Messukeskus

Golf ja pyöräily vievät matkoille ympäri maailmaa

Jaa

GoExpo tarjoilee liikunnallisia matkailuvaihtoehtoja lähiretkeilystä golfmatkoihin ja pyöräretkeilystä alppivaelluksiin. Kokeneet retkeilijät ja pyöräilijät antavat opastusta retkelle valmistautumiseen ja nautinnolliseen matkantekoon. Golffareille löytyy matkavaihtoehtoja sekä kotimaan lukuisille kentille että ulkomaille. GoExpo järjestetään 15.-17.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Pyöräretkelle voi ottaa mukaan koko perheen. Kuva: Messukeskus.
Pyöräretkelle voi ottaa mukaan koko perheen. Kuva: Messukeskus.

Sähköpyörät helpottavat paitsi työmatkapyöräilijän arkea, myös pyöräretkillä. Suomen ensimmäinen sähköpyörämatkoihin erikoistunut yritys Happy eBikers kertoo, millaisia seikkailuja sähköpyörän päällä pääsee kokemaan, ja miksi pyöräretkelle kannattaisikin valita sähköavusteinen pyörä. Pyörämatkailun konkarit antavat neuvoja, miten pidemmälle pyöräretkelle kannattaa varustautua, ja kertovat, millaisia tilanteita reissuilla on tullut vastaan. Lisäksi esitellään kiinnostavia kotimaan reittejä ja opastetaan, miten sekä pyörää että pyöräilijän vammoja huolletaan tien päällä.

Retkikohteista GoExpossa ovat esillä niin Vuoden retkikohde 2019 voittaja kuin muitakin kiinnostavia kotimaan kohteita. Retkeilijät voivat suunnata myös ulkomaille, jolloin helppo kohde löytyy esimerkiksi Virosta ja Latviasta. Pidempiä reissuja löytyy matkatoimistojen järjestämiltä vaellusmatkoilta, joita tehdään muun muassa Alpeille, Espanjaan tai Kreikkaan. Kalastajille esitellään Ahvenanmaan ja Norjan tarjoamia mahdollisuuksia.

Golffareille kenttävaihtoehtoja kotimaasta ja ulkomailta

Golffareilla on runsaasti valinnanvaraa, jos haluaa vaihtelua pelaamiseen eri kentillä. Kotimaan golfkenttiä esitellään Porvoosta Leville ja Yyteristä Tahkolle. Yhteensä messuilla on mukana 30 kotimaista golfkenttää.

Ulkomaille haaveilevilla golffareilla on mistä valita, sillä golfmatkojen järjestäjiä on messuilla mukana ennätykselliset 13. Esittelyssä on golfkohteita ympäri maailmaa: Viro, Slovenia, Turkki, Espanja, Portugali, Italia, Tsekki, Pohjois-Kypros, Bulgaria, Georgia, Kanariansaaret, Marokko, Dubai, Tunisia, Mauritius, Japani, Arabiemiraatit ja monia muita.

Suomen suurin liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo järjestetään 15.–17.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Sport, Golf ja Outdoor sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva&Kamera ja Helsinki Horse Fair.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Käytännön ohjeita median edustajille

Näyttely on avoinna:

pe 15.3. klo 12-20 (Kuva&Kamera ammattilaisaika 9-12 ja yleisöaika 12-17)

la 16.3. klo 10-19

su 17.3. klo 10-17

Messukeskuksen Lehdistökeskus palvelee toimittajia seuraavasti:

pe 15.3. klo 8.30-20

la 16.3. klo 10-19

su 17.3. klo 10-17

Akkreditointi ennakkoon http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ tai paikan päällä Messukeskuksen lehdistökeskuksessa. Tapahtuman PRESS-rintakortin saat Lehdistökeskuksesta. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Todisteeksi riittää esim. päätoimittajan allekirjoittama vapaamuotoinen lausunto.

Messukeskus on ottanut vuoden alussa käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-pysäköintijärjestelmän. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueilla on edelleen toimittajille veloituksetonta. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Lehdistökeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.

Messukeskuksen kuvia GoExpo 2018 -tapahtumasta vapaasti toimittajien käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com. Kuvia vuoden 2019 tapahtumasta päivittyy kuvapankkiin tapahtuman aikana.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää

riikka.luomanpaa@messukeskus.com, puh. 050 540 4231

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Riikka Luomapää, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.goexpo.fi

Kuvat

Pyöräretkelle voi ottaa mukaan koko perheen. Kuva: Messukeskus.
Pyöräretkelle voi ottaa mukaan koko perheen. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Retkikohteet esittäytyvät GoExpossa. Kuva: Messukeskus.
Retkikohteet esittäytyvät GoExpossa. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Golffareille on GoExpossa esillä paljon erilaisia kenttävaihtoehtoja. Kuva: Messukeskus.
Golffareille on GoExpossa esillä paljon erilaisia kenttävaihtoehtoja. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 14:03:37 EESTTiedote

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa Helsingissä 27.29.4.2021. Tapahtuman ajankohtaa on siirretty kahdella viikolla aiemmin ilmoitetusta, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Messukeskuksessa samaan aikaan PulPaperin kanssa on myös kemian- ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemianalan huippuseminaari Helsinki Chemicals Forum. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

ChemBio Finland 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 13:11:54 EESTTiedote

ChemBio Finland 2021 järjestetään kahden vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.4.2021 ensimmäistä kertaa samanaikaisesti metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-tapahtuman kanssa. Nyt jo toistamiseen ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä on Helsinki Chemicals Forum. Tapahtuman ajankohta siirtyy aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta huhtikuun loppuun, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin kävijöille kuin yrityksillekin. ChemBio Finland –tapahtuma koostuu Kemian Päivien luennoista, bioalan seminaareista ja muusta ohjelmasta sekä kemian ja bioalan näyttelystä, johon viime kerralla osallistui 144 yritystä. ChemBio Finland järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili yli 4 200 ammattilaista. PulPaper 2018:ssa oli yli 9 200 kävijää yli 50 maasta. Tapahtuma käsitti metsäteollisuuden osa-alueet laajasti huomioiden myös pakkaus-, energia- ja kemiante

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuílla synergia toi vahvuutta11.5.2019 16:35:00 EESTTiedote

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingissä esiteltiin neljän vuoden tauon jälkeen kattavasti raskasta kalustoa ja hyötyajoneuvoja. Esillä oli lisäksi trukkeja ja päällirakenteita sekä logistiikka- ja kuljetusalan palveluja. Tapahtuma tavoitti hyvin alan ammattilaiset ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana15 500. Tapahtumaan osallistui 216 yritystä. Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme