Gorilla Sports on Suomen suurimpia kuntosalivälineiden verkkokauppoja

Jaa

Kaikilla tulisi olla mahdollisuus monipuoliseen treenaamiseen kotona. Gorilla Sports on ottanut tehtäväkseen tarjota asiakkailleen laadukkaat kuntosalilaitteet, joihin kaikilla on varaa.

Yhtiön perustamisesta saakka Gorilla Sportsin tavoitteena on ollut tuoda markkinoille kuntosalilaitteet joihin kaikilla olisi varaa. Gorilla Sportsin ideologialle on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus pitää kuntoaan yllä kotona, ilman kuntosalien kalliita kuukausimaksuja.

Tärkeää on myös kuntosalilaitteiden kestävyys. Heikkolaatuiset kuntosalivälineet maksavat pitkässä juoksussa enemmän rahaa kuin tuovat hyötyä. Ne ovat myös treenaajan terveydelle vaaraksi. Gorilla Sports takaa tuotteidensa laadun antamalla kaikille tuotteille 24 kuukauden takuun.

Oman tuotannon ansiosta Gorilla Sports voi valmistaa laadukkaat ja kestävät kuntosalilaitteet, pitäen samalla kustannukset minimissään.

Globaali brändi toimii jo 9 Euroopan maassa, joista saadaan valtavasti kokemusta sekä palautetta, joka auttaa yritystä parantamaan palvelunsa laatua jatkuvasti. 

Kaikki salilaitteet kotiin – etuovelle kannettuna

Treenaaminen on aina yksilöllistä, ja sen takia myös Gorilla Sports verkkokaupan yrittäjille on tärkeää tarjota asiakkailleen kaikki kuntosalilaitteet joita kotisalilla tarvitsee.

Helposti pieneenkin tilaan mahtuvat käsipainot ja kahvakuulat ovat alusta alkaen olleet verkkokaupan suosituimpia tuotteita. Kauppa tarjoaa kuitenkin kattavan kattauksen tuotteita, joilla kuka tahansa voi perustaa laadukkaan kotisalin edullisesti. Suuremmista tuotteista erityisesti kuntopyörät ovat olleet erityisesti asiakkaiden mieleen.

Satojen tuotteiden valikoimasta löytyy myös joogatarvikkeet, crosstraining tuotteet, hierontarullat ja monipuolinen valikoima laitteita cardiotreeniin.

Suuren valikoiman, pitkän takuun sekä joustavien maksutapojen ansiosta Gorilla Sports on täydellinen ostospaikka kaikille, jotka haluavat pitää huolta kunnostaan. 

Gorilla Sports tekee myös yhteistyötä liikunta-alan ammattilaisten kanssa, jotta asiakkaille voidaan tarjota laadukkaita treeniohjeita ja -ohjelmia.

Kahvakuulat suosituin kuntoilutuote

Kotona treenaaminen on myös ajankäytöllisesti tehokasta. Kun kuntosalilaitteet löytyy kotoa, ei tarvitse käyttää aikaa salille matkustamiseen. Laitteisiin ei myöskään tarvitse koskaan jonottaa, ja ovat käytettävissä juuri silloin kun haluaa.

Monille tila aiheuttaa kuitenkin päänvaivaa, vaikka kotona treenaaminen kiinnostaakin. Myös pienemmässä asunnossa treenaaminen on kuitenkin erittäin mahdollista. Gorilla Sportsin suosituin tuote, kahvakuulat, ovat täydellinen vaihtoehto treenamisen aloitteluun sekä pieniin asuntoihin.

Jo yhdellä kahvakuulalla pääsee hyvin sisään liikuntamuodon tarjoamiin mahdollisuuksiin, kunhan kahvakuulan paino on valittu huolella. Miehille suositellaan 16 kg kahvakuulaa, ja naisille 8 kg kahvakuulaa. Aloittelijat voivat kuitenkin valita myös kevyempiä malleja. 

Kahvakuulat ovat jo hetken aikaa kasvattanu suosiotaan kotitreenaajien keskuudessa. Kahvakuulan avulla koko kropan treenaminen on mahdollista missä tahansa. Jo 15 minuutin kahvakuulatreenillä saa hien pintaan ja kunnon kasvamaan.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Preeco Trading Oy
Aleksanterinkatu 26 A
15140 LAHTI

03 41092920https://preeco.fi/

 

Preeco Trading Oy on Suomen suurin pelkästään verkossa toimiva verkkokauppayhtiö. Sen omistus on 100% suomalainen ja yhteensä omistajia on 4 henkilöä: Henrik, Jani, Juha-Matti ja Juho. Sen tavoitteena on pysyä Suomen markkinoilla ja syrjäyttää ulkomainen Suomeen tuleva kasvava verkkokauppojen kilpailu. Sen aseita ulkomaalaista kilpailua vastaan on nopea toimitus, laadukas "in-house" tekeminen ja Suomen halvimmat hinnat(osassa tuotekategorioista).

Yrityksen suurin verkkokauppa on preeco.fi, se on sekatavarakauppa ja sen tavoite on tarjota tuotteet Suomen halvimpaan hintaan. Preeco.fi verkkokaupassa myydään paljon tarvikkeita pihalle, lasten tarvikkeita, eläintarvikkeita ja työkaluja. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2012 ja sen valikoima on aina ollut todella laaja. Verkkokaupallamme on varasto Lahdessa, josta pääasiassa tilauksemme lähtevät. Toimitusaika on Suomen sisällä noin 1-2 arkipäivää tilauksesta.

Yrityksemme toinen verkkokauppa on gorillasports.fi. Se on kuntosalitarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, jonka tuotteita saa vain gorillasports.fi verkkokaupasta. Senkin tavoitteena on olla Suomen halvin kuntosalituotteiden verkkokauppa ja olemmekin onnistuneet siinä erittäin hyvin. Tuotteemme lähtevät pääsääntöisesti meidän Saksan varastolta ja toimitusaika on noin 7 päivää.

Myös suomalainen voi olla halpa! Joten kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä ja tilaat meiltä!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Preeco Trading Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme