Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Haagan Isonnevan alueen rakentaminen alkaa

Jaa

Helsingin kaupunki aloittaa Etelä-Haagassa, Isonnevan alueella pohjarakennustyöt sekä katujen ja puistoraittien rakennustyöt. Rakennustyöt sijoittuvat Haaganpuiston pohjoisosaan, Loja Saarisen polulle, Eliel Saarisen polulle, sekä Lärkaninpolulle. Haaganpuistossa tehdään maanleikkaustöitä.

Polkujen osalla tehdään pohjanvahvistus- ja vesihuoltotöitä sekä rakenteita.

Alueet viimeistellään uusien asuinkortteleiden valmistumisen myötä. Korttelit rakentuvat Haaganpuiston ja Loja Saarisen polun väliselle alueelle. Uudet polut aiheuttavat vähäisiä muutoksia Isonnevantiellä ja Eliel Saarisen tiellä.

Nyt tehtävät rakennustyöt valmistuvat alueella loppuvuodesta 2018. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija: Stara, tuotantopäällikkö Eila Hägg, puh. 09 310 70042 Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala: Jarmo Ahonen, puh. 09 310 38624 (rakentaminen), Petra Rantalainen, puh. 09 310 39795 (suunnitelmat).
Sähköposti kaikille: etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Kuvat

Haagan Isonnevan alueen suunnitelmakuva
Haagan Isonnevan alueen suunnitelmakuva
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Halloween tuo Teurastamon verisen historian hetkeksi tähän päivään19.10.2017 08:00Tiedote

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna 3.–4. marraskuuta todelliseksi kauhun tyyssijaksi. Teurastamon Kellohallin katosta roikkui vielä 25 vuotta sitten ruhoja ja teurastajien lihaveitset iskeytyivät leikkuupöytiin. Näihin tunnelmiin palataan jälleen, kun elävät kuolleet vaeltavat Kellohallissa ja After Dark Helsinki tuo karmivan kauhukierroksen Teurastamon vanhaan suolikellariin 2.–4. marraskuuta.

Helsingin ja Espoon yhteishanke kaupunkien pienvesistöjen vedenlaadun parantamiseksi käynnistyy18.10.2017 10:28Tiedote

Helsingin ja Espoon kaupunkien Kaupunkivesistöt kuntoon -hankkeessa tavoitteena on Maunulanpuroon ja Otsolahteen johdettavien hulevesien vedenlaadun parantaminen. Molemmissa kohteissa on tarkoitus puhdistaa hulevettä ravinteista ja haitallisista aineista luonnonmukaisin menetelmin ennen sen päätymistä vesistöön. Hankkeelle on ympäristöministeriön toimesta myönnetty hallituksen kärkihankerahaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme