GOS Consulting Oy

GOS Consultingin toimitusjohtaja vaihtuu ja kasvu kiihtyy

Jaa

Kauppatieteiden maisteri Aki Tusa on aloittanut GOSsin toimitusjohtajana 1.1.2021.

Toimitusjohtajan paikalta hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvä Miika Hakola avaa GOSsin ensimmäistä viittä vuotta seuraavasti. ”GOS on kasvanut heti perustamisesta lähtien voimakkaasti, yhden hengen yrityksestä 40 hengen asiantuntijaorganisaatioksi. Olemme tässä ajassa rakentaneet kattavan rahoituksen ja taloushallinnon palvelutalon ja viimeisimpänä saatiin viime toukokuussa lanseerattua kohtuullisen koron lainarahasto yrityksille.”

Kasvu ja koko ajan ennakoivasti kehittyvät palvelut haastavat organisaatiota entistäkin dynaamisempaan toimintaan. Tässä vaiheessa onkin luontevaa vaihtaa viestinkapulan viejää ja näin ollen Aki Tusa aloittaa GOS Consultingin toimitusjohtajana. ”Kasvun hallitseminen edellyttää organisaatiolta kykyä jatkuvaan muutokseen. On mahtavaa saada Akin tasoinen tekijä johtamaan GOSsin seuraavaa vaihetta. Akin toimipiste on Helsingissä, joten tulemme jatkossa näkymään entistä voimakkaammin myös pääkaupunkiseudulla” Hakola täräyttää.  

Tulevaisuus näyttää jo nyt erittäin valoisalta ja Aki maalaakin saman tien selkeät vahvuudet toiminnalle. ”Ensiksi iso kiitos osakaskollegoille luottamuksesta. Miikan siirtyessä hallituksen puheenjohtajaksi, on mahtava päästä jatkamaan vahvalle pohjalle hienosti rakennettua kasvua. Parasta on, että samalla ryhmällä painetaan eteenpäin jatkossakin ja Miika on edelleen mukana operatiivisessa toiminnassamme. Nyt vauhtia vaan kiihdytetään lisää. Jatkossa tulemme profiloitumaan entistä vahvemmin digitalisaatiota hyödyntäväksi Corporate Finance taloksi. Nojaamme ajantasaiseen, yrityksistä saatavaan talous- ja kirjanpitodataan ja sen hyödyntämiseen yritysten liiketoiminnan mallintamisessa, unohtamatta tulevaisuuteen katsovan analyysisaamisen keskeistä merkitystä. Yrityksen kassavirta-analyysi, kyky ennustaa yrityksen likviditeettitarpeita sekä relevanttien rahoitusinstrumenttien tunnistaminen ja soveltaminen on ydinosaamistamme jatkossakin. Tulemme jatkamaan voimakasta kasvua niin yritysrahoituksen, yritystutkimuksen kuin tilitoimistopalveluidenkin saralla.”

”Pitkän uran jälkeen listatuissa pankeissa on ollut hienoa huomata, miten uusia teknologioita hyödyntävä ketterä toimija pystyy tuottamaan lisäarvoa koko taloushallinnon ja rahoituksen ketjuun. Osaamisestamme pääsevät hyötymään sekä omat asiakkaamme että muut sidosryhmämme kuten pankit, pääomasijoittajat sekä julkisen puolen toimijat kuten Finnvera, Business Finland, TESI jne. Esimerkiksi erilaiset analyysit voidaan tehdä kaikki asiakkaan toimialaan liittyvät nyanssit huomioiden. Rahoitukseen voidaan puolestaan käyttää joko GOSsin omaa rahastoa tai muita rahoituslähteitä. Missiomme on rahoitusmarkkinoiden tehokkuuden parantaminen”, Aki päättää.

Aki Tusa Infobox

 • s. 1975
 • Kauppatieteiden maisteri (Helsingin Kauppakorkeakoulu 2001)
 • Asun Espoossa, vaimo + kaksi lasta
 • Rahoitusalalla yritysrahoituksen parissa vuodesta 2003, asiantuntija- ja johtotehtävissä
  • GOS Consulting Oy, osakas 10/2019->
  • Collector Bank maajohtaja 1/2017-10/2019
  • Nordea Rahoitus Suomi Oy, Head of Credit, johtoryhmän jäsen 3/2016-12/2016
  • Nordea Pankki Suomi Oyj, luottojohtaja 12/2010-2/2016
  • Nordea Pankki Suomi Oyj, yritystutkija 6/2005-12/2010
 • Harrastukset: maastopyöräily, juoksu, kamppailulajit

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

GOS Consulting Oy
Hallituskatu 13-17 D
90100 Oulu

http://www.gos.fi

GOS Consulting on vuonna 2015 perustettu, nopeasti kasvava rahoituksen ja taloushallinnon asiantuntijayritys, jonka toimipisteissä Oulussa, Turussa ja Helsingissä työskentelee tällä hetkellä n. 40 ammattilaista. GOS tarjoaa asiakkailleen kirjanpidon, raportoinnin ja rahoituksen palveluita kokonaisvaltaisesti. GOS yhdistää kaikki palvelualueensa yhdeksi uniikiksi kokonaisuudeksi, jolloin asiakas saa kaikki tarvitsemansa taloushallinnon ja rahoituksen tarpeet yhdestä paikasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta GOS Consulting Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme