Messukeskus

GoExpon tiedotustilaisuus: Pienillä arjen valinnoilla voi olla isoja vaikutuksia

Jaa

Tervetuloa GoExpon tiedotustilaisuuteen 15.3. Messukeskuksessa Helsingissä: Pienillä arjen valinnoilla voi olla isoja vaikutuksia - sähköpyörä helpottaa arkea ja 15 minuuttia päivässä tekee ihmeitä vuositasolla

Sähköavusteinen tavarapyörä helpottaa arkea. Kuva: GoExpo 2018, Messukeskus
Sähköavusteinen tavarapyörä helpottaa arkea. Kuva: GoExpo 2018, Messukeskus

Aika: pe 15.3. klo 11-12
Paikka: GoExpo Arena, halli 7, Messukeskus, Helsinki
Ilmoittautuminen torstaihin 14.3. mennessä riikka.luomanpaa@messukeskus.com
Tarjolla kevyt lounas.

Ohjelma:

Sähköpyörä helpottaa arkea
Sähköpyöräily tekee työmatkapyöräilystä helpompaa, mahdollistaa pidemmät pyöräretket ja on kätevä apu kauppakassien tai lasten kuljetuksessa. Sähköpyörillä ajellaan myös maastossa, kelillä kuin kelillä.

  • Tunturi-Hellberg, Riku-Pekka Mikkonen

Vuoden pyörä 2019
Suomen Pyöräliitto palkitsee vuoden urheilupyörän ja vuoden arkipyörän

  • Palkinnot jakaa Suomen Pyöräliiton toiminnanjohtaja Matti Koistinen


Haaveista totta 15 minuutissa
Mitä kaikkea voi saavuttaa, jos panostaa siihen vartin joka päivä? Haaveiden toteutuminen voi lähteä vain viidestätoista minuutista päivässä - ja tulokset ovat vuositasolla huimia.

  • Liikuntayrittäjät Jutta Österberg-Hurme ja Sami Hurme

 

Vuoden retkikohde 2019
Tämän vuoden kilpailun teemana on maastopyöräily. Voittaja saa Suomen Messusäätiön 5000 € stipendin.

  • Palkinnon jakaa kilpailun raadin puheenjohtaja Mikko Lamminpää

Suomen suurin liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo järjestetään 15.–17.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Sport, Golf ja Outdoor sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva&Kamera ja Helsinki Horse Fair.

 

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Käytännön ohjeita median edustajille

Näyttely on avoinna:

pe 15.3. klo 12-20 (Kuva&Kamera ammattilaisaika 9-12 ja yleisöaika 12-17)

la 16.3. klo 10-19

su 17.3. klo 10-17

Messukeskuksen Lehdistökeskus palvelee toimittajia seuraavasti:

pe 15.3. klo 8.30-20

la 16.3. klo 10-19

su 17.3. klo 10-17

Akkreditointi ennakkoon http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ tai paikan päällä Messukeskuksen lehdistökeskuksessa. Tapahtuman PRESS-rintakortin saat Lehdistökeskuksesta. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Todisteeksi riittää esim. päätoimittajan allekirjoittama vapaamuotoinen lausunto.

Messukeskus on ottanut vuoden alussa käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-pysäköintijärjestelmän. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueilla on edelleen toimittajille veloituksetonta. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Lehdistökeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.

Messukeskuksen kuvia GoExpo 2018 -tapahtumasta vapaasti toimittajien käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com. Kuvia vuoden 2019 tapahtumasta päivittyy kuvapankkiin tapahtuman aikana.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää

riikka.luomanpaa@messukeskus.com, puh. 050 540 4231

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Riikka Luomapää, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.goexpo.fi

Kuvat

Sähköavusteinen tavarapyörä helpottaa arkea. Kuva: GoExpo 2018, Messukeskus
Sähköavusteinen tavarapyörä helpottaa arkea. Kuva: GoExpo 2018, Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme