MessukeskusMessukeskus

Golfmessuilta parhaat vinkit ja varusteet viheriölle – tapahtuman ohjelma julkaistu

Jaa
Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. järjestettävä Golfmessut tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille ja -tasoisille golfin harrastajille ja lajista kiinnostuneille. Golfmessujen ohjelma on nyt julkaistu tapahtuman nettisivuilla.
Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.  järjestettävien Golfmessujen ohjelma on julkaistu.
Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. järjestettävien Golfmessujen ohjelma on julkaistu.

Golfliiton osastolla on mielenkiintoisia vieraita, tietoiskuja ja inspiroivaa ohjelmaa messujen ajan. Suomi Golf -lavalla nähdään entisiä ja nykyisiä urheilutähtiä, kuten Heikki Kovalainen ja Petra Olli, joille golfista on tullut intohimo. Lavalla seremoniamestareina ja haastattelijoina toimivat ruutukasvo Iiro Harjula ja lajilegenda Mikko Ilonen. Viisinkertainen European Tour -voittaja Ilonen kertoo myös kilpagolfin parhaita poimintoja Suomesta ja maailmalta. Antti Vaalas ja Riku Soravuo saapuvat puolestaan kertomaan Masters-, Ryder Cup ja Major -kilpailuista sekä svingin harhaluuloista. Lavalla kuullaan asiaa myös esimerkiksi speedgolfista, paragolfista sekä golfin uusista sääntömuutoksista.

TrackMan-simulaattorialueella voi kokeilla golfsimulaattoria ja messujen suurella rangella testata eri välinemerkkien uusia tuotteita. Näitä ovat muun muassa Wilsonin tälle vuodelle lanseeraama Dynapower-tuoteperhe, josta on saatavilla kaksi erilaista draiveriversiota, ja Callaway Paradym-mallin raudat, joissa on tekoälyn avulla suunniteltu lyöntipinta. Asiantuntijat auttavat löytämään jokaiselle golfarille juuri omaan svingiin sopivat mailat.

Messuilla on myös tietoa erilaisista valmennusryhmistä ja golfkouluista. MR Golf school viihdyttää lavalla messukansaa kiinnostavilla vierailla ja antaa pikatunteja ja svingivinkkejä tulevaan kauteen. Golfmessuilla kävijät pääsevät tutustumaan myös ammattilaisgolfareidenkin suosimaan StickMobility-harjoitteluun, joka yhdistää nivelten liikkumisen, voimaharjoittelun ja syvän fyysisen venytyksen. 

Golfmessujen koko ohjelma on julkaistu tapahtuman nettisivuilla www.golfmessut.fi. Tapahtuman järjestävät Messukeskuksen kanssa yhteistyössä GoGolf ja Golfliitto.

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, OutdoorExpon ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa. Kevätmessut, OutdoorExpo ja Lähiruoka & luomu avautuvat jo to 30.3.

www.golfmessut.fi  #golfmessut2023

Lisätietoja:

Helsingin Messukeskus, Antti Karjunen, viestinnän asiantuntija, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

GoGolf, Joonas Salonaho, vastaava tuottaja, p. 050 383 5435, joonas@gogolf.fi

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan joko ennakkoon osoitteessa http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi tai paikan päällä Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs).

Kuvia Messukeskuksen aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.  järjestettävien Golfmessujen ohjelma on julkaistu.
Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. järjestettävien Golfmessujen ohjelma on julkaistu.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme