Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa ennätysmäärä suorituksia – opintopisteitä tahkottiin jopa 66 % enemmän kuin edeltävänä vuotena

Jaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun avoin ammattikorkeakoulu rikkoi jälleen ennätyksiä. Samalla se nousi suoritettujen opintopisteiden määrällä mitattuna Suomen kolmanneksi suurimmaksi avoimeksi ammattikorkeakouluksi.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun avointen opintojen suosio jatkaa kasvuaan.

Avoimessa suoritettiin viime vuonna yhteensä 46 950 opintopistettä, joka on jopa 66 % enemmän kuin vuonna 2020. Samaan aikaan myös avoimessa opiskelevien opiskelijoiden määrä nousi 574 opiskelijalla eli noin 20 prosentilla.

Haaga-Helian osaamisjohtaja Anu Moision mukaan kyseessä on pitkään jatkunut trendi.

- Muuttuvaa työelämä vaatii alati enemmän ja moni haluaa pitää osaamisensa ajan tasalla. Lisäksi mukana on myös sellaisia ihmisiä, jotka harrastavat elinikäistä opiskelua tai tähtäävät kohti tutkintoa, hän sanoo.

Viime vuoden selkeästi suosituimmiksi opinnoiksi nousivat niin kutsutut polkuopinnot, joiden avulla voi hakea tutkintokoulutukseen avoimen väylän kautta ilman valintakokeita.

Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa korkeakouluopintoja voivat suorittaa kaikki pohjakoulutuksesta riippumatta. Tuloksellinen ja menestyksekäs opiskelu vaatii kuitenkin hyviä oppimisvalmiuksia sekä riittävää suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoja voi suorittaa oman elämäntilanteen mukaan. Työelämässä tarvittavien osaamisten päivittäminen käy joustavasti työn ohessa, ja usein tarjolla on useita erilaisia suoritustapoja.

Kevään ja kesän opintojaksoilla on vielä tilaa, joten kannattaa ilmoittautua mukaan. Lisää tietoa avoimesta ammattikorkeakoulusta sekä opinnoista löydät osoitteesta:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jos ikäihminen ei pääse oopperaan, tuodaan ooppera heille kotiin – virtuaalinen HomeOpera esteettömien kulttuurielämysten edelläkävijänä13.5.2022 16:21:05 EEST | Tiedote

Foibekartanossa järjestetään keskiviikkona 18. toukokuuta ilahduttava oopperaelämys, kun Kansallisoopperan Koko Karita -esitys heijastetaan kartanon ikääntyneiden asukkaiden iloksi sen Päätalon salin valkokankaalle. Tapahtumatila koristellaan punaisella matolla, kukka-asetelmilla sekä antiikilla, jotta kokemus olisi mahdollisimman autenttinen. Tarjolla on myös juhlapukuja ja ehostusta niitä kaipaaville. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme