Osuuskauppa Hämeenmaa

Haku Hämeenmaan Kannustajiin käynnistyy – jaossa 60 000 euroa tukea

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa Kannustajat-ohjelman kautta 60 000 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Ohjelmaan voivat hakea mukaan rekisteröidyt liikuntaseurat (ei liigaseurat), harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

– Osuuskauppa Hämeenmaa haluaa olla monella tavoin mukana asiakasomistajiensa arjessa. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on ollut sponsorointitoimintamme keskeinen kohde jo pitkään, ja tuen merkitys korostuu nyt etenkin tänä poikkeuksellisena aikana. Useilla toimijoilla on tarve taloudelliselle avulle harrastustoiminnan jatkumisen varmistamiseksi. Haluamme, että voimme yhdessä tehdä omasta osuuskauppa-alueestamme vielä entistä paremman paikan elää, kommentoi Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Haku Kannustajat-ohjelmaan järjestetään kerran vuodessa. Tuen jakautumisesta päättävät Hämeenmaan asiakasomistajat. Ohjelmaan mukaan otettavien toimijoiden valinnan jälkeen asiakasomistajat pääsevät äänestämään suosikkiaan heille lähetettävän sähköpostilinkin kautta.

Äänestysajan päätyttyä tuki jaetaan toimijoiden kesken suhteutettuna äänestysmääriin. Kannustajat-ohjelmaan valittu toimija saa tukea vähintään 300 ja enintään 3 000 euroa.

Vuonna 2020 Kannustajat-äänestys keräsi huikeat 10 925 ääntä Hämeenmaan asiakasomistajilta. Ennätyksellinen äänimäärä kertoo Kannustajat-ohjelman merkityksellisyydestä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella sekä aidosta auttamisen halusta asiakasomistajien keskuudessa. Maksimisumman eli 3 000 euron tuen saivat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden ja Hämeenlinnan yhdistykset, Hämeenlinnan Lasten Liikunnan Tuki Ry, JuniorPelicans Lahti ja lahtelainen SUPER teatteri.

Kannustajat-tuki oli viime vuonna erityisen tärkeä monille lasten ja nuorten toimintaa tarjoaville seuroille ja yhdistyksille.

– Vuonna 2020 korona muutti yhdistyksemme kesäleirisuunnitelmia. Onneksi leirit loppujen lopuksi päästiin toteuttamaan poikkeusjärjestelyin, ja muun muassa Kannustajat-tuki mahdollisti leirien järjestämisen poikkeuksellisesti täysin maksuttomina. Maksuton ja ohjattu leiritoiminta toi helpotusta monen lapsiperheen arkeen poikkeusolosuhteissa, kertoo toiminnanjohtaja Marjukka Salomaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistyksestä.

Haku vuoden 2021 Kannustajat-ohjelmaan on käynnissä 1.–28.2.2021. Vapaamuotoiset tukihakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: sponsorointi.hameenmaa@sok.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaalla vahva vuosi – henkilöstölle merkittävä koronabonus4.2.2021 12:00:00 EETTiedote

Osuuskauppa Hämeenmaan viime vuosi sujui poikkeusolosuhteista huolimatta vahvasti. Myynti pysyi ennallaan, ja tulos koheni edellisvuodesta. Asiakasomistajille maksettiin Bonusta 29,7 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä väheni hieman, mutta omia työntekijöitä on pystytty työllistämään poikkeusaikana yli toimialarajojen. Kanta- ja Päijät-Hämeeseen tehtiin investointeja 62,6 miljoonalla eurolla.

Osuuskauppa Hämeenmaan edustajistovaalien ehdokasasettelu on alkanut25.1.2021 09:49:31 EETTiedote

Laaja palveluvalikoima ja toimipaikkaverkosto Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä monipuoliset edut yli 166 000 asiakasomistajalle - Osuuskauppa Hämeenmaa näkyy monella tavalla jäsentensä arjessa. Mitä muuta osuuskaupan jäsenet odottavat omalta kaupaltaan ja mikä rooli osuuskaupalla voisi olla toimialueensa kehityksessä? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Osuuskauppa Hämeenmaan pian alkavissa edustajiston vaaleissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme