Kokkolan HalpaHalli

HalpaHallille uusi myymälä Vaasan Klemettilään

Jaa

Vaasalaiset saavat kauan odottamansa uuden HalpaHallin, kun Kokkolan HalpaHalli Oy avaa uuden myymälän Klemettilään Laturintielle. Mikäli kaikki sujuu suunnitellusti, avajaisia vietetään keväällä 2020. "Olemme todella tyytyväisiä myymälän ihanteelliseen sijaintiin valtatie 8:n varrella keskustan ja Kivihaan välisellä alueella", sanoo yhtiön varatoimitusjohtaja Ari Isohella.

Havainnekuva Vaasan uudesta HalpaHallista.
Havainnekuva Vaasan uudesta HalpaHallista.

Vaasan HalpaHallin tilaratkaisut ovat olleet vireillä pitkään. Ari Isohellan mukaan luvassa on merkittävä parannus nykyiseen tilanteeseen.

- Olemme saaneet asiakkailta paljon toiveita uusista tiloista, ja vihdoinkin pääsemme toteuttamaan myös Vaasassa HalpaHallin nykyaikaisen konseptin ja brändiuudistuksen mukaisen myymälän. Oma lukunsa on myymälän mainio sijainti ja hyvä saavutettavuus.

- 8-tieltä rakennetaan keskustan suunnasta tuleville kokonaan uusi liittymä, joka johtaa suoraan Laturintielle ja HalpaHallin pysäköintialueelle. Alueella on lisäksi runsaasti uutta asutusta HalpaHallin tuodessa alueen asukkaille laajan palvelutarjonnan aivan kodin tuntumaan, Isohella kertoo.

Erikoisliikevalikoima koko perheen tarpeisiin

Vaasan Klemettilään rakennettava HalpaHalli edustaa sekä ilmeeltään että valikoimiltaan yhtiön uuden konseptin mukaista myymälää, jonka kerrosala on yhteensä 4 600 neliötä. Saman katon alta saa kaiken, mitä perheet arjessaan tarvitsevat, elintarvikkeista käyttötavaroihin. Tunnettujen kotimaisten huippubrändien lisäksi myymälän valikoimiin kuuluu ketjun omia tuotemerkkejä.

Käyttötavarat kattavat niin pukeutumisen, kodin kuin vapaa-ajan osastot. Pukeutumisessa HalpaHalli myy koko perheelle vaatteet, asusteet ja jalkineet. Kodin ja vapaa-ajan osastoilta löytyvät kaikki tuotealueet astioista grilleihin, ruohonleikkureihin ja sisustustuotteisiin.

- HalpaHalli on ihmisen kokoinen kauppa, joka haluaa helpottaa perheiden kiireistä arkea tarjoamalla laajalla tuotevalikoimalla asioinnin helppoutta ja edullisia hintoja. Lisäksi jokainen asiakas saa meiltä samat halvat hinnat ilman kanta-asiakkuusjärjestelmiä, Ari Isohella painottaa.

Myymälärakentamisessa suunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja energiatehokkuus. Ovelliset kylmäkalusteet toimivat ympäristöystävällisesti hiilidioksidilla, ja myymälöiden valaistuksessa käytetään niukasti energiaa kuluttavia led-valaisimia. Kylmäkalusteista syntyvä hukkalämpö hyödynnetään kiinteistön jäähdyttämisessä ja lämmittämisessä. Myös Vaasan HalpaHalliin rakennetaan aurinkosähköjärjestelmä.

Mitä tapahtuu Vaasan keskustassa sijaitsevan vanhan HalpaHallin tiloille, on Isohellan mukaan toistaiseksi ratkaisematta.

- Jatkokäyttö on auki, mutta tilat tarjoavat joka tapauksessa hyvät puitteet kiinteistökehittämiselle. Liikepaikka sopii esimerkiksi yksittäiselle toimijalle tai toimialalle, joka haluaa täydentää Vaasan palvelutarjontaa. Jos jollakin on kiinnostusta keskustassa sijaitsevaa kauppapaikkaa kohtaan, tässä olisi sellainen tarjolla, Isohella sanoo.
Vaasan uuden HalpaHallin toteuttaa YIT.

Liite: Havainnekuva Vaasan uudesta HalpaHallista.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Ari Isohella
varatoimitusjohtaja
Kokkolan Halpa-Halli Oy
puh. 020 718 2216
ari.isohella@halpahalli.fi

Kuvat

Havainnekuva Vaasan uudesta HalpaHallista.
Havainnekuva Vaasan uudesta HalpaHallista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan HalpaHalli
Kokkolan HalpaHalli
Kaarlelankatu 7
67100 KOKKOLA

https://www.halpahalli.fi

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. HalpaHallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 36 myymälää sekä verkkokauppa. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa HalpaHallista löydät osoitteesta www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan HalpaHalli

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme