Vaasan kaupunki - Vasa stad

Haaste vaasalaisille toimijoille: Miten huomioimme miehet Miesten Viikolla 8.-14.11.

Jaa

Miesten Viikko on vuosittainen teemaviikko, jolloin ympäri Suomea järjestetään miesten hyvinvointia tukevaa toimintaa ja tapahtumia. Haastamme nyt vaasalaiset toimijat mukaan huomioimaan teemaviikon eli miehet - tavalla tai toisella. Ilmoita tapahtumasi mukaan 25.10. mennessä!

Kuva: Christoffer Björklund/ Vaasan kaupunki
Kuva: Christoffer Björklund/ Vaasan kaupunki

Miesten viikkoa vietetään tänä vuonna 8.-14.11.2021. Teemaviikolla nostetaan esiin miesten hyvinvoinnin lisäksi myös miehiä koskevia yhteiskunnallisia teemoja.

Jos teillä on toimintaa Miesten Viikolla, niin laittakaa tietonne ma 25.10.2021 mennessä Vaasan kaupungin terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsenelle: hanna-mari.joutsen@vaasa.fi. Koostamme Miesten Viikon tapahtumat Vaasan kaupungin tiedotteeseen vaasa.fi –sivuille ja nostamme teemaviikon Vaasan kaupungin sosiaalisen median kanavissa: Facebookissa ja Twitterissä.

Jos haluatte jakaa tapahtuman myös valtakunnallisesti, käykää tutustumassa Miessakit ry:n www.miestenviikko.fi –sivustoon ja täyttämässä tapahtumailmoituslomake tai lähettäkää tietoa tapahtumasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsen, puh. 040 182 3921,
hanna-mari.joutsen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Christoffer Björklund/ Vaasan kaupunki
Kuva: Christoffer Björklund/ Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Liftis linjenät har offentliggjorts – de nya linjerna möjliggör smidigare resor än tidigare28.10.2021 12:43:09 EEST | Tiedote

Vasa stads och Korsholms kommuns gemensamma regionala kollektivtrafik, Lifti, inleder sin verksamhet i augusti nästa år. Förnyelsen siktar till att det ska bli smidigare än tidigare att göra resor, att resetiderna ska bli kortare och att turintervallen i synnerhet under rusningstid ska bli tätare. Liftis linjenät offentliggörs redan nu, så att invånarna hinner bekanta sig med de nya rutterna i god tid.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme