Veikkaus

Hakaniemeen 132 000 euron voitto Veikkauksen eBingosta

Jaa

Myös Siuntioon osui yli 25 000 euron eBingo-voitto.

eBingo on ainoastaan Veikkauksen etuasiakkaille tarjolla oleva numeroveikkaus.
eBingo on ainoastaan Veikkauksen etuasiakkaille tarjolla oleva numeroveikkaus.

Helsingin Hakaniemessä asuva nettipelaaja pääsi yllättymään iloisesti tiistaina 22. elokuuta, kun Veikkauksen eBingosta osui hänelle 132 047 euron voitto. Voitto tuli 4 euron hintaisesta Timantti-huoneesta, ja se maksettiin suoraan onnekkaan helsinkiläisvoittajan tilille.

Siuntioon yli 25 000 euron eBingo-voitto

Tiistaina eBingosta osui myös toinen iso voitto, kun Siuntiossa asuva nettipelaaja nappasi 2 euron hintaisesta Rubiini-huoneesta 25 664 euroa. Myös siuntiolainen saa voittorahat suoraan tililleen.

eBingo on ainoastaan Veikkauksen etuasiakkaille tarjolla oleva numeroveikkaus. Veikkauksen eBingo-huoneissa vierailee viikoittain yli 45 000 pelaajaa. Peliä voi pelata Veikkauksen nettisivuilla osoitteessa veikkaus.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

eBingo on ainoastaan Veikkauksen etuasiakkaille tarjolla oleva numeroveikkaus.
eBingo on ainoastaan Veikkauksen etuasiakkaille tarjolla oleva numeroveikkaus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Veikkaus valitsi mainostoimistokumppanit luovien konseptien suunnitteluun15.6.2018 15:08Tiedote

hasan & partners, Miltton Creative ja Bob the Robot ovat jatkossa Veikkauksen luovat konseptitoimistot. Mainostoimistokilpailutuksessa painotettiin strategista markkinointiajattelua, asiakasymmärryksen ja -tiedon hyödyntämistä, luovaa konseptointikykyä sekä pitkäjänteistä brändinrakentamisen taitoa. Hyviä kokemuksia saatiin uudenlaisesta työpajatyöskentelyyn pohjautuvasta kilpailutustavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme