Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Haltialaan ja Niskalaan hoito- ja kehittämissuunnitelma

Jaa

Helsingin kaupunki laatii Haltialaan ja Niskalaan hoito- ja kehittämissuunnitelmaa. Tavoitteena on kehittää aluetta virkistysalueena. Suunnitelmassa tullaan kuvaamaan Haltialan ja Niskalan kehittämisen periaatteet sekä tulevat kehittämishankkeet. Suunnitelmaluonnosta voi kommentoida verkkokyselyssä 13. tammikuuta 2020 saakka.

Kuva: Aino Karilas.
Kuva: Aino Karilas.

Pohjois-Helsingissä Tuomarinkylän kaupunginosassa sijaitseva suunnittelualue on kokonaisuudessaan Helsingin kaupungin omistama ja ylläpitämä, ja sillä on kulttuurihistoriallisia, luonnonsuojelullisia, maisemallisia, toiminnallisia, vesitaloudellisia ja virkistyksellisiä arvoja. Erityisesti Haltialan tila ympäristöineen on suosittu virkistyskohde.

Suunnitelmaluonnosta ja sen sisältämiä hanke-ehdotuksia voi kommentoida KerroKantasi-kyselyn kautta 9.12.2019–13.1.2020. Saadun palautteen perusteella luonnosta muokataan tarpeen mukaan.

Linkki kyselyyn (kerrokantasi.hel.fi)

Suunnittelijat tavattavissa Haltialan joulutapahtumassa 15.12.

Suunnittelijat ovat tavattavissa Haltialan tilalla (Laamannintie 17) lampolan ylisillä sunnuntaina 15.12.2019 kello 11–18.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sofia Kangas
maisema-arkkitehti
Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu / Alueellinen suunnittelu
p. 09 310 24612, sofia.kangas@hel.fi

Milja Halmkrona
maisema-arkkitehti
Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu / Alueellinen suunnittelu
p. 09 310 26323, milja.halmkrona@hel.fi (27.12.2019 asti)

Kuvat

Kuva: Aino Karilas.
Kuva: Aino Karilas.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme