Folkhälsans Förbund rfFolkhälsans Förbund rf

Haastetta Solvalla Swimrun - kilpailussa!

Jaa

Lauantaina 16.9.2017 Espoon Nuuksiossa järjestetään jo neljännen kerran Solvalla Swimrun kilpailu. Solvalla Swimrun kilpailussa on kolme kisamatkaa: ÖtillÖ Merit Race, Endurance ja Sprint. Järjestäjänä toimii Solvallan Urheiluopisto.

Solvalla Swimrun on osa ÖTILLÖ Merit Race-kilpailusarjaa kaudella 2018 ja Swimrun Finland 2017 tourin päätöskilpailu.

Tietoa kilpailumatkoista:

-Solvalla Swimrun ÖTILLÖ Merit Race on 38,8 kilometriä, josta 5,8 kilometrin matka taitetaan uimalla.

-Solvalla Swimrun Endurance on uusi kisamatka kaudelle 2017. Endurance-osuus on matkaltaan pidempi ja haasteeltaan haastavampi kun sprintti-osuus, mutta kevyempi kuin täysmatka. Matkan pituus on n. 24,4 km, josta 3,4 km on uintia.

-Solvalla Swimrun Sprint kilpailun pituus on 14,4 km, josta juoksua on 12 km ja uintia 2,4 km.

Swimrun on kilpailu, jossa kilpaillaan pareittain. Kukin pari juoksee maastossa yhdeltä järveltä toiselle, jonka jälkeen uivat järven yli. Solvalla Swimrun järjestetään erittäin vaativassa, vaihtelevassa ja hyvin kauniissa suomalaisessa metsämaastossa Nuuksion

Solvalla Swimrun - kisamatkoissa sarjoja on kolme: naisten, miesten sekä mixed-sarja.

Lisätietoja kilpailusta www.solvallaswimrun.com.

Yhteyshenkilöt

Mats Almqvist
Kilpailupäällikkö
040 571 3422
Solvalla.Swimrun@folkhalsan.fi.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Folkhälsans Förbund rf
Folkhälsans Förbund rf
Paasikivenkatu 4
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Folkhälsans Förbund rf

Resurscentret Föregångarna och det svenskspråkiga ungdoms- och arbetsverkstadsnätverket får ett omfattande statligt projektstöd4.1.2018 10:36Tiedote

I slutet av december meddelade Undervisnings- och kulturministeriet att arbetsverkstaden och resurscentret Föregångarna tillsammans med ULA (Nationella verkstadsföreningen TPY:s svenskspråkiga nätverk bestående av 13 arbetsverkstäder) beviljas 240 000 € för projektet ”Från hobby till jobb”. Projektet stöder ungas möjlighet att utveckla en hobby för att indirekt förkorta steget till studier eller jobb.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme