Kokkolan HalpaHalli

HalpaHallissa voi nyt ostaa ilman käteistä tai maksukorttia - Kukkaro-palvelu muuttaa maksamista

Jaa

HalpaHalli on ottanut käyttöön myymälöissään ja verkkokaupassaan uuden Kukkaro-palvelun. Kukkarolla asiakas voi tehdä ostoksia kuukauden ajan aina 1 500 euroon asti, jonka jälkeen asiakas maksaa kertyneet ostokset saamansa laskun perusteella ilman korkoa 14 päivän maksuajalla.

Korttimaksun ja käteisen lisäksi ostokset voi HalpaHallissa maksaa myös Kukkaro-palvelulla.
Korttimaksun ja käteisen lisäksi ostokset voi HalpaHallissa maksaa myös Kukkaro-palvelulla.

Kukkaro helpottaa monella tavalla koko perheen asiointia HalpaHallissa.

- Verkkokaupoissa laskulla maksaminen on tavallista, mutta halusimme tuoda maksamisen helppouden myös kivijalkamyymälöiden asiakkaille. Kukkaro toimii käytännössä samalla periaatteella kuin aikanaan hyvin yleiset ja suositut ruokatilit, kertoo HalpaHallin verkkokauppapäällikkö Tapani Mustonen.

- Kukkarolla asiakas ostaa ilman maksukorttia tai käteistä. Sekä verkkokaupassa että myymälöissä tehdyt ostokset kootaan samalle laskulle, joka lähetetään asiakkaalle kerran kuukaudessa sähköpostitse.

Helppouden ja joustavuuden lisäksi maksamisesta on haluttu tehdä mahdollisimman turvallista.

Uusi palvelu mahdollistaa maksamisen myös osissa, koska joskus eteen voi tulla tilanteita, jolloin maksamiseen tarvitaan joustoa. Kukkaron 7 prosentin osamaksukorko on Mustosen mukaan erittäin kilpailukykyinen, sillä HalpaHalli halusi olla tässäkin tapauksessa nimensä veroinen.

Kukkaro-palvelun käyttöönotto tapahtuu nopeasti HalpaHallin verkkosivuilla. Kirjautumisen jälkeen avautuu näkymä, johon asiakas täyttää henkilötunnuksensa. Seuraavaksi järjestelmä tarkistaa luottotiedot ja avaa tilin, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Liite/Kuva.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Tapani Mustonen
verkkokauppapäällikkö
Kokkolan HalpaHalli Oy
puh. 020 718 2010
tapani.mustonen@halpahalli.fi

Kuvat

Korttimaksun ja käteisen lisäksi ostokset voi HalpaHallissa maksaa myös Kukkaro-palvelulla.
Korttimaksun ja käteisen lisäksi ostokset voi HalpaHallissa maksaa myös Kukkaro-palvelulla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan HalpaHalli
Kokkolan HalpaHalli
Kaarlelankatu 7
67100 KOKKOLA

https://www.halpahalli.fi

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 36 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan HalpaHalli

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme