Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Hakuammuntaa ja osumia - Espoon kaupunginkirjastolle uusi innovaatioblogi

Jaa

Espoon kaupunginkirjasto on perustanut uuden blogin, jonka nimi on "Hakuammuntaa ja osumia - Espoon kaupunginkirjasto kokeilee ja katsoo tulevaisuuteen".

Espoon kaupunginkirjasto on perustanut uuden blogin, jonka nimi on Hakuammuntaa ja osumia - Espoon kaupunginkirjasto kokeilee ja katsoo tulevaisuuteen.

Blogissa haluamme kertoa kepeästi ja kokeilevan työnotteen näkökulmasta kirjastotyön uusista tuulista, siitä millaisia palvelukokeiluja teemme ja miten ne onnistuvat. Tulemme kertomaan myös niistä epäonnistuneista, vaikka se vähän kirpaiseekin itsetuntoa. Epäonnistumisten jakaminen on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin onnistumistenkin, sekä oman oppimisemme kannalta, että myös siksi, että muualla voitaisiin välttää ainakin ihan samojen virheiden toistaminen.

Lisäksi blogissa tullaan kirjoittamaan siitä, millaisena näemme tulevaisuuden kirjaston. Mistä haaveilemme, olipa kyse jostakin yksittäisestä vempaimesta, joka saattaisi olla ihanteellinen kirjastokäytössä, tai isommista kokonaisuuksista.

Toivomme, että blogiamme innostuisivat seuraamaan ja kommentoimaan kirjastoalan kollegoiden lisäksi niin kirjastojen kehittymisestä kiinnostuneet asiakkaat, kunnallispoliittiset vaikuttajat kuin kirjastoille palveluratkaisuja tarjoavat yrityksetkin. Kutsumme kaikkia kiinnostuneita mukaan kertomaan omat mielipiteensä.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ellen Karhulampi
Kirjastopalvelupäällikkö, digitaaliset palvelut ja ICT
Espoon kaupunginkirjasto
043 824 9265
ellen.karhulampi@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme