Messukeskus

GoExpo Winterissä yhdistyvät lumi, jää, treeni ja hyvinvointi

Jaa

Uusi GoExpo Winter esittelee talven aktiviteetit laskettelusta talvipyöräilyyn Messukeskuksessa Helsingissä 3.-5.11. Tapahtuma tarjoaa kattavan kirjon vinkkejä uusiin ja perinteisempiin talviharrastuksiin, varusteisiin sekä hyvinvointiin. Lisäksi GoExpo Winter esittelee talvimatkailun erilaisia vaihtoehtoja laskettelijoille ja hiihtäjille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita hauskanpidosta, talvielämyksistä tai rentoutumisesta. Elämyksellisessä talvitapahtumassa kävijä pääsee muun muassa talvipyöräilemään, hiihtämään, laskemaan aitoa lumimäkeä ja löylyttelemään saunamaailmassa.

GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.

Tuttujen talvilajien rinnalle on noussut uusia talviharrastuksia, kuten lumipyöräily ja talvijuoksu. Perinteinen hiihtolajien tapahtuma Skiexpo ei vastannut enää kävijöiden uudenlaisiin tarpeisiin talven aktiviteeteista, ja siksi tapahtumaa on uudistettu ja sisältöä laajennettu. Tuloksena syntyi GoExpo Winter, joka pitää sisällään kaiken sen, mitä aktiivinen harrastaja tai ulkoilija voi kokea talvella.

GoExpo Winter – kaikki talviaktiviteetit yhdessä tapahtumassa

GoExpo Winter kattaa perinteisen hiihdon ja laskettelun lisäksi muutkin talvilajit, kuten kelkkailun, luistelun ja lumikenkäilyn, sekä talviharrastuksiksi sopivia kesälajeja, kuten pyöräilyn ja juoksun. GoExpo Winter koostuu viidestä eri teema-alueesta: GoSnow, GoBike, Go Ice, GoFeelgood ja GoExperience.

• GoSnow on lumella harrastamisen ja liikkumisen alue, josta löytyy yli 100 metriä pitkä lumilatu ja talvimäki.

• GoBike tarjoaa mahdollisuuden kokeilla talvipyöräilyä erilaisilla pinnoilla, kuten lumella, jäällä ja soralla.

• Go Ice -alueella luistelua varten Messukeskukseen jäädytetään luistelukenttä.

• GoFeelgood keskittyy harrastajan hyvinvointiin sekä talvisiin elämyksiin. Alueen sydämenä toimii saunakylä porealtaineen.

• Hurjemmat lajit kuten varjoliito, leijalautailu, kelkkailu ja kiipeily tarjoavat uusia kokemuksia GoExperience-alueella.

Ostoksia varten on uudenlainen myymäläkonsepti GoShop sekä lasketteluyhdistys Lumisetin järjestämä kamapörssi, johon voi tuoda käytettyjä lasketteluvälineitä.

Talvimatkailun monet mahdollisuudet

GoExpo Winter esittelee talvilajien lisäksi erilaisia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomailla. Matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät antavat ideoita talvimatkailuun, ja suunnitelmia ja valmiita ratkaisuja löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin matkaaville sekä kotimaassa että ulkomailla. Hiihto- ja laskettelukohteiden ohella hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostunut kävijä pääsee tutustumaan muun muassa erilaisiin kylpyläkohteisiin.

Viihteellinen ja elämyksellinen kävijäkokemus

GoExpo Winter on uudenlainen messutapahtuma, jossa korostuvat visuaalisuus, tunnelma ja elämyksellisyys. Yritysten tuotteiden ja palveluiden lisäksi tapahtumassa on paljon testimahdollisuuksia ja viihteellistä ohjelmaa. Visuaalisesti talvi tuodaan messuhalleihin konkreettisesti lumen ja jään avulla. Lisäksi hyödynnetään Messukeskuksen uutta, virtuaalista, lisätyn todellisuuden AR-sovellusta, joka toteutuu kävijöiden mobiililaitteiden kautta.

Kokonaisvaltaiseen, elämykselliseen messupäivään kuuluu testailua ja treeniä, rentoutumista saunakylässä sekä ruokailu Messukeskuksen ravintolamaailmassa. Illalla siirrytään katsomaan leffoja Vapaalaskufestari- ja Helsinki Adventure Night -alueille, joissa meno jatkuu messujen jälkeen iltabileissä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

www.goexpowinter.fi

Lisätiedot:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Kuvia aiempien vuosien Skiexposta vapaasti median edustajien ja bloggaajien käyttöön Messukeskuksen mediapankista: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme