Vienanlinnalle. Lukiolaisten jatkokoulutustapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 3.–4.12.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme