MessukeskusMessukeskus

Habitare yhteistyöhön kansainvälisen Wild at Heart -näyttelyn kanssa

Jaa

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare kansainvälistyy entisestään, kun Habitare on osa kansainvälistä Wild at Heart -näyttelyä. Tero Kuitusen kuratoima näyttely tulee esille Wieniin, Budapestiin, Tukholmaan ja Tokioon. Kiertue huipentuu ensi syksynä, kun näyttely on esillä Habitaressa 9.-13.9.2020.

Wild at Heart -näyttely nähdään ensimmäisen kerran Itävallassa osana Vienna Design Weekin ohjelmaa. Tero Kuitusen kuratoiman näyttelyn tekijät edustavat muotoilun ja taiteen eri aloja, ja työstävät uusia materiaaleja ennakkoluulottomasti. Näyttelyssä on esillä pelkistetty materiaalilähtöinen tekeminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, sekä villi leikkisyys.

Mukana ovat Antrei Hartikainen, Sofia Okkonen, Klaus Haapaniemi, Tero Kuitunen, Milla Vaahtera, Tuuli-Tytti Koivula, Mifuko, Eero Aarnio, Teemu Salonen sekä COMPANY Aamu Song ja Johan Olin.

”Mielestäni elämme tällä hetkellä eräänlaista muotoilun uutta renessanssiaikaa, jossa ihmiset liikkuvat vapaammin eri luovien alojen välillä. Monet muotoilijat lähestyvät työtään myös taiteen näkökulmasta,” kertoo näyttelykuraattori Tero Kuitunen.

 

Näyttely huipentuu Habitareen

Habitare on mukana kaikissa Wild at Heart -näyttelyn kiertueen kohteissa.

"On todella hienoa saada vuoden 2020 Habitareen meidän aloitteestamme käynnistynyt näyttelyprojekti Wild at Heart. Kierrettyään ensin maailmaa Wienin ja Budapestin kautta Tukholmaan ja aina Tokioon asti tämä tuntuu kotiinpaluulta!", Suomen Saksan-instituutin johtaja Laura Hirvi toteaa.

Wild at Heart -näyttelyn kansainvälinen kiertue huipentuu ensi syyskuussa Habitareen, kun näyttely on ensimmäistä kertaa esillä Helsingissä.

”Wild at Heart -kiertue tukee hienosti suomalaisen taiteen ja muotoilun kansainvälistymistä, ja näyttelykiertue tarjoaa loistavan mahdollisuuden Habitarelle tavoittaa kansainvälistä mediaa sekä paikallisia suunnittelijoita ja yrityksiä. Erityisen hienoa on myös, että Wild at Heart -näyttely saadaan ensi syksynä myös Habitaren kävijöille! Näyttely juhlistaa upeasti juhlavuottamme, kun Habitare täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Näyttelyn sisällöissä on useita linkkejä Habitareen, ja monet näyttelyn suunnittelijat ovat tehneet Habitaren kanssa yhteistyötä”, iloitsee Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna.

Suomalaisina yhteistyökumppaneina näyttelykiertueen taustalla ovat Suomen suurlähetystöt ja kulttuuri-instituutit Saksassa, Unkarissa, Japanissa ja Ruotsissa, Business Finland, Visit Finland, Habitare, Lapuan Kankurit ja Bolon.

Lisätietoja Habitaresta:

Messukeskus, tiedottaja Eva Kiviranta, p. 040-7756609, eva.kiviranta@messukeskus.com

Habitare
Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.–15.9.2019. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä vuonna 2019 on Alberto Alessi. Samaan aikaan Habitaren kanssa: HiFi ja ammattilaisten Habitare Pro | www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2019

 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen ohjelmassa esillä vastuullisuus, maata pitkin matkustaminen ja partnerimaa Viro4.12.2019 08:00:00 EETTiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matkamessujen ohjelman julkistus on aloitettu. Ohjelmassa näkyy entistä voimakkaammin vastuullinen matkailu. Myös Matkamessujen partnerimaa Viro on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. Matkailun trendit ja matkailun merkitys muuttuvassa yhteiskunnassa ovat voimakkaasti esillä Matkamessuilla. Matkailuteollisuus tuottaa 10 % maailman bruttokansantuotteesta ja työllistää maailmanlaajuisesti joka kymmenennen ihmisen, mutta turismin kasvaessa maapallon kestokyky on kuitenkin koetuksella. Kuinka vastuullisuus tulisi ottaa huomioon matkailuteollisuudessa? Onko vastuullisuus ja kestävyys muuttumassa ”uudeksi normiksi” matkailualalla? Matkailualan ammattilainen ja The Global Sustainable Tourism Councilin Ruotsin edustaja Jeppe Klockareson pohtii puheenvuorossaan matkailun haasteita, mahdollisuuksia, sekä Ruotsin #flygskam -ilmiötä Inspiration Stagella torstaina 16.1. kello 12.30. Samaa

Opiskelijoiden aktiivista osallistumista palkittiin Studia-messuilla3.12.2019 16:18:39 EETTiedote

Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. Messukeskuksen lahjoittamasta 4000 euron summasta jaettiin neljä stipendiä, jotka myönnettiin Jyväskylän Lyseon lukion Let’s Get Global -projektin kahdeksanhenkiselle ydinryhmälle, Helsingin normaalilyseon lukion opiskelijakunnan hallitukselle, Sysmän lukion opiskelijakunnan hallitukselle sekä Luostarivuoren Lyseon opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Kasper Vienanlinnalle. Lukiolaisten jatkokoulutustapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 3.–4.12.2019.

Yksityissijoittajat valitsivat Suomen houkuttelevimmat pörssiyhtiöt – kärjessä komeilevat jo toistamiseen samat voittajat26.11.2019 10:15:00 EETTiedote

Kone, Ponsse, Marimekko ja Verkkokauppa.com haalivat jälleen sijoittajien äänet vuoden 2019 Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa. Kilpailussa yksityissijoittajat valitsevat Suomen houkuttelevimmat ja luotettavimmat pörssiyhtiöt neljässä eri sarjassa: suuri, keskisuuri ja pieni pörssiyhtiö sekä paras First North -listalla. Kilpailun järjestää Pörssisäätiö, Kreab ja Messukeskus. Voittajat julkistettiin Sijoitus Invest -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 26.11.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme