Vaasan kaupunki - Vasa stad

Haku Vaahteramäen avoimen päiväkodin kerhotoimintaan

Jaa

Vaahteramäen avoimen päiväkodin elokuussa alkavaan kerhoon ilmoittaudutaan 25.4.-6.5.2022. Kerho on maksuton ja avoin kaikille 3-5-vuotiaille vaasalaisille lapsille, jotka eivät ole varhaiskasvatuksessa.

Vaahteramäen avoimen päiväkodin kerho on maksuton eväskerho, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa, kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa 16.8.2022.

Kerho on kaksikielinen ja tarjoaa lapsille kielisuihkua suomeksi ja ruotsiksi.

- Avoimen päiväkodin kerho on hyvä vaihtoehto kotona hoidettavalle lapselle, joka kaipaa säännöllistä ja suunnitelmallista ryhmätoimintaa, kertoo perhepäivähoidonohjaaja Arja Håkansson.

Kerhohaku alkaa 25.4. ja päättyy 6.5. Kerhoon haetaan ensisijaisesti varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin kautta. Katso täältä tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen: www.vaasa.fi/avoin-varhaiskasvatus

Kerhopaikan saaneille lähetetään päätös toukokuun aikana.

Avoimeen päiväkotiin syksyllä uutta puistotoimintaa

Vaahteramäen avoimessa päiväkodissa alkaa ensi syksynä myös uusi puistotoiminta.

Syksyllä avoimen päiväkodin pihassa on torstaisin 3-5-vuotiaille suunnattua puistotoimintaa klo 9-11. Toimintaan ilmoittaudutaan mukaan etukäteen puhelimitse.

Lapsen voi jättää puistotoimintaan varhaiskasvatuksen henkilökunnan vastuulle.

- Vanhemman ei siis tarvitse olla mukana, vaan hän voi esimerkiksi käydä hoitamassa asioita sillä välin kun lapsi on puistotoiminnassa, Håkansson kertoo.

Yhteyshenkilöt

perhepäivähoidonohjaaja Arja Håkansson, puh. 040 581 1658, arja.hakansson@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme