Messukeskus

GoExpo Winterissä yhdistyvät lumi, jää, treeni ja hyvinvointi

Jaa

Uusi GoExpo Winter esittelee talven aktiviteetit laskettelusta talvipyöräilyyn Messukeskuksessa Helsingissä 3.-5.11. Tapahtuma tarjoaa kattavan kirjon vinkkejä uusiin ja perinteisempiin talviharrastuksiin, varusteisiin sekä hyvinvointiin. Lisäksi GoExpo Winter esittelee talvimatkailun erilaisia vaihtoehtoja laskettelijoille ja hiihtäjille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita hauskanpidosta, talvielämyksistä tai rentoutumisesta. Elämyksellisessä talvitapahtumassa kävijä pääsee muun muassa talvipyöräilemään, hiihtämään, laskemaan aitoa lumimäkeä ja löylyttelemään saunamaailmassa.

GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.

Tuttujen talvilajien rinnalle on noussut uusia talviharrastuksia, kuten lumipyöräily ja talvijuoksu. Perinteinen hiihtolajien tapahtuma Skiexpo ei vastannut enää kävijöiden uudenlaisiin tarpeisiin talven aktiviteeteista, ja siksi tapahtumaa on uudistettu ja sisältöä laajennettu. Tuloksena syntyi GoExpo Winter, joka pitää sisällään kaiken sen, mitä aktiivinen harrastaja tai ulkoilija voi kokea talvella.

GoExpo Winter – kaikki talviaktiviteetit yhdessä tapahtumassa

GoExpo Winter kattaa perinteisen hiihdon ja laskettelun lisäksi muutkin talvilajit, kuten kelkkailun, luistelun ja lumikenkäilyn, sekä talviharrastuksiksi sopivia kesälajeja, kuten pyöräilyn ja juoksun. GoExpo Winter koostuu viidestä eri teema-alueesta: GoSnow, GoBike, Go Ice, GoFeelgood ja GoExperience.

• GoSnow on lumella harrastamisen ja liikkumisen alue, josta löytyy yli 100 metriä pitkä lumilatu ja talvimäki.

• GoBike tarjoaa mahdollisuuden kokeilla talvipyöräilyä erilaisilla pinnoilla, kuten lumella, jäällä ja soralla.

• Go Ice -alueella luistelua varten Messukeskukseen jäädytetään luistelukenttä.

• GoFeelgood keskittyy harrastajan hyvinvointiin sekä talvisiin elämyksiin. Alueen sydämenä toimii saunakylä porealtaineen.

• Hurjemmat lajit kuten varjoliito, leijalautailu, kelkkailu ja kiipeily tarjoavat uusia kokemuksia GoExperience-alueella.

Ostoksia varten on uudenlainen myymäläkonsepti GoShop sekä lasketteluyhdistys Lumisetin järjestämä kamapörssi, johon voi tuoda käytettyjä lasketteluvälineitä.

Talvimatkailun monet mahdollisuudet

GoExpo Winter esittelee talvilajien lisäksi erilaisia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomailla. Matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät antavat ideoita talvimatkailuun, ja suunnitelmia ja valmiita ratkaisuja löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin matkaaville sekä kotimaassa että ulkomailla. Hiihto- ja laskettelukohteiden ohella hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostunut kävijä pääsee tutustumaan muun muassa erilaisiin kylpyläkohteisiin.

Viihteellinen ja elämyksellinen kävijäkokemus

GoExpo Winter on uudenlainen messutapahtuma, jossa korostuvat visuaalisuus, tunnelma ja elämyksellisyys. Yritysten tuotteiden ja palveluiden lisäksi tapahtumassa on paljon testimahdollisuuksia ja viihteellistä ohjelmaa. Visuaalisesti talvi tuodaan messuhalleihin konkreettisesti lumen ja jään avulla. Lisäksi hyödynnetään Messukeskuksen uutta, virtuaalista, lisätyn todellisuuden AR-sovellusta, joka toteutuu kävijöiden mobiililaitteiden kautta.

Kokonaisvaltaiseen, elämykselliseen messupäivään kuuluu testailua ja treeniä, rentoutumista saunakylässä sekä ruokailu Messukeskuksen ravintolamaailmassa. Illalla siirrytään katsomaan leffoja Vapaalaskufestari- ja Helsinki Adventure Night -alueille, joissa meno jatkuu messujen jälkeen iltabileissä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

www.goexpowinter.fi

Lisätiedot:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Kuvia aiempien vuosien Skiexposta vapaasti median edustajien ja bloggaajien käyttöön Messukeskuksen mediapankista: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
GoExpo Winter tuo talviset elämykset Messukeskukseen. Kuva: Skiexpo 2016, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme