Messukeskus

GoExpo Winterissä yhdistyvät lumi, jää, treeni ja hyvinvointi

Jaa

Uusi GoExpo Winter esittelee talven aktiviteetit laskettelusta talvipyöräilyyn Messukeskuksessa Helsingissä 3.-5.11. Tapahtuma tarjoaa kattavan kirjon vinkkejä uusiin ja perinteisempiin talviharrastuksiin, varusteisiin sekä hyvinvointiin. Lisäksi GoExpo Winter esittelee talvimatkailun erilaisia vaihtoehtoja laskettelijoille ja hiihtäjille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita hauskanpidosta, talvielämyksistä tai rentoutumisesta. Elämyksellisessä talvitapahtumassa kävijä pääsee muun muassa talvipyöräilemään, hiihtämään, laskemaan aitoa lumimäkeä ja löylyttelemään saunamaailmassa.

GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.

Tuttujen talvilajien rinnalle on noussut uusia talviharrastuksia, kuten lumipyöräily ja talvijuoksu. Perinteinen hiihtolajien tapahtuma Skiexpo ei vastannut enää kävijöiden uudenlaisiin tarpeisiin talven aktiviteeteista, ja siksi tapahtumaa on uudistettu ja sisältöä laajennettu. Tuloksena syntyi GoExpo Winter, joka pitää sisällään kaiken sen, mitä aktiivinen harrastaja tai ulkoilija voi kokea talvella.

GoExpo Winter – kaikki talviaktiviteetit yhdessä tapahtumassa

GoExpo Winter kattaa perinteisen hiihdon ja laskettelun lisäksi muutkin talvilajit, kuten kelkkailun, luistelun ja lumikenkäilyn, sekä talviharrastuksiksi sopivia kesälajeja, kuten pyöräilyn ja juoksun. GoExpo Winter koostuu viidestä eri teema-alueesta: GoSnow, GoBike, Go Ice, GoFeelgood ja GoExperience.

• GoSnow on lumella harrastamisen ja liikkumisen alue, josta löytyy yli 100 metriä pitkä lumilatu ja talvimäki.

• GoBike tarjoaa mahdollisuuden kokeilla talvipyöräilyä erilaisilla pinnoilla, kuten lumella, jäällä ja soralla.

• Go Ice -alueella luistelua varten Messukeskukseen jäädytetään luistelukenttä.

• GoFeelgood keskittyy harrastajan hyvinvointiin sekä talvisiin elämyksiin. Alueen sydämenä toimii saunakylä porealtaineen.

• Hurjemmat lajit kuten varjoliito, leijalautailu, kelkkailu ja kiipeily tarjoavat uusia kokemuksia GoExperience-alueella.

Ostoksia varten on uudenlainen myymäläkonsepti GoShop sekä lasketteluyhdistys Lumisetin järjestämä kamapörssi, johon voi tuoda käytettyjä lasketteluvälineitä.

Talvimatkailun monet mahdollisuudet

GoExpo Winter esittelee talvilajien lisäksi erilaisia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomailla. Matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät antavat ideoita talvimatkailuun, ja suunnitelmia ja valmiita ratkaisuja löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin matkaaville sekä kotimaassa että ulkomailla. Hiihto- ja laskettelukohteiden ohella hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostunut kävijä pääsee tutustumaan muun muassa erilaisiin kylpyläkohteisiin.

Viihteellinen ja elämyksellinen kävijäkokemus

GoExpo Winter on uudenlainen messutapahtuma, jossa korostuvat visuaalisuus, tunnelma ja elämyksellisyys. Yritysten tuotteiden ja palveluiden lisäksi tapahtumassa on paljon testimahdollisuuksia ja viihteellistä ohjelmaa. Visuaalisesti talvi tuodaan messuhalleihin konkreettisesti lumen ja jään avulla. Lisäksi hyödynnetään Messukeskuksen uutta, virtuaalista, lisätyn todellisuuden AR-sovellusta, joka toteutuu kävijöiden mobiililaitteiden kautta.

Kokonaisvaltaiseen, elämykselliseen messupäivään kuuluu testailua ja treeniä, rentoutumista saunakylässä sekä ruokailu Messukeskuksen ravintolamaailmassa. Illalla siirrytään katsomaan leffoja Vapaalaskufestari- ja Helsinki Adventure Night -alueille, joissa meno jatkuu messujen jälkeen iltabileissä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

www.goexpowinter.fi

Lisätiedot:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Kuvia aiempien vuosien Skiexposta vapaasti median edustajien ja bloggaajien käyttöön Messukeskuksen mediapankista: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme