Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian urheiluvalmennuksen koulutusohjelma sai ICCE:n tunnustuksen erinomaisuudesta

Jaa

Haaga-Helian englanninkieliselle urheiluvalmennuksen ja johtamisen koulutusohjelmalle on myönnetty toisena maailmassa ICCE:n Full Endorsemet -tunnustus. Kyseessä on auditoinnin tuloksena annettu ainutlaatuinen ja korkean luokan tunnustus, joka kertoo koulutusohjelman erinomaisuudesta.

ICCE:n (International Council for Coaching Excellence) arviointipaneeli on päättänyt yksimielisesti myöntää Haaga-Helian Sports Coaching and Management -koulutusohjelmalle kansainvälisesti ainutlaatuisen laatutunnustuksen. Haaga-Helian saaman tunnustuksen myötä maailmassa on kaksi korkeakoulua, joille on myönnetty ICCE:n Full Endorsement -tunnustus urheiluvalmennuksen alueella. Toinen tunnustuksen saaneista korkeakouluista on australialainen La Trobe University, joten Haaga-Helia on samalla Euroopan ensimmäinen korkeakoulu, joka on saavuttanut tämän tason auditointituloksen.

– Tämä tunnustus on palkinto osaavan henkilöstömme pitkäjänteisestä työstä. Meille on tärkeää, että opiskelijamme kehittyvät opintojensa aikana sekä ihmisinä että urheilun ammattilaisina ja pystyvät toiminnallaan edistämään urheilijalähtöistä valmennuskulttuuria eri puolilla maailmaa, toteaa koulutuksesta vastaava tutkintojohtaja Teppo Rantala.

Englanninkielinen Sports Coaching and Management -koulutusohjelma valmistaa opiskelijoita urheiluvalmennuksen ja -johtamisen ammattilaisiksi. Auditoinnissa koulutusohjelman opetussuunnitelmaa ja toimintatapoja arvioitiin suhteessa ICCE:n kansainvälisiin urheiluvalmentajan kandidaatintutkinnon osaamistavoitteisiin ja standardeihin. Kaksi riippumatonta arvioijaa antoi koulutusohjelmalle erinomaisen 85 %:n onnistumiskeskiarvon.

Haaga-Helia saa tunnustuksen myötä käyttää koulutusohjelmansa yhteydessä titteliä “ICCE Endorsed at FULL Level”.

ICCE on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävänä on johtaa ja kehittää urheiluvalmennusta maailmanlaajuisesti. Vuonna 1997 perustetun organisaation jäsenet pyrkivät parantamaan urheiluvalmennuksen laatua kaikilla sen tasoilla. Tänä päivänä ICCE edustaa yli 50 maata urheiluvalmennuksen saralla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia kehittämään pandemiasta kärsineen matkailualan osaamista ja nuorten työllistymistä31.3.2021 07:52:54 EEST | Tiedote

Haaga-Helia kehittää MODULE-hankkeessa jatkuvan oppimisen mallin, jolla edistetään matkailusektorin työvoiman osaamista ja tuetaan nuorten työllistymistä covid-19-kriisin aikana. Tavoitteena on luoda uusi ja ketterä järjestelmä, joka edistää alan koulutuksista valmistuvien nuorten työllistymistä ja tarjoaa samalla matkailu- ja ravintola-alan yrityksille oikeanlaista osaamista.

Selkeämmät uratoiveet ja oman osaamisen arvostaminen avaavat tradenominaisille oven kohti merkityksellistä työuraa19.3.2021 09:01:19 EET | Tiedote

Tradenominaisten omien uratoiveiden ja -haaveiden selkeyttäminen ja oman osaamisen arvostaminen ovat keskeisiä avaimia kohti monipuolista, palkitsevaa ja merkityksellistä työuraa. Tämä kävi ilmi Tradenomien teettämästä ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun toteuttamasta tutkimuksesta. Yrittäjyys- ja palkkaneuvottelutaitojen harjoittelu antaa lisää potkua tradenominaisten urakehitykseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme