MessukeskusMessukeskus

Golfmessut starttaa golfkauden – tapahtumasta vinkkejä aloittelijoille ja konkareille

Jaa
Suomen suurin golftapahtuma houkuttelee kävijöikseen sekä lajin jo löytäneitä harrastajia että golfin aloittamista suunnittelevia. Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, OutdoorExpon ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa.
Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023.
Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023.

Golfmessut tarjoaa inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa muun muassa uudistetuista säännöistä, kilpagolfin huippukohdista ja golfin terveysvaikutuksista. Lajitietouden ja tuotetarjousten ohessa messuilla voi kokeilla erilaisia uutuusvälineitä ja palveluja, minkä lisäksi golfin aloittamisesta kiinnostuneille on tarjolla oma Aloita Golf -alue. Golf on harrastuksena monipuolinen ja sopii hyvin erilaisille liikkujille.

 – On monta tapaa pelata golfia, ja jokaiselle löytyy omansa. Golfmessuilla haluamme kannustaa kaikkia kokeilemaan lajia ennakkoluulottomasti. Golfin pelaaminen on hyvää rasvanpolttoa eikä siihen liity samanlaisia loukkaantumisriskejä kuin joihinkin muihin lajeihin. Tutkimuksissa on todettu, että golfarit elävät keskimäärin viisi vuotta pidempään kuin vastaavassa elämäntilanteessa olevat ei-golfarit, sanoo Golfliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Kimmo Rantamäki

Golf on suosittu laji ja Golfliitto Suomen suurin urheilujärjestö 155 000 rekisteröityneellä pelaajalla. Harrastajamäärät ovat olleet viime vuosina kasvussa. Terveysvaikutusten lisäksi golf tuo myös muunlaisia hyötyjä yhteiskuntaan.

– Viimeisen kolmen vuoden aikana golfharrastuksen on aloittanut yli 40 000 uutta pelaajaa. Golf on yhteiskunnallisestikin merkittävä laji, sillä se tuottaa hyötyjä yhteiskunnan eri osa-alueille noin 603 miljoonaa euroa vuosittain, Rantamäki kertoo.

Golfliiton ja Suomen Liikuntatieteellisen Seuran tutkijoiden vuoden 2022 lopussa teettämän SROI-analyysin (Social Return of Investment) mukaan 603 miljoonan kokonaishyödystä puhtaasti terveyshyötyjen mukanaan tuomia säästöjä on vähintään 80 miljoonaa euron verran. Tuloksista selviää myös, että golfia harrastetaan pitkään ja golfin terveyshyödyt ovat merkittäviä jo yhden kierroksen viikossa pelaaville.

– Kannattaa rohkeasti tutustua lajiin ja tulla kokeilemaan sitä. Toisin kuin joskus saatetaan ajatella, golf ei ole kallis harrastus. Pelin pariin pääsee kätevästi ja omanlaista peliseuraa löytyy varmasti, vaikkei tuttavapiiristä vielä löytyisikään golfareita, Rantamäki kannustaa.

Golfliitto on yksi Golfmessujen yhteistyökumppaneista ja lähettää kutsun tapahtumaan kaikille kahden viime vuoden aikana Green Cardin suorittaneille. 

Golfmessujen ohjelma kokonaisuudessaan julkistetaan 20.2. Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, OutdoorExpon ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa. Kevätmessut, OutdoorExpo ja Lähiruoka & luomu avautuvat jo to 30.3.

www.golfmessut.fi #golfmessut2023


Lisätietoja:

Suomen Golfliitto, Kimmo Rantamäki, Head of Sales and Marketing, p. 050 541 7577, kimmo.rantamaki@golf.fi

Helsingin Messukeskus, Antti Karjunen, viestinnän asiantuntija, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Kuvia Messukeskuksen aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023.
Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevään etkot alkavat Kevätmessuilta torstaina – tuoreen tutkimuksen mukaan nuoret ovat entistä kiinnostuneempia keittiöpuutarhoista28.3.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kevätmessuilla juhlistetaan torstaista sunnuntaihin pian alkavaa kevätkautta ja tulevaa kesää. Upeasti uudistunut Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteettaja esitellen.

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme