Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Hakaniemen kauppahallin väistötila avautuu 22. päivä tammikuuta

Jaa

Hakaniemen kauppahallin uudet, valoisat väistötilat torilla avautuvat maanantaina 22. päivä tammikuuta kello 8. Kauppiaiden muutto on sujunut vauhdikkaasti ja kaikki kauppiaat pystyvät palvelemaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Marja Nätin kalatiski valmiina tositoimiin ensi viikolla.
Marja Nätin kalatiski valmiina tositoimiin ensi viikolla.

Hakaniemen kauppahallin kauppiaat palvelevat uusissa tiloissa on arkisin klo 8 -20 ja lauantaisin klo 8 -18.

Hallikauppiaat järjestävät avajaisjuhlat uusien tilojen kunniaksi lauantaina 10. päivä helmikuuta. Ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan ja siitä kerrotaan lähempänä juhlapäivää.

Hakaniementorilla kauppa jatkuu normaalisti.

Väistötilan katuosoite on Hakaniemen Torikatu 1.

Kauppahallin peruskorjaus alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa

Kauppahallin kauan odotettu peruskorjaus alkaa näkyä torilla helmi-maaliskuussa, jolloin hallirakennuksen ympäristö aidataan työmaa-alueeksi.

Mikäli hallin perustuksia kannattelevat puupaalut korvataan uusilla teräspaaluilla, kauppahallin peruskorjaus kestää vuoden 2020 loppupuolelle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, tilapalvelut
Tukkutorin päällikkö Elina Siltanen, p. 09 310 32500, elina.siltanen@hel.fi
Tiimipäällikkö Merja Sorakari, p. 0400 190588, merja.sorakari@hel.fi
Projektinjohtaja Mika Kontkanen, p. 050 5591467 mika.kontkanen@hel.fi
Hakaniemen ykköskauppiaat ry puheenjohtaja
Pirjo Passinen, p. 050 591 6920, pirjo.passinen@gmail.com

Kuvat

Marja Nätin kalatiski valmiina tositoimiin ensi viikolla.
Marja Nätin kalatiski valmiina tositoimiin ensi viikolla.
Lataa
Väistötilaa ympäröivä työmaa-aita puretaan kokonaan 22.1.
Väistötilaa ympäröivä työmaa-aita puretaan kokonaan 22.1.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mäkelänkadun uudistamiseksi tehdään katusuunnitelmia20.11.2018 14:04Tiedote

Mäkelänkatua aiotaan uudistaa mittavassa peruskorjauksessa, joka alkaa arviolta vuonna 2024. Parhaillaan on meneillään katusuunnitelmien laadinta. Suunnitelmat sivuavat myös Mäkelänkatua risteäviä katuja, Vääksyntietä, Elimäenkatua ja Hämeentietä sekä Lautatarhankatua. Suunnitelmaluonnokset esitellään torstaina 29. marraskuuta 2018 klo 18.00–20.00 Mäkelänrinteen lukion auditoriossa, Mäkelänkatu 47.

Kesäkioskien ja liikkuvien elintarvikehuoneistojen vedenlaadussa parannettavaa19.11.2018 11:26Tiedote

Helsingissä ja Espoossa viime kesänä kesäkioskien ja liikkuvien elintarvikehuoneiden käyttämästä talousvedestä otetuista näytteistä vain 11 prosenttia täytti talousvesiasetuksen mukaiset laatuvaatimukset ja -tavoitteet. Näytteistä seitsemän prosenttia ei täyttänyt laatuvaatimuksia ja 82 prosenttia ei täyttänyt laatutavoitteita. Laatuvaatimukset on asetettu suolistoperäistä saastumista ja mahdollisia taudinaiheuttajia kuvaaville mikrobeille. Laatutavoitteet on annettu mikrobeille, jotka kuvaavat yleistä hygieniaa. Tulokset viittaavat veden huonoon vaihtuvuuteen sekä säiliöiden likaisuuteen ja huonoon kuntoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme