Hakaniemen ja Kaisaniemen Cumulukset katoavat tänään Helsingin ydinkeskustasta

Jaa

Hakaniemen ja Kaisaniemen Cumulukset Helsingin ydinkeskustassa sekä Koskipuiston Cumulus Tampereen ydinkeskustassa muuttuvat tänään Scandiceiksi.

Scandic Hakaniemi, aamiaishuone
Scandic Hakaniemi, aamiaishuone

Hakaniemen torin yllä komeileva Cumulus- kyltti ja Rautatientorin kupeessa Kaisaniemenkatu 7:n kohdalla silmiinpistävät Cumulus-kyltit vaihtuvat tänään Scandic-kylteiksi. 

”Molempien hotellien kyltitykset ovat näkyvästi esillä ja kyltinvaihdoksen tulevat taatusti
huomaamaan niin jalankulkijat, ohi ajavat autoilijat kuin busseilla ja ratikoilla ohi matkustavat”, sanoo Hakaniemen ja Kaisaniemen hotellinjohtaja Heidi Lehtinen.

Hotellit ovat nimeltään Scandic Hakaniemi ja Scandic Kaisaniemi tänään klo 14 alkaen.
Hakaniemen Cumulus on avattu vuonna 2010 ja Kaisaniemen Cumulus vuonna 1991.
Hakaniemessä on 152 hotellihuonetta ja 22 työntekijää, Kaisaniemessä on 123 hotellihuonetta ja 18 työntekijää.

Koskipuiston Cumulus-kyltti vaihtuu lähes 40 vuoden jälkeen

Myös Tampereen vielä jäljellä oleva Cumulus-hotelli vaihtaa kylttiinsä tänään. Lähes 40 vuotta Cumulus City Koskikadun katolla ollut Cumulus-kyltti vaihtuu Scandic-kyltiksi. Lokakuussa 1979 perustetun ison kokoushotellin nimeksi tulee Scandic Tampere Koskipuisto.

”Koskipuiston hotelli sijaitsee upeissa maisemissa kosken partaalla. Täältä on mahtavat näkymät keskellä kaupungin sykettä ja hyvät pysäköintimahdollisuudet”, summaa hotellinjohtaja Outi Ahola.

Scandic Tampere Koskipuistossa on 284 huonetta, 11 kokoustilaa 10 hengen ryhmätyötiloista aina 200 hengen kokoustiloihin. Scandicilla on jo entuudestaan neljä hotellia Tampereella; Scandic Tampere Station, Scandic Tampere City ja Scandic Rosendahl sekä viikko sitten Cumuluksesta Scandiciksi vaihtunut Scandic Tampere Hämeenpuisto.

Pohjoismainen hotellialan edelläkävijä Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Ensimmäinen Cumulushotelli muutettiin Scandiciksi Helsingin Meilahdessa kolme viikkoa sitten. Viikko sitten vuorossa oli Scandic Tampere Hämeenpuisto.

Kylttien lisäksi hotellien kaikki tuotteet ja materiaalit vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Myös Scandic Friends -kanta-asiakasedut ja lisäpalvelut toteutetaan hotellissa tiistaista lähtien. Keskiviikkoaamusta alkaen hotelleissa tarjotaan Scandic-aamiainen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Heidi Lehtinen, hotellinjohtaja, Scandic Hakaniemi ja Kaisaniemi,
Scandic Hotels Oy
heidi.lehtinen@restelhotels.fi | heidi.lehtinen@scandichotels.com
+358 44 534 9744

Outi Ahola, hotellinjohtaja, Scandic Tampere Koskipuisto ja Hämeenpuisto, aluepäällikkö Scandic Hotels Oy
outi.ahola@scandichotels.com +358 40 037 5087

Christian Borg, kaupallinen johtaja, Scandic Hotels Oy
christian.borg@scandichotels.com
+358 400 965 171

Kuvat

Scandic Hakaniemi, aamiaishuone
Scandic Hakaniemi, aamiaishuone
Lataa
Scandic Hotels
Scandic Hotels
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Hotellit Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restelhotels.fi

Scandic Hotels Oy -faktatiedot

• Scandicista tuli 29.12.2017 tehdyn kaupan myötä Suomen suurin hotelliyritys.
• Kaupassa Scandic osti 35 Cumulus-hotellia ja Hotelli Seurahuoneen Helsingissä sekä seitsemän hotellia, jotka toimivat Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla.
• Scandicilla on nyt 70 hotellia ja 13 000 hotellihuonetta 31 paikkakunnalla. Työntekijöitä on runsaat 2 300.
• Uudet 15 paikkakuntaa ovat Hyvinkää, Hämeenlinna, Ikaalinen, Imatra, Joensuu, Kemi, Kotka, Kouvola, Mikkeli, Nokia, Rauma, Ruka, Salo, Seinäjoki ja Siuntio.
• Ensimmäinen Cumulus-hotelli muutettiin Scandic-hotelliksi Helsingin Meilahdessa 27.2. ja loput muutetaan juhannukseen 2018 mennessä. Samalla hotellien nimet vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla toimivien hotellien nimet eivät muutu.
• Scandic on pohjoismainen hotellialan edelläkävijä, joka on perustettu 1960-luvulla Ruotsissa, ja jonka pääkonttori on Tukholmassa.
• Kaikkiaan Scandic-hotelleja on 280 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa.

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 16 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandichotelsgroup.com

About Scandic Hotels Group
Scandic is the largest hotel company in the Nordic region with 16,000 team members and a network of around 280 hotels in operation and under development. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel sector. Corporate responsibility has always been a part of Scandic’s DNA and Scandic has been a pioneer when it comes to integrating
sustainability in all of its operations. Scandic Hotels is listed on Nasdaq Stockholm. www.scandichotelsgroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Hotellit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme