Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia on avannut maksuttoman palvelun etäohjauksen tueksi

Jaa

Moni opettaja painiskelee nyt etäohjauksessa syntyvien pulmien kanssa. Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu on avannut uuden palvelun, joka tarjoaa nopeaa apua ongelmiin. Etäpedahelp-palvelusta saa maksutonta pedagogista apua kevään 2020 aikana, kun kyse on etäopetuksesta tai -ohjauksesta.

 Palvelu on suunnattu ensisijaisesti ammattikorkeakoulujen opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Jos oppilaitoksessa on akuutteja ja nopeasti ratkaistavissa olevia opetukseen liittyviä kysymyksiä tai muuta kehitettävää, palvelusta voi saada tukea ja vinkkejä. Ammatillinen opettajakorkeakoulu etsii nopeasti vertaisopettajan opettajakorkeakoulun tiimistä tai Haaga-Helian digipedamentoreista.

Etäpedahelp voi olla esimerkiksi pedagogisia vinkkejä ja materiaalia, mutta myös vertaistukea moneen opetustilanteeseen: etäopetuksen ja -ohjauksen suunnitteluun, toiminnallisten menetelmien käyttöön, arviointiin tai haastavan opetustilanteen purkuun. Palvelusta voi saada myös Haaga-Helian digipedamentorin antamaa tukea verkkototeutuksen suunnitteluun ja verkkoympäristöön rakentamiseen.

Yhteystiedot:

Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu, s-posti aokk.tako@haaga-helia.fi tai
koulutuspäällikkö Jutta Paukkonen, s-posti jutta.paukkonen@haaga.helia.fi, puh. 040 488 7003.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

EduExcellence ja Helsinki Business College avaavat toisen asteen koulutusviennin – päänavaajana marokkolainen opiskelijaryhmä ja ammatillinen pätevyys liiketaloudessa1.6.2020 15:37:12 EESTTiedote

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen koulutusvientiorganisaatio EduExcellence ja marokkolainen konsultointi- ja koulutusyritys Akademia Scandinavia Private Sarl AU ovat solmineet kaupallisen yhteistyösopimuksen tutkinto-ohjelmien järjestämisestä Suomessa. Liiketalouden ammatilliseen pätevyyteen kouluttavan ohjelman toteuttaa Helsinki Business College (HBC) ja ensimmäisen ryhmän 1,5 vuoden tutkinto-ohjelma käynnistyy elokuussa.

Asiakaslähtöinen toiminta, digitaalisten työvälineiden hyödyntäminen ja hyvä vuorovaikutus yhdistävät menestyneitä myyntiorganisaatioita28.4.2020 14:48:43 EESTTiedote

Jo kymmenettä kertaa järjestetyn Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun kautta saadut tutkimustulokset vahvistavat näkemystä siitä, mitkä tekijät yhdistävät menestyviä myyntiorganisaatioita sekä mihin suuntaan ala on kehittymässä. Kolmiosaisen kilpailun avulla arvioitiin kilpailijayritysten myyntistrategiaa, myynnin johtamista, myyntityötä, asiakasosaamista sekä myynnin toimintoja ja työkaluja. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun organisoima kilpailu järjestettiin nyt 10. kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme