Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

​Haaga-Helia sai ensimmäisenä suomalaisena organisaationa THE-ICE-laatuleiman

Jaa

THE-ICE-arviointilautakunnan ja hallituksen suosituksen perusteella Haaga-Helialle on myönnetty THE-ICE-laatusertifikaatti (Committed to Quality, C2Q). Laatuleima annettiin Haaga-Helian Hospitality, Tourism and Experience Management -koulutukselle, josta vastaa Haaga-Helian tutkintojohtaja Risto Karmavuo.

Haaga-Helia on akkreditoinnin myötä Suomen ensimmäinen THE-ICE-jäsen. Laatuleiman lisäksi C2Q-jäsenyys tarjoaa Haaga-Helialle monia etuja kuten mahdollisuuden osallistua vuosittaiseen THE-ICE International Student Barometer (ISBSB) -tyytyväisyystutkimukseen.

THE-ICE​ (The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education)​ on vuonna 2004 perustettu kansainvälinen matkailu- ja vieraanvaraisuusalan koulutuksen huippukeskus, joka edistää alan koulutuksen ​huippuosaamista ja laatua sekä kehittää sen vertailuanalyysia. Nykyään THE-ICE on maailmanlaajuinen organisaatio, jonka verkostoon kuuluu 37 jäsentä 19 maasta 4 mantereelta. Se myöntää laatutunnustuksia julkisille ja yksityisille yliopistoille, hotellialan kouluille, instituutioille ja ammattikorkeakouluille, jotka edistävät alan koulutuksen kasvua ja monimuotoisuutta. Muut THE-ICE-akkreditoidut oppilaitokset löydät tästä linkistä​.

- ​Kansainvälisyys on vahvasti Haaga-Helian dna:ssa. Tämä laatuleima palvelee koko korkeakoulua ja aivan erityisesti opiskelijoitamme. Kaikki kehitystyö Haaga-Heliassa tehdään opiskelijoiden eteen, toteaa Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko

Haaga-Helia odottaa aktiivista yhteistyöstä THE-ICE:n sekä sen maailmanlaajuisen verkoston kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme