MessukeskusMessukeskus

Habitare yhteistyöhön kansainvälisen Wild at Heart -näyttelyn kanssa

Jaa

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare kansainvälistyy entisestään, kun Habitare on osa kansainvälistä Wild at Heart -näyttelyä. Tero Kuitusen kuratoima näyttely tulee esille Wieniin, Budapestiin, Tukholmaan ja Tokioon. Kiertue huipentuu ensi syksynä, kun näyttely on esillä Habitaressa 9.-13.9.2020.

Wild at Heart -näyttely nähdään ensimmäisen kerran Itävallassa osana Vienna Design Weekin ohjelmaa. Tero Kuitusen kuratoiman näyttelyn tekijät edustavat muotoilun ja taiteen eri aloja, ja työstävät uusia materiaaleja ennakkoluulottomasti. Näyttelyssä on esillä pelkistetty materiaalilähtöinen tekeminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, sekä villi leikkisyys.

Mukana ovat Antrei Hartikainen, Sofia Okkonen, Klaus Haapaniemi, Tero Kuitunen, Milla Vaahtera, Tuuli-Tytti Koivula, Mifuko, Eero Aarnio, Teemu Salonen sekä COMPANY Aamu Song ja Johan Olin.

”Mielestäni elämme tällä hetkellä eräänlaista muotoilun uutta renessanssiaikaa, jossa ihmiset liikkuvat vapaammin eri luovien alojen välillä. Monet muotoilijat lähestyvät työtään myös taiteen näkökulmasta,” kertoo näyttelykuraattori Tero Kuitunen.

 

Näyttely huipentuu Habitareen

Habitare on mukana kaikissa Wild at Heart -näyttelyn kiertueen kohteissa.

"On todella hienoa saada vuoden 2020 Habitareen meidän aloitteestamme käynnistynyt näyttelyprojekti Wild at Heart. Kierrettyään ensin maailmaa Wienin ja Budapestin kautta Tukholmaan ja aina Tokioon asti tämä tuntuu kotiinpaluulta!", Suomen Saksan-instituutin johtaja Laura Hirvi toteaa.

Wild at Heart -näyttelyn kansainvälinen kiertue huipentuu ensi syyskuussa Habitareen, kun näyttely on ensimmäistä kertaa esillä Helsingissä.

”Wild at Heart -kiertue tukee hienosti suomalaisen taiteen ja muotoilun kansainvälistymistä, ja näyttelykiertue tarjoaa loistavan mahdollisuuden Habitarelle tavoittaa kansainvälistä mediaa sekä paikallisia suunnittelijoita ja yrityksiä. Erityisen hienoa on myös, että Wild at Heart -näyttely saadaan ensi syksynä myös Habitaren kävijöille! Näyttely juhlistaa upeasti juhlavuottamme, kun Habitare täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Näyttelyn sisällöissä on useita linkkejä Habitareen, ja monet näyttelyn suunnittelijat ovat tehneet Habitaren kanssa yhteistyötä”, iloitsee Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna.

Suomalaisina yhteistyökumppaneina näyttelykiertueen taustalla ovat Suomen suurlähetystöt ja kulttuuri-instituutit Saksassa, Unkarissa, Japanissa ja Ruotsissa, Business Finland, Visit Finland, Habitare, Lapuan Kankurit ja Bolon.

Lisätietoja Habitaresta:

Messukeskus, tiedottaja Eva Kiviranta, p. 040-7756609, eva.kiviranta@messukeskus.com

Habitare
Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.–15.9.2019. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä vuonna 2019 on Alberto Alessi. Samaan aikaan Habitaren kanssa: HiFi ja ammattilaisten Habitare Pro | www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2019

 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme