Intrum Oy

Halu auttaa pienyrittäjiä taloudenhallinnassa synnytti yhteistyösopimuksen Intrumin ja Epic Invoicing Oy:n välille

Jaa

Luotonhallinnan markkinajohtaja Intrum ja taloudenhallinnan pilvipalveluja nettlilasku.fi -palvelualustalla tarjoava Epic Invoicing Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa pienyrittäjien taloudenhallintaa ja nopeuttaa yritysten rahan kiertoa.

Yhteistyö tuo markkinoille erittäin helppokäyttöisen digitaalisen palvelualustan nettilasku.fi:n, jonka avulla yrittäjä saa käyttöönsä kokonaisvaltaiset taloudenhallinnan, laskutuksen, muistutuksen, perinnän ja rahoituksen palvelut yhden sovelluksen avulla. Palvelussa yhdistyvät molempien yritysten syvä taloudenhallinnan, laskutuksen ja luotonhallinnan asiantuntemus, teknologinen innovatiivisuus sekä erinomaisen miellyttävä käyttökokemus.

Uudesta palvelusta hyötyvät erityisesti pk-sektorin yrittäjät, joilla on tarve tehostaa yrityksensä taloudenhallintaa ja kassavirtaa, sekä saada tarvittaessa lyhytaikaista rahoitusta. Yhteistyömallin avulla yrittäjällä on käytössään kaikki tarvittava tieto kirjanpitoon, laskutukseen, palkanmaksuun, rahoitukseen ja saatavien hallintaan liittyen, sekä laskujen muistutus- ja perintäprosessit automaattisesti aktivoituna silloin, kun niiden käytölle ilmenee tarvetta. 

Yhteistyön liikkeellepanevana voimana on ollut Intrumin ja nettilasku.fi:n tavoite tuottaa markkinoiden paras asiakaskokemus taloudenhallinnan, laskutuksen ja perinnän saralla, sekä aito halu tukea yrittäjien arkea talouden hallinnassa. Nykyteknologian avulla tiedot ovat ketterästi kaikkien niitä tarvitsevien osapuolten käytössä luotettavasti ja turvallisesti, mikä säästää yrittäjän aikaa ja resursseja.
 
Nettilasku.fi:n asiakkaille täyden palvelun taloudenhallinnan, rahoituksen ja luotonhallinnan palvelut ketterästi verkosta.

- Haluamme tukea asiakkaitamme kokonaisvaltaisilla taloudenhallinnan ja laskutuksen järjestelmillä ilman hankalaa ja raskasta käyttöönottoa. Olemme havainneet, että useimmilla pienyrittäjillä ei ole aikaa, rahaa tai halua panostaa raskaisiin järjestelmähankkeisiin. Siksi olemme suunnitelleet palvelun, joka kattaa kaiken tarvittavan, ja jonka käyttöönotto on helppoa, nopeaa ja tehokasta, painottaa nettilasku.fi:n toimitusjohtaja Timo Koistinen.

- Näimme, että markkinoilla oli tarve parantaa pienyrittäjien taloudenhallintaa, ja lähdimme aktiivisesti etsimään sellaista taloudenhallinnan ja laskutusohjelmien kumppania, jolla on syvää osaamista, ja jonka käyttöliittymä vastaa odotuksiamme ylivertaisesta asiakaskokemuksesta. Nettilasku.fi oli siten luonnollinen ja helppo valinta kumppaniksemme. Tulemme panostamaan voimakkaasti yhteistyömme kasvuun, toteaa Intrumin kehitysjohtaja Antti Eskola.

Intrum jatkaa panostamistaan taloudenhallinnan ja laskutusohjelmayritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön. ”Tavoitteenamme on rakentaa yhteistyökumppaniemme kanssa taloudenhallinnan, rahoituksen ja luotonhallinnan ekosysteemi, joka hyödyttää kaikkia yrittäjiä ja heidän asiakkaitaan. Terveen talouden suunnannäyttäjänä haemme aktiivisesti ympärillemme kumppaneita, joiden avulla asiakkaamme saavat jatkossa entistä helpommin kaikki kassavirtaa nopeuttavat palvelut yhden luukun periaatteella. Uuden teknologian ja digitalisaation hyödyntäminen on ratkaisevassa asemassa asiakaskokemuksen rakentamisessa”, jatkaa Antti Eskola. 

Lisätietoja antavat:

Antti Eskola, kehitysjohtaja, Intrum Oy
Puh: +358 50 304 7748, sähköposti: antti.eskola@intrum.com

Timo Koistinen, toimitusjohtaja, Nettilasku.fi, Epic Invoicing Oy
Puh: +358 44 044 4020


Intrum on luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja, joka parantaa laajan palveluvalikoimansa avulla asiakkaidensa rahankiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Intrum-konsernin palveluksessa on yhteensä 8 000 terveen talouden asiaa ajavaa työntekijää. www.intrum.fi


Epic Invoicing Oy on nuori ja nopeasti kasvava, täysin suomalainen ohjelmistoyritys, joka tuottaa ja kehittää helppokäyttöistä laskutus- ja taloushallinto-ohjelmistoa, Nettilasku.fi-palvelua. Nettilasku.fi -palvelu on suunniteltu ottaen huomioon pienten yritysten erityistarpeet. Palvelu on helppo ottaa käyttöön suoraan netissä 24/7. Laskun tekeminen ei vaadi koulutuksia ja tuotteemme sopivat jokaisen pienyrittäjän budjettiin. Epic Invoicing Oy kehittää tuotetta jatkuvasti entistäkin monipuolisemmaksi ja samalla helppokäyttöisemmäksi, käyttäjiä kuunnellen. Tiimimme koostuu taloushallinnon, markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisista.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Intrum Oy
Intrum Oy
Hitsaajankatu 20
00811 Helsinki

09 229 111http://www.intrum.fi

Intrum-konserni on johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija. Intrum auttaa yrityksiä menestymään tehostamalla niiden kassavirtaa ja pitkän aikavälin kannattavuutta sekä tukee asiakkaitaan kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta.Tämä on yksi Intrumin tärkeimmistä tehtävistä.

Intrumilla työskentelee yli 8 000 luotonhallinnan asiantuntijaa, jotka palvelevat noin 80 000 yritystä Euroopassa. Vuonna 2017 Intrumin pro forma liikevaihto oli 12.2 miljardia Ruotstin kruunuua. Intrumin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa, ja Intrumin osake on listattu pörssissä (Nasdaq Stockholm). Lisätietoja: www.intrum.com.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Intrum Oy

Joka neljäs suomalainen yritys arvioi luottoriskinsä kasvavan vuonna 201913.6.2019 07:00:00 EESTTiedote

Yritykset ympäri Euroopan näkevät uhkakuvia maksuviiveisiin ja luottotappioihin liittyen, selviää Intrumin tuoreesta Maksutaparaportista. Tutkimuksen mukaan suomalaiset yritykset kirjaavat keskimäärin 1,0 % myyntisaatavistaan luottotappioiksi, kun vastaava luku Euroopassa on 2,3 %. Suomalaiset yritykset suhtautuvat eurooppalaisia yrityksiä pessimistisemmin luottoriskien kehitykseen. Jopa joka neljäs vastaajista arvioi luottoriskien kasvavan seuraavan 12 kuukauden aikana. Vastaava luku Euroopassa on 16 %.

KORJATTU TIEDOTE: Yritysten maksuviiveet laskusuunnassa vuoden loppua kohden26.2.2019 11:35:59 EETTiedote

TIEDOTTREESEEN KORJATTU MAKSUVIIVEELLISTEN YRITYSTEN PROSENTUAALISEN OSUUDEN MUUTOS. Vuoden 2018 lopussa 5,40 prosentilla yrityksistä ilmeni maksuviiveitä. Maksuviiveellisten yritysten prosentuaalinen osuus kaikista yrityksistä ei juurikaan muuttunut vuoden viimeisellä neljänneksellä verrattuna edelliseen vuoteen. Koko vuoden maksuviiveitä tarkasteltaessa yritysten maksuviiveissä on nähtävissä laskeva trendi kolmena peräkkäisenä vuonna loppuvuotta kohti, selviää Intrumin maksuviiveraportista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme