Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin perinteisellä Piirtämällä hyvää -kampanjalla tuetaan taas vähävaraisia lapsiperheitä

Jaa

HalpaHalli toteuttaa taas jouluaiheisen lapsille suunnatun Piirtämällä hyvää -kampanjan. Jokainen HalpaHallin myymälään palautettava jouluaiheinen piirustus kartuttaa hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaa summaa yhdellä eurolla.

Piirtämällä hyvää -kampanjan satoa.
Piirtämällä hyvää -kampanjan satoa.

HalpaHallilla on pitkät perinteet joulupiirustuskampanjassa, jota on toteutettu jo 70-luvulta asti. Hyväntekeväisyys on tullut kampanjaan mukaan vuonna 2017. Jokainen HalpaHallin 35 myymälästä valitsee lahjoituskohteensa paikallisesti.

- Muistan itsekin piirtäneeni lapsena HalpaHallin joulusta, ja se on todellakin jäänyt mieleen mukavana muistona, sanoo toimitusjohtaja Janne Ylinen. - Viime vuosien aikana olemme halunneet ottaa mukaan hyväntekeväisyyden mukaan kampanjaan. Haluamme näin kertoa vastuullisuuden periaatteista myös perheen pienimmille. Kaikilla ei ole asiat hyvin, ja piirtämällä lapset voivat osallistua ja lahjoittaa HalpaHallin kanssa varoja vähävaraisten lapsiperheiden iloksi. Haluamme osoittaa tuen paikkakunnille, joilla toimimme, ja esimerkiksi Pelastakaa lapset -järjestö tekee kanssamme yhteistyötä, Ylinen lisää.

Piirustuksia voi palauttaa HalpaHallin myymälöihin perjantaina ja lauantaina 18. ja 19. marraskuuta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Piirtämällä hyvää -kampanjan satoa.
Piirtämällä hyvää -kampanjan satoa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan Halpa-Halli Oy
Kokkolan Halpa-Halli Oy
PL 94
67101 KOKKOLA

https://www.halpahalli.fi

HalpaHalli  on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHalli mukana energiatalkoissa – myymälöitä uudistetaan, nopeat toimet työ- ja henkilöturvallisuus edellä23.9.2022 10:40:52 EEST | Tiedote

HalpaHallissa on tehty energian säästämiseksi pitkäjänteistä työtä. Ketjussa nojaudutaan edelleen pitkän tähtäimen suunnitelmaan, jonka vaikutus on mitattavissa säästettyinä kilowattitunteina ja hiilidioksidikiloina energiatehokkuuden koostuessa monista eri osatekijöistä. Nivalan myymälän uudistuksen myötä on realistista odottaa sen kokonaisenergiankulutuksen putoavan puoleen entisestä. Nopeissa toimissa esimerkiksi valaistuksen ja sisälämpötilan suhteen mennään työ- ja henkilöturvallisuus edellä. Myös henkilöstö on mukana talkoissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme