Messukeskus

GoExposta haettiin motivaatiota liikkumiseen ja etsittiin uusia lajeja

Jaa

Tänään päättyneet GoExpo-messut tarjosivat kesälajien ystäville mahdollisuuden virittäytyä treenitunnelmiin hyvissä olosuhteissa. Tapahtumassa kävi kolmen päivän aikana yli 44 000 liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostunutta etsimässä motivaatiota ja tutustumassa eri lajeihin.

GoExpossa testattiin pyöriä. Kuva: Messukeskus.
GoExpossa testattiin pyöriä. Kuva: Messukeskus.

Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan 60 % kävijöistä tuli GoExpoon tutustumaan eri lajeihin. Tapahtumassa olikin esillä lajeja monenlaisille liikkujille. Matalan kynnyksen liikuntamuotoja luonnossa edustivat muun muassa retkeily sekä jalan että pyörällä, SUP-lautailu ja frisbeegolf. Muita ulkona harrastettavia lajeja messuilla olivat golf, kalastus ja melonta. Lisäksi esillä oli sisälajeja cheerleadingista ryhmäliikuntaan ja tenniksestä padeliin.

Padel on nelinpelinä pelattava mailapeli, joka yhdistää tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Se on sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja luonteeltaan sosiaalisempi kuin yksilöpelinä pelattavat lajit.

-        GoExpon aikana padeliin kävi tutustumassa useita tuhansia uusia kokeilijoita. Toivomme, että padelista tulisi nuorten freesi juttu, ja pelikentällä kävikin niin lapsiperheitä kuin nuoria aikuisia, kertoo ProPADELin toiminnanjohtaja Piukku Kopiloff tyytyväisenä.

GoExpon avajaispäivänä julkistettiin Vuoden retkikohde 2019 -voittaja, joka on Ylläs. Voittaja sai palkinnoksi Suomen Messusäätiön 5000 euron stipendin sekä osaston GoExpossa.

-        Ihmiset olivat tosi kiinnostuneita Ylläksen pyöräilymahdollisuuksista ja kesäaktiviteeteista. Ylläs tunnetaan talvikohteena, mutta GoExpossa saimme hyvin läpi viestiä kohteemme ympärivuotisista palveluista, kertoo Visit Ylläksen toimitusjohtaja Janne Haarma.

GoExposta haettiin myös motivaatiota liikkumiseen. Tutkimuksen mukaan yli puolet kävijöistä tuli messuille hakemaan lisää liikuntaintoa. Sitä olikin tarjolla paitsi eri lajien, myös inspiroivien luentojen muodossa. Juoksijoita motivoitiin lenkkeilemään ryhmässä ja retkeilijöille ja pyöräilijöille oli tarjolla kiinnostavia kohdevinkkejä. Lisäksi annettiin neuvoja tavoitteiden saavuttamiseen ja treenimotivaation ylläpitämiseen.

Valokuvaaminen ja hevosurheilu täydensivät GoExpon kattausta

Kuva&Kamera-tapahtuman yksi kantava teema oli ”kaikki kuvaa”. Nykypäivänä kuvaamiseen on monia eri vaihtoehtoja, ja messuilla esillä olivat niin kopterikuvaaminen, mobiilivideot kuin paluuta tekevä filmikuvaaminen. Tapahtuman yhteydessä jaetun Finnfoto-palkinnon voitti Asko Vivolin.

GoExpon kanssa samaan aikaan järjestetyillä Helsinki Horse Fair -messuilla esiteltiin hevosurheilun lajeja ja erirotuisia hevosia ja poneja. Tapahtumassa nähtiin este- ja kouluratsastuskisat, ratsastusjousiammuntaa, valjakkoajoa, vikellystä ja talutusratsastusta. Viikonloppuna käytiin myös lukuisia keppihevoskisoja.

Messukeskuksen tulevaa ohjelmistoa ovat 4.-7.4.2019 järjestettävät asumiseen, puutarhaan, mökkeilyyn ja luomuruokaan keskittyvät Kevätmessut ja Lähiruoka&Luomu sekä erityisruokavalioita käsittelevä Lautasella-tapahtuma 5.-6.4.2019. Seuraava liikunnallinen tapahtuma Messukeskuksessa on uusi voima- ja fitness-lajien tapahtuma APCON 23.-25.8.2019.

GoExpo järjestetään seuraavan kerran 28.2.-1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Sport, Outdoor ja Golf -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva&Kamera ja Helsinki Horse Fair

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.goexpo.fi www.facebook.com/goexpo.fi

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Riikka Luomapää, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.goexpo.fi

Kuvat

GoExpossa testattiin pyöriä. Kuva: Messukeskus.
GoExpossa testattiin pyöriä. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Golfmailat testissä GoExpossa. Kuva: Messukeskus.
Golfmailat testissä GoExpossa. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Padel oli suosittu laji GoExpossa. Kuva: Messukeskus.
Padel oli suosittu laji GoExpossa. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Kuva&Kamera-messuilla oli esillä uutuuksia sekä vanhoja filmikameroita. Kuva: Messukeskus.
Kuva&Kamera-messuilla oli esillä uutuuksia sekä vanhoja filmikameroita. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Helsinki Horse Fair esitteli mm. esteratsastusta. Kuva: Messukeskus.
Helsinki Horse Fair esitteli mm. esteratsastusta. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

EMBARGO 21.3. klo 10: Ihmisen parhaaksi -palkinto ensihoidon työn uudistamiselle21.3.2019 10:00:00 EETTiedote

Vuosittain jaettava Ihmisen parhaaksi -palkinto annetaan tänä vuonna Siun Soten ensihoitopalvelulle, jonka Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tuottaa. Ensihoidossa on luotu uusia malleja saattopotilaiden ensihoitoon ja ikäihmisten kotona asumisen tueksi. Lisäksi on kehitetty yhden henkilön ensihoitoyksikkö, joka hoitaa kiireettömiä ensihoidon tehtäviä. Palkinnon arvo on 5000 euroa, ja sen lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca. Palkinto jaetaan Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä torstaina 21.3.

ChemBio Finland 2019 tarjoaa paljon uutta tietoa ympäristöasioista18.3.2019 15:44:11 EETTiedote

Kemia on vahva toimija kiertotaloudessa ja sillä on oma iso roolinsa ympäristön suojeluun liittyvissä asioissa. Uusiutuva energia, ympäristön kemikalisoituminen, kiertotalous, ydinonnettomuudet, uusiutuvat polttoaineet ja luonnosta löytyvät materiaalit ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtuman seminaareissa. ChemBio Finland 2019 -tapahtuma järjestetään 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivän ohjelman kruunaavat kemian nobelistien puheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme