Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Hakuammuntaa ja osumia - Espoon kaupunginkirjastolle uusi innovaatioblogi

Jaa

Espoon kaupunginkirjasto on perustanut uuden blogin, jonka nimi on "Hakuammuntaa ja osumia - Espoon kaupunginkirjasto kokeilee ja katsoo tulevaisuuteen".

Espoon kaupunginkirjasto on perustanut uuden blogin, jonka nimi on Hakuammuntaa ja osumia - Espoon kaupunginkirjasto kokeilee ja katsoo tulevaisuuteen.

Blogissa haluamme kertoa kepeästi ja kokeilevan työnotteen näkökulmasta kirjastotyön uusista tuulista, siitä millaisia palvelukokeiluja teemme ja miten ne onnistuvat. Tulemme kertomaan myös niistä epäonnistuneista, vaikka se vähän kirpaiseekin itsetuntoa. Epäonnistumisten jakaminen on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin onnistumistenkin, sekä oman oppimisemme kannalta, että myös siksi, että muualla voitaisiin välttää ainakin ihan samojen virheiden toistaminen.

Lisäksi blogissa tullaan kirjoittamaan siitä, millaisena näemme tulevaisuuden kirjaston. Mistä haaveilemme, olipa kyse jostakin yksittäisestä vempaimesta, joka saattaisi olla ihanteellinen kirjastokäytössä, tai isommista kokonaisuuksista.

Toivomme, että blogiamme innostuisivat seuraamaan ja kommentoimaan kirjastoalan kollegoiden lisäksi niin kirjastojen kehittymisestä kiinnostuneet asiakkaat, kunnallispoliittiset vaikuttajat kuin kirjastoille palveluratkaisuja tarjoavat yrityksetkin. Kutsumme kaikkia kiinnostuneita mukaan kertomaan omat mielipiteensä.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ellen Karhulampi
Kirjastopalvelupäällikkö, digitaaliset palvelut ja ICT
Espoon kaupunginkirjasto
043 824 9265
ellen.karhulampi@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

EMMA avaa syksynsä vahvoilla nykytaiteilijoilla: Outi Pieski, Alicja Kwade ja Kate McIntosh15.8.2018 08:20Tiedote

EMMA – Espoon modernin taiteen museon syksyn ohjelmisto tuo esiin kansainvälisiä eturivin nykytaiteilijoita: Outi Pieskin, Alicja Kwaden ja Kate McIntoshin. Lisäksi yleisö pääsee tutustumaan vaihtuviin kokoelmia esitteleviin näyttelykokonaisuuksiin. 50-vuotiaan Futuron juhlavuosi huipentuu Näyttelykeskus WeeGeellä, kun Mika Taanilan Futuro-taloon luoma ääni-installaatio Muovisydän avautuu yleisölle perjantaina 17.8.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme